Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Få styr på kommareglerne

 

– udryd dine kommafejl én gang for alle!
hej

På dette 1-dags intensive kursus får du 100 % styr på komma og alle de andre tegn. Du lærer kommareglerne og får simple huskeregler, så du kan sætte kommaerne rigtig hver gang. Kurset veksler mellem undervisning, gruppeøvelser og selvstændige øvelser.

Læs hele kursusbeskrivelsen: Korrekt komma – og de andre tegn

hej
Næste kursusdatoer
Se de kommende kursusdatoer
kursus

Det siger andre om kurset
“Kurset har været til stor gavn. Jeg kan mærke, at det at sætte kommaet korrekt, mens jeg skriver, bliver en mere og mere naturlig del i min skriveproces.”
skrt
Tilmeld dig!
Tilmeld dig kurset til højre på siden i tilmeldingsboksen. Vælg kurset ”Korrekt komma – og de andre tegn” og herefter en dato. I datofeltet ser du, om kurset afholdes i Århus eller København.

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.