Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Videregående grafisk facilitering

Kursus

Tag skridtet videre i jeres grafiske facilitering og prøv vores kursus i avanceret grafisk facilitering. Kurset er for jer, der allerede har styr på de basale tegne-teknikker fra grafisk facilitering og gerne vil tage skridtet videre mod at blive grafisk facilitatore i topklasse!

 

 

 

Dette, og meget mere, får I på kurset:

 • Udviklet jeres grafiske facilitering, så I kan tage den ud af mødelokalet og ind i jeres præsentationer. 
 • Indblik i jeres farveteorier og hvad billeder gør ved menneskehjernen
 • En udbygget tegneteknik og et udviddet ikonbibliotek
 • Hjælp og sparring til at udvikle jeres egen tegnestil
 • Erfaring med grafisk facilitering i kæmpe skala
 • Træning og tips fra en af Danmarks førende grafiske facilitatorer  
 • Og I får jeres helt eget professionelle tegnesæt med bl.a. tuscher fra Neuland og pastelkridt. 
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Tag skridtet videre med ligesindede

På kurset i videregående grafisk facilitering møder du ligesindede, der lige som dig har forudgående erfaring med faget. Den fælles erfaring bruger vi til at skabe et forum til udveksling og udvikling af endnu flere ikoner, skabeloner og grafiske præsentationer. På den måde får du lagt et ekstra praktisk lag på din grafiske faciliteringsstil. Men vi kommer også rundt om alt det, der rører sig inden for visuel formidling og grafiske virkemidler lige NU. Det betyder, at du går fra kurset med både sparring og ny inspiration – og selvfølgelig et mærkbart udvidet bagkatalog.

Bliv kontorets Michelangelo (næsten da)

Som kursist på videregående grafisk facilitering er du nået et niveau, hvor et almindeligt flipchart måske ikke længere er nok. Derfor lærer du på kurset at facilitere i en helt ny og større skala. Og nej, det bliver måske ikke heeelt så stort og smukt som Det Sixtinske Kapel. Men du får trænet at tænke visuel formidling i storformat. Og netop dette spring er en af de helt afgørende forskelle på grundlæggende grafisk facilitering og videregående grafisk facilitering.

Det er din streg og dine projekter!

Når du skal opgradere dine evner i grafisk facilitering, handler det også om at blive en mere selvstændig facilitator. Derfor tager du på kurset de første spadestik mod at udvikle en mere personlig grafisk tegnestil. Desuden kommer dit arbejde på kurset til at centrere sig om dine egne, selvvalgte cases fra det virkelige liv. På den måde får du både trænet din streg og kickstartet dit næste projekt. Tag derfor gerne et selvvalgt projekt med på kurset!

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser. 

Bestil et kursus hos jer selv!

Du kan bestille et internt kursus i avanceret grafisk facilitering. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Læs mere om kursusprogrammet

Foreslået program for kursusdagen

 • Avanceret tegneteknik: farver, dybdeperspektiver, fart i stregen med mere
 • Udvidelse af dit ikonbibliotek med fokus på metaforer og symboler
 • Hvorfor, hvornår og hvordan bruges grafisk facilitering i processer?
 • Hvilke tegne- og faciliteringsværktøjer kan bruges til grupper?
 • Feedback fra underviser og medkursister på dit selvvalgte projekt
 • Hvordan arbejder vi med store plancher? Øvelse i at designe og strukturere processen med grafisk facilitering – genbesøg og niveau 2.
Underviser
Anna Margrethe Se profil
Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Desuden er Anna Margrethe autoriseret organisationspsykolog og har de sidste 10 år arbejdet som arbejds- og organisationskonsulent i både private, offentlige og frivillige organisationer.


Anna Margrethe vil som udgangspunkt være din underviser på kurserne i Aarhus.
Maibritt Se profil
Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor. Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Maibritt er som udgangspunkt din underviser på kurserne i København.
Hvem bør deltage dette kursus?

Dette kursus er for dig, der vil have endnu mere ud af grafisk facilitering. Niveauet på kurset forudsætter, at du har kendskab til grundlæggende tegneteknikker, ikoner og metaforer samt grafisk facilitering på basisniveau. Tag vores kursus: Grafisk facilitering i praksis, hvis du vil lære de grundlæggende tegneteknikker.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Avanceret grafisk facilitering, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Videregående grafisk facilitering

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Videregående grafisk facilitering
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.