Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Sådan slipper du for kedelige møder

Du har siddet på din stol omkring mødebordet de sidste 84 minutter. Dine kolleger taler i munden på hinanden, og der er ingen retning på mødet. Du tænker på alt det, du skal nå, når mødet engang er forbi – og du er bogstaveligt talt ved at falde i søvn...

Kedelige møder kan aflive enhver motivation og arbejdsgejst (og nogle gange livsgejst). Men hvorfor er det egentlig, at møder skal være stillesiddende og søvndyssende?

Skal vi ikke lige tage den på cykel?
I virkeligheden er det ofte vores egne begrænsninger, der spænder ben for at holde spændende møder. Claus Meyer er kendt for at holde møder i løbesko og på rulleski. Og uden for vores kontor i København står tre cykler dedikeret til cykelmøder. Og det er ikke kun en gimmick! Den fysiske aktivitet gør dig mere kreativ, og du får indtryk udefra, som kan bidrage til innovative vinkler. Derudover udløser det endorfiner nok til resten af arbejdsdagen (kroppens egne lykkepiller).

Aktive møder gavner dig, familien og din arbejdsgiver
Forestil dig, at du to gange ugentligt løb eller cyklede en tur med en kollega, mens I drøftede en problematik. Det vil ikke alene gavne din fysiske form og gøre dig mere produktiv resten af dagen. Du får også mere tid med familien derhjemme, fordi du nu sparer et par timers træning i din fritid – og sikkert også kommer gladere hjem fra arbejde. Og din arbejdsgiver klapper også i hænderne. For produktive, sunde og glade medarbejdere får enhver chef til at smile.

Prøv noget andet!
Det er ikke alle møder, der egner sig til at blive afholdt i løbesko. Men I kan også lege med, hvor de mere traditionelle møder skal afholdes. Skift engang imellem mødelokalet ud med fx:
  • tagterassen
  • kantinen
  • haven
  • den nærmeste frokostrestaurant
  • en kaffebar
  • en kanalrundfart i København

Hvad virker for jer?
Flere af disse tiltag virker for os. Men spørgsmålet er, hvad der kunne virke på jeres arbejdsplads? Så invitér chefen på en cykeltur, mens I drøfter mulighederne. God tur!

Bliv endnu klogere!
Læs mere om muligheden for et skræddersyet kursus i Innovative møder og workshops.
PS: Idéen til dette nyhedsbrev opstod i øvrigt under et gåmøde forbi Amalienborg (i sommersolen).
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.