Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Mundtlig kommunikation

Få styr på jeres kommunikationsstile og lær, hvordan I kommunikerer bestemt, men positivt.

Dette kursus giver jer hver især viden og værktøjer til at styrke jeres mundtlige kommunikation, så I kan kommunikere klart og tydeligt – samtidig med at jeres omgivelser opfatter jer positivt. Efter kurset er I hver især blevet meget klogere på jeres enkelte kommunikationsstil, og på hvordan den påvirker kolleger og spiller sammen med andre kommunikationsstile.

 

 

Det lærer I på dette kursus: 

 • At skabe overensstemmelse mellem intentioner, de konkrete ord,  tonefald og kropssprog
 • At kommunikere tydeligt, så I får fortalt det, der er vigtigt for jer, samtidig med at omgivelserne føler sig set, hørt og forstået
 • At påvirke samtalen i den retning, I ønsker
 • At forstå de forskellige kommunikations-stile
 • At give og modtage feedback
 • At nedtrappe en mulig konflikt.

 

100test50test 100test33test 100test54.5test 100test60test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kommunikation handler om samspillet mellem mennesker

Kommunikation er noget, der konstrueres mellem mennesker. Den ene part i en samtale kan ikke alene styre samtalens mening og stemning – uanset hvor forberedt og velformuleret man end er. Det betyder, at man i bestræbelsen på at medvirke til en god snak konstant må have blik og øre for både ens egne og den andens tanker, følelser og udsagn. På kurset arbejder vi hele tiden med denne dobbelthed i baghovedet, så vores evne til at håndtere kompleksiteten styrkes.

Hvornår oplever i, at en samtale er velfungerende?

Det er der naturligvis ikke noget entydigt svar på, men vi kender alle fornemmelsen af en respektfuld og konstruktiv snak – også selvom det er et følsomt emne, som fx kritisk feedback til eller fra en kollega. Vi indkredser de parametre, der typisk skaber værdifulde samtaler, så I fremover hver især får større indflydelse på den enkelte samtales kvalitet.

Bliv klogere på jeres egne kommunikationsstile – og de andres!

På kurset får I skærpet jeres indsigt i netop jeres enkelte kommunikationsstile i forskellige sammenhænge, og I får inspiration til at videreudvikle de vaner og mønstre, som I gerne vil justere. I bliver desuden trænet i at håndtere nogle af de attituder hos andre mennesker, som I oplever udfordrende.

Et praksisorienteret kursus

Selvfølgelig skal I introduceres for en række centrale kommunikationsbegreber og –modeller. Men kursets hovedvægt er lagt på det praktiske, da vi tror på, at det skaber den største læring. Derfor vil I på kurset gennemgå en lang række øvelser og træning, så al det teoretiske stof blive koblet til konkrete oplevelser ’på gulvet’. Desuden vil vi bede jer medbringe nogle konkrete cases på kurset, som vi arbejder med undervejs.

Læs mere om kursusprogrammet

Program for kursets første dag

 • Den professionelle dialog: Hvilkekræfter påvirker din kommunikation?
 • Bliv klogere på de fire overordnede opmærksomhedspunkter i dialogen: fortælle, lytte, spørge og metakommunikere.
 • Vi arbejder med kommunikationens tre faser: procesniveau, indholdsniveau og relationsniveau.
 • Sådan handler du professionelt. Du lærer om de tre handlingsmuligheder i professionelle sammenhænge og positionsskifte.

Programmet for kursets anden dag

 • Skab overensstemmelse mellem dine intentioner, dine ord, dit tonefald og dit kropssprog​. Vi zoomer ud og fokuserer på det samlede udtryk.
 • Få indsigt i din personlige kommunikationsstil. Vi indkredser dine individuelle ressourcer og udviklingspunkter.
 • Skub samtalen i den ønskede retning med dine spørgsmål. Vi træner spørgeteknik med udgangspunkt i teori og øvelser.
 • Frem den gode kommunikation. Vi stiller skarpt på coachende kommunikation.
Underviser
Michael Se profil
Michael har arbejdet med mundtlig kommunikation i praksis siden 1998, og han har stor erfaring med at undervise mange forskellige faggrupper. Udover at undervise anvender han i det daglige de forskellige kommunikationsværktøjer, når han arbejder som proceskonsulent, coach og psykoterapeut.
 
Michael er en struktureret og levende underviser, der bruger sin teoretiske ballast og teaterfærdigheder til at skabe et meget motiverende læringsrum.

Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet og MA i ’Drama in education’ fra University of Central England i Birmingham. Desuden er han efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Målgruppen for dette kursus er meget bred, idet alle mennesker, der vil videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Kurset er altså både for:

 • Medarbejdere
 • Mellemledere
 • Topledere
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i mundtlig kommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mundtlig kommunikation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Mundtlig kommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren var meget dygtig til at give alle deltagere individuelle værktøjer, i forhold til deres problemstillinger, samt hele tiden at trække tråde fra teori til de forskellige cases. Kurset har givet mig større bevidsthed og opmærksomhed omkring min egen kommunikation med medarbejderne - og generelt.

  Manja Hald

  Kvaliteten af kurset var helt i top! Underviseren var empatisk, inspirerende og dygtig, og han formåede at skabe et rum, hvor vi blev udfordret på nogle svære temaer. Kurset vil have stor indflydelse for mit arbejdsliv fremover, da mundtlig kommunikation er en stor del af mine arbejdsopgaver.

  Kristin Kledal

  Rigtig god kursusoplevelse, som vil have positiv indflydelse fremover. Underviseren var dygtig og han havde en super indlevelsesevne.

  Elisabeth Hansen 

  Et godt og bredt kursus, hvor jeg har lært meget om mig selv.

  Torben Nielsen

  Virkelig et godt kursus, som jeg har fået en masse ud af – jeg kan bruge de nye redskaber til min mundtlige kommunikation.

  Helle Bruun Olsen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.