Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

3 dødssynder i konflikthåndtering

Begår du disse dødssynder?


1. Du undgår konflikten og håber, at den driver over
En konflikt på arbejdspladsen driver ikke over automatisk. Selvom konflikten på overfladen lader til at være gået i sig selv, dukker den op igen, når tingene spidser til, og arbejdssituationen bliver stressende. Det vil sige: Den viser sit ansigt igen – og altid på det værst tænkelige tidspunkt!

2. Du mødes med konfliktens parter hver for sig
Når du vælger at mødes med de forskellige parter i en konflikt hver for sig, er du sikker på at styrke polariseringen mellem parterne. Parterne vil fortælle hver deres historier – ikke med henblik på at finde en fælles løsning, men med henblik på at vinde din sympati i sagen.

3. Du antager, at det kun er parterne i konflikten, der påvirkes
Det er langt fra kun parterne i en konflikt, der er påvirket under en konflikt. Alle kolleger på kontoret påvirkes, og man kan have fornemmelsen af at skulle veje sine ord omhyggeligt i sammenhænge, hvor parterne deltager. I værste fald kan det skabe et fjendtligt arbejdsmiljø, hvor kollegerne tager parti i konflikten.


Få styr på konflikterne på vores kursus i konflikthåndtering og samarbejde.
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.