Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Skriv gode artikler

lynkursus i journalistik

Skriver I artikler uden at være uddannet journalister? Kurset klæder jer på til at skrive professionelle, journalistiske artikler, der indfanger læseren og fastholder læserens opmærksomhed. I bliver samtidig styrket i at idéudvikle, researche, interviewe og at give jeres historie en knivskarp vinkel. Jeres underviser på kurset har 15 års erfaring med alt fra sladderpressen til hardcore business-journalistik.

 

 

 

På dette kursus lærer I at:

 • Spotte de bedste historier
 • Vinkle et emne, så historien bliver interessant for læserne
 • Sætte en stor krog i læserne 
 • Kende og forstå jeres læsere
 • Beherske de journalistiske genrer: Nyhed, reportage, interview
 • Gøre læserne nysgerrige via en velvalgt overskrift
 • Bruge de journalistiske nyhedskriterier.

 

75test31test 100test40test 100test57test 100test44test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Giv jeres artikler et mærkbart løft!

Dette kursus vil give jer flere (og mere loyale) læsere! Det vil samtidig give jer større tilfredsstillelse ved at skrive artikler, hvad enten I skriver artikler til tryk eller web. Under kurset får I nemlig alle de værktøjer, I skal bruge, for at skrive endnu bedre artikler. 

I lærer det journalistiske håndværk

Underviseren giver jer en grundig introduktion til det journalistiske håndværk og udstyrer jer med en propfyldt journalistisk værktøjskasse. Under kurset prøver I værktøjerne af på jeres egne faglige emner, og I får masser af feedback på dit arbejde. 

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset henvender sig til jer, der arbejder med kommunikation og information i det private og offentlige erhvervsliv, og som savner viden om journalistiske kneb og virkemidler. Jeres opgaver kan være at skrive artikler til interne eller eksterne blade og magasiner, tekster til hjemmesiden, tekster til nyhedsbreve, tekster til pjecer og pressemeddelelser til landsdækkende medier.

Læs mere om kursusprogrammet

Program for kursets første dag

 • Vi tager ud i virkeligheden og finder en aktuel nyhed.
 • Find den gode idé. Vi gennemgår artiklens cyklus fra idéudvikling til publicering.
 • Hvem skriver du til? Tag udgangspunkt i læseren, ikke dig selv. Vi arbejder med målgruppe og modtager.
 • Væk læserens opmærksomhed. Fortæl det vigtigste først. Vi lærer om nyhedstrekanten og artiklens anatomi.

Program for kursets anden dag

 • Interview i praksis. Vi interviewer hinanden i grupper.
 • Gør som reklamebranchen: Spil på fælles værdier, stereotyper og fordomme.
 • Øvelse: Vi fokuserer på den gode indledning.
 • Sprogskolen: Fjern fyldord og skriv konkret og fortællende.
 • På dagen sidste punkt træner vi spørgeteknik og konstruktiv feedback.
Underviser
Ole Se profil
Ole har 15 års erfaring som journalist og redaktør på nogle af landets største medier som Jyllands-Posten, BT og Politiken.
 
Han har læst og redigeret 6.000-8.000 artikler og ført massevis af nyuddannede ind i faget. Han er skarp til at finde den gode historie og få skribenten til at formidle artiklen, så den rammer målgruppen og bliver læst. Udover at undervise i journalistik, arbejder han med PR og kommunikation.
 
Han besidder en god portion jysk besindighed og humoristisk sans, som han bruger aktivt, når han underviser. Hans undervisning tager afsæt i deltagernes liv og den verden, de kommer fra. Han sikrer, at alle kommer til orde. Han bruger et hav af undervisningsmetoder, fordi vi lærer forskelligt. Og han stræber efter at skabe varig adfærdsændring for deltagerne.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder dig dette kursus i skriv gode artikler, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv gode artikler

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Skriv gode artikler
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var intensiv træning med mange praktiske skriveopgaver, som man fik feedback på. En lærerig oplevelse! Underviseren var god til at forklare tingene og komme med rigtigt gode eksempler på, hvad god og dårlig kommunikation egentlig er.

  Nicole T. Adelborg

  Jeg har helt sikkert fået blod på tanden til at skrive flere og bedre artikler. Der var et højt fagligt niveau og en god indføling med kursisterne, hvor vi blev mødt, der hvor vi var og fik tilfredsstillet de konkrete ønsker og behov, vi sad med.

  Martin Skipper

  Underviseren var utrolig kompetent, og jeg fik fantastisk meget ud af kurset. Han var virkelig god til at tilpasse undervisningen til mig, og der var tid til at gøre den personlig.

  Eline Aggerholm Kristensen

  Kurset var veltilrettelagt og kursuslederen kompetent. Han var god til at spotte den enkeltes behov og nye veje. Jeg går hjem med helt konkrete værktøjer til at blive skarpere på indhold, emne og vinkel, så jeg kan arbejde mere målrettet med at skrive artikler og tekster.

  Jørgen Kielstrup

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.