Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Grafisk facilitering i praksis

Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!

Vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end ord! Så hvorfor er det egentlig, at vi er så glade for kun at bruge ord? Vores kursus i grafisk facilitering er designet til at gøre dig til mødeleder, projekleder, underviser eller procesfacilitator i verdensklasse. Så grib tuschen og lær det grafiske håndværk!

 

 

På dette kursus vil I:

 • få kompetencer til at kombinere facilitatorrollen med det grafiske
 • lære at omsætte ord til tegninger, der giver mening for andre
 • få praktisk træning i tegneteknik
 • få et lager af grafiske symboler og figurer, du altid kan trække på
 • lære at holde et overblik over en tegneproces
 • se, hvorfor man kan få brug for et 7 meter langt referat
 • gratis modtage en lækker startpakke med grafisk materiale lige til at tage med hjem.

 

124.5test28test 100test51test 100test56test 100test44.5test 100test22test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Lær den absolut bedste måde at facilitere på!

Med grafisk facilitering er det slut med at stå som mødeleder, facilitator eller oplægsholder og ikke rigtig føle, at I får sagt det, I egentlig gerne vil. Mestrer I grafisk facilitering, får I altid hele rummet med på den samme vision, og I får den samme forståelse af projektet – når I går fra mødet, er alle fuldstændig med på idéen!

Kan I tegne, bliver facilitering let som en leg

De fleste af os har med tiden lagt tuscherne fra sig til fordel for andre redskaber. Derfor er tegnedelen af grafisk facilitering en stor udfordring for mange. Men frygt ej – tegning er et håndværk og med få simple, men effektive, teknikker, bliver det ingen sag for jer grafisk at illustrere jeres visioner for et nyt projekt. Jeres tegnekundskaber strømlines i sparring med en af Danmarks bedste grafiske facilitatorer.

Udnyt det visuelle og skab resultater!

Op mod 80 % af os tænker i billeder – bare tænk på, hvordan en post-it på arbejdspc’en gør hele forskellen på, om I husker at købe en letmælk på vej hjem eller ej. Som facilitator kan I bruge visuelle virkemidler til at skabe motivation og ejerskab blandt dine tilhørere og blive en langt mere effektiv og strømlinet facilitator.

Læs mere om programmet

Dag 1

 • Alle kan tegne! Vi starter med at tegne vores en introduktion af os selv.
 • Vi tegner grundformer: Mennesker, kommunikation, kontekst og proces. Og vi lærer at kombinere disse til meningsfulde billeder.
 • Vores sprog og organisationer er fyldt med symboler og metaforer – dem leger vi med og tegner op.
 • Du lærer desuden at bruge tuscher og farvekridt til at styrke billedets udtryk, ligesom vi arbejder med skrifttyper og opbygning af billedet.

Dag 2

 • Vi tegner skabeloner og templates, der understøtter den grafisk faciliterede proces, herunder brainstorm, undervisning og opsamling.
 • Det er ikke nødvendigt at tegne smukt, men det er vigtigt at kunne bruge visuelle virkemidler! Så hvordan bruger du grafisk facilitering til at lede processer? Du lærer basale og vigtige greb til individer, grupper og organisationer, og vi øver dem sammen.
Underviser
Anna Margrethe Se profil
Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Desuden er Anna Margrethe autoriseret organisationspsykolog og har de sidste 10 år arbejdet som arbejds- og organisationskonsulent i både private, offentlige og frivillige organisationer.


Anna Margrethe vil som udgangspunkt være din underviser på kurserne i Aarhus.
Maibritt Se profil
Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor. Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Maibritt er som udgangspunkt din underviser på kurserne i København.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt i møder, workshops, undervisningssammenhænge o.l. Fx mødeledere, konferenceledere, proceskonsulenter, projektledere, undervisere eller oplægsholdere. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forhandlingsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Jeg har fået en skarpere streg, en masse gode øvelser og ny viden og tro på, hvordan man med ganske få symboler sagtens kan skabet et rigt visuelt "ordforråd". Super fedt kursus! Grafisk facilitering kommer til at sætte farve på min hverdag og gøre det nemmere, at skabe fælles forståelse for de komplekse systemer og processer, jeg arbejder med. Og sidst men ikke mindst, gøre mit arbejde en lille smule sjovere.

  Maria Lyskjær Mansfeldt

  Super dygtig, motiverende, positiv, inspirerende og sjov underviser. Ekstrem professionel!

  Linda Møller

  Underviseren var super kompetent og meget behagelig. Hun var ambitiøs og rummelig på samme tid, hvilket fik mig til at føle, at alle kunne være med, og at vi meget hurtigt blev meget dygtige. Maibritt gjorde meget ud af at tilpasse kurset til den gruppe der var til stede. Det var tydeligt, at hun hele tiden overvejede, hvordan redskaberne kunne give bedst mening i hver vores konkrete hverdag.

  Sally Schmidt

  Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."

  Laila Nissen

  Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er vist min egen skyld.

  Birgitte Jespersen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.