Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

 

Novo Nordisk, Ditte Tornehave
“Kursets kvalitet var super. Det har givet mig øget gennemslagskraft i mit daglige arbejde. Fantastisk, at der kunne favnes så bredt – og på en måde så alle følte, at de fik noget ud af det – den erfarne såvel som uerfarne.”

 

Rigshospitalet, Camilla Lykke
”Rigtig godt kursus, super underviser – tak for et godt, spændende og lærerigt kursus. Jeg håber at kunne vende tilbage til AROS på et tidspunkt.”

 

Rigspolitiet, Louise Alfredsson
”SUVERÆNT kursus og SUPER forplejning”

 

Maersk Training, Signe Hernes
”Kvaliteten på kurset var veldig bra, mer enn forventet. Jeg har lært mer om meg selv som type person, men også hvor ulike typer personer kan være og hvordan man skal håndtere dem bedre, forstå dem bedre. Det hjelper mye å forstå mine kollegaer bedre.”

 

De Økonomiske Råd, Christa Petersen
“Tak for et sublimt kursus. Jeg var meget imponeret over, hvor meget underviseren havde sat sig ind i netop vores produkt, og synes hans forslag til forbedringer var super.”

 

3F, Bente Thelin Brandstrup
”Kursus i absolut topklasse!”

 

LEO Pharma, Vivi Skovgaard
“Det var et kursus af høj kvalitet.”

 

Post Danmark, Ina Bjørkmann
“Supergodt kursus.”

 

CBS, Sabrine Schmidt
”Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.”

Aalborg Universitet, Dezso Sera
“The course was of the highest quality, very positive and friendly atmosphere. It has a definitely positive effect on my work.”
 
Danfoss Power Electronics A/S, Nicole T Adelborg
“Det var intensiv træning med mange praktiske skriveopgaver, som man fik feedback på. En lærerig oplevelse! Underviseren var god til at forklare tingene og komme med rigtigt gode eksempler på, hvad god og dårlig kommunikation egentlig er.”

 

Pharmakon, Kristin R. Primdahl
”Kurset var super, kvaliteten af kurset var høj og underviseren var meget engageret – han kunne sit stof til fingerspidserne. Han underviste med stort overskud og var god til at ramme os, der hvor vi var.” 

 

Inspari, Ann Kusk
”Kompetent, lærerigt og professionelt kursus.” 

 

Danmarks Radio, Michael Rohde

“Super kursus med en fantastisk underviser. Jeg tænker meget over de ting vi snakkede om,og de ting vi lærte. Det satte en masse gode ting igang.”

 

Yxlon International, Jan Bressendorff
“God kvalitet og høj grad af dedikation hos underviseren.”

 

ihi Buba, Ida Berg Schaldemose
“Det var et fantastisk kursus.”

 

Siemens Wind Power, Pia Cathrine Clemmensen

“Det var et super godt kursus, og underviseren var en rigtig dygtig instruktør med en masse erfaring. Jeg kunne lytte til hende læææænge. Jeg kan HELT sikkert bruge kurset både i min hverdag og privat.”

 

Ledig, Anette Riis

“Det var et fantastisk effektivt og brugbart kursus. Underviseren er ganske enkelt en ener på sit felt!”

 

Københavns Kommune, Heidi Plambeck

“Jeg kan slet ikke få armene ned – det var fantastisk. Underviseren var genial og helt fantastisk, og mine nye teknikker vil få en stor indflydelse på mine forberedelser og oplæg. Jeg er allerede klar til det næste af jeres professionelle kurser!”


Gigtforeningen, Anette Frederiksen
“Det faglige niveau på kurset var perfekt ramt for os alle, og vi var ikke så mange på holdet, hvilket gav mulighed for en masse personlig feedback. Jeg tager mine værktøjer i brug jo før jo bedre – og jeg vil fortælle mine kollegaer alt om, hvad jeg fik med hjem.”

 

Energistyrelsen, Tone Madsen
“Suverænt kursus. Skarp og særdeles velforberedt underviser. Imponerende.”

 

GC Nordic, Anita Larsson

“Det var et virkelig godt tilrettelagt kursus med en super engageret underviser! Det var dejligt, at vi var så få på holdet, hvilket var med til at skabe en skøn ro og grobund for et meget intenst og dybdegående kursus.”

 

Dansk Metal, Lene Boholm
”Perfekt kursus med meget stor indflydelse!”

 

Finansforbundet, Evy Grønvall
”Meget professionelt kursus af stor indflydelse. Underviseren var fantastisk, og dygtig til at tilpasse sin undervisning til os.”

 

Erhvervs- og vækstministeriet, Anders V. Kristensen
”Det var et rigtig godt kursus.”

 

Par No 1, Lone Thaarup
“Super dygtig underviser som med sit drive og sin karisma var til stor inspiration for os alle. Velgennemtænkt, velstruktureret kursus, hvor der alligevel var plads til at være spontan.” 

 

Herning Bibliotekerne, Trine Lykkegaard

“Kurset var af høj kvalitet. Jeg kom rundt om ALLE mine ønskede problemstillinger samtidig med, at jeg fik meget mere brugbar viden.”


JYSK Nordic, Stefanos Migas
“Mine nye evner vil have stor indflydelse på mit fremtidige arbejde, hvor jeg nu vil være i stand til, at videregive de metoder jeg lærte på kurset, så andre også kan bruge dem.”

 

Xellia Pharmaceuticals, Anne-Mie Marker
Fantastisk inspirerende kursus i en høj kvalitet. Det var på et højt niveau, som blev forklaret, så det er anvendeligt. Jeg ville ønske, at jeg også havde været igennem kurset for 10 år siden!

 

Filligran, Louise von Weiler 
“Kursets kvalitet kunne næppe være bedre. Vi fik brugt hvert minut på den bedst tænkelige måde.”

 

Forum, Jeanette Annfeldt
“Supergodt kursus og en virkelig kompetent underviser”

 

Montagebureauet, Heidi Yong Gjesse
“Det var fantastisk. Jeg svævede hjem.”

 

TDC, Ulla Lundhus
“Kurset var af høj kvalitet.”

 

KMD Aalborg, Vibeke Bang Nielsen
“Perfekt undervisning med skift mellem teori og praksis. Det blev aldrig trættende, og det var et super godt kursus med gode konkrete eksempler fra virkeligheden.”

 

Copenhagen Business School, Tina Forsingdal
”Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus.”

 

Det Økologiske Råd, Eline Aggerholm Kristensen
“Underviseren var utrolig kompetent, og jeg fik fantastisk meget ud af kurset. Han var virkelig god til at tilpasse undervisningen til mig, og der var tid til at gøre den personlig.”

 

ASE, Søren Kristensen
“Høj kvalitet. God, kompetent og naturligvis underviser.”

 

TDC, Lone Højgaard
“Kanongod underviser. Hun formår virkelig at fange folk og give en ærlig feedback, man kan bruge til noget. Rigtig godt kursus, som jeg klart vil anbefale til andre.”

 

Arla Foods Ingredients, Lotte Jacobsen
“Meget høj kvalitet. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

 

Pharmakon, Tina Schilling
”Supergodt og brugbart kursus – tiden fløj afsted.”

 

Nets Denmark A/S, Richard John Neumeister
“Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

 

Aalborg Universitet, Remus Teodorescu
“Very good! A great teacher! Especially the ability to adapt to each particular participant and suggest tailored improvements.”

 

Miljøstyrelsen, Steffen Hindhede Kristensen
“Det særlige ved dette kursus var formidlingen af alle de regler, vi lærte. Det blev gjort på en meget professionel, overskuelig og anvendelig måde og kurset vil helt klart have stor indflydelse på mit arbejde. Jeg har lært helt konkrete værktøjer til at skrive korrekt dansk, som jeg allerede har nået at bruge i mit arbejde. Underviseren håndterede formidlingen perfekt.”

 

Inu:it, Ricco Risager Nielsen

“Kurset havde en super kvalitet og en rigtig god underviser! Det var fedt vi ikke var flere på holdet, hvilket gav plads til ekstra fordybelse og øvelser. Mine nye evner vil få rigtig stor indflydelse på mit daglige arbejde fremover.”

 

Statens Serum Institut, Tyra Grove Krause
“Kurset var virkelig godt.”

Coop, Rikke Slej
“Kurset var af meget høj kvalitet. Underviseren var en fantastisk underviser og coach, som forstår at finde lige det, der får den enkelte til at udvikle sig. Kurset vil få meget stor indflydelse.”

 

NRGi, Hanne Sørensen
“Et meget professionelt og godt tilrettelagt kursus. Dygtig og velkvalificeret underviser, som har rigtig godt styr på tingene, og som er rigtig god til at tilpasse stoffet og undervisningen til den enkelte.” 

 

Philips Lighting, Martin Wallenius
“Supergodt kursus! Det vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde, og jeg har fået en masse væktøjer at arbejde videre med selv.”

 

Cirque Bredbånd, Jeanne Norman
“Helt fantastisk kursus. Fik meget stort udbytte. Underviseren var helt eminent til at tilpasse kurset til mig og de andre deltagere.”

 

GN Resound, Bo Pilloni
“Det var lige, hvad jeg havde brug for, og jeg fik meget ud af det. Underviseren var meget dygtig til at se, hvor vi var hver især havde udfordringer, og dermed finde de værktøjer, som vi kunne bruge. Efter kurset har jeg afprøvet det, jeg har lært, og det virker.”

 

Danske Færger, Claus Tychsen

“Det var et kursus af meget høj kvalitet, der vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Underviseren var ekstremt god, og forplejningen var meget tilfredsstillende!”

Coop, Annette Otto
“Rigtig godt kursus. Træning, træning, træning var, hvad jeg havde brug for. Og det fik jeg.” 

 

Birgitte Fog-Hansen
“Et super godt kursus på alle måder – et kursus af meget høj kvalitet.”

 

Aarhus Kommune, Lene Frandsen
”Kurset var helt i top, både indholdsmæssigt og i forhold til rammerne omkring kurset. Underviseren var rigtig, rigtig god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig og havde en evne til at få den enkelte til at føle sig i centrum.”
 
Norpharma, Jeanette Hoff Juul
“Det var et supergodt kursus. Jeg bruger det, jeg har lært, hver dag.”

 

Københavns Kommune, Cecilia Schmidt Grodin
“Kurset fortjener på alle punkter 6 stjerner ud af 6 mulige, og det vil få en rigtig stor indflydelse på mit fremtidige undervisningsarbejde. Det var helt i top på alle niveauer!”

 

Greenland Contractors, Bente Ghita Hansen
“En meget kvalificeret underviser.”

 

Syddjurs Kommune, Vibeke Larsen
“Jeg oplevede en høj kvalitet i kurset, dygtig underviser som ud over faglig viden også var en dygtig formidler.”

 

Bæredygtigt Landbrug, Nikolaj Schultz
”Det var et rigtig godt kursus! 

 

Danmarks Naturfredningsforening, Hanne Petersen
“Et rigtig godt kursus, der gav nogle gode redskaber.”

 

Femern Belt Development, Sara Metelmann
“Jeg oplevede et kursus af meget høj kvalitet, hvor jeg fik en masse redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde.”

 

Aarhus Universitet, Esben Højbjerre Larsen
“Super underviser, som mestrede formidlingens svære kunst. Ramte de tilstedeværendes faglige niveau meget præcist.”

 

Assens Forsyning, Jannie Fløjborg Christensen
“Supergodt kursus. Levende og meget kompetent underviser, der var meget god til at tilpasse kurset til mig.”

 

Aller Media, Alex Larsen
“Kurset har været rigtig godt, og jeg er meget tilfreds.”

 

Boligselskabernes Landsforening, Michael Thorberg
“Topkvalitet. Præcist målrettet til vores niveau og behov. Det har skærpet min sproglige bevidsthed.”
 
Finanssektorens Arbejdsgiverforening, Tanja Løvgren
“Jeg synes, kursets kvalitet var høj. Underviseren var meget velforberedt – han havde lavet en grundig forundersøgelse af Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Kurset har levet op til mine forventninger.”
 
Grontmij Carl Bro, Christian Runge
“Jeg synes kurset var af meget høj kvalitet. Emnet var relevant og godt præsenteret. Vekslen mellem teori og praksis var god både for indlæringen og for koncentrationen. Der blev lyttet meget til, hvad vi gerne ville bruge tid på og undervisningen blev tilpasset vores ‘svage sider’.”

 

Energistyrelsen, Stine Poulsen
“God undervisning og et professionelt kursus. Underviseren var meget god til at tilpasse kurset til mine behov.”

 

Nilfisk Danmark, Betina Hargum
“Det var et professionelt og levende kursus, og underviseren var god og inspirerende at lytte til.” 

 

Specific Media, David De Giglio
“Supergodt kursus. Kæmpeeffekt med få, stærke værktøjer. Underviseren var meget god til at tilpasse indholdet til deltagerne.”

 

Ishøj Ungdomsskole, Christina Faber
“Det var virkelig godt! Undervisningen var meget skræddersyet, og jeg har virkelig fået en masse ud af det.”

 

DSB, Jimmy Jørgensen
“Det var et super inspirerende kursus, der kan bruges til meget andet end bare mit arbejde. Underviseren var meget engageret og havde tilpasset niveauet og stoffet efter vores behov.”

 

Telmore A/S, Tuncay Altun 
Et rigtigt godt kursus og super god underviser. Med de nemme redskaber jeg har lært på kurset, tror jeg, at jeg nemt kan øve mig derhjemme og forhåbentligt udvikle mig karrieremæssigt og undgå kommunikationsproblemer på mit arbejde og i min dagligdag. 

 

Ruth Lundorff
“Kurset var rigtig godt. Meget individuelt og ‘hands-on’.”

 

Syddjurs Kommune, Kurt Dahl
“Høj kvalitet – meget professionelt. Det vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

VisitNordsjælland, Karen Folker
“Særdeles høj kvalitet. Kompetent og professionel undervisning. Gennemgående højt æstetisk niveau, fra lokaleindretning til kursusmappe. Dejlige lyse lokale, super forplejning. En fornøjelse at deltage.”

 

Pharmakon, Helle Hartung Petersen
”Supergodt kursus!”

 

Midtsjællands Folkeblad, Pernille Jensen
”Kurset var SUPER! Underviseren var ekstremt cool, nærværende og dygtig til at inddrage os.”
 
Den Grønne Guide i Allerød, Tommy Dal
“Særdeles god oplevelse: Et kursus med et seriøst indhold i trygge rammer og en underviser som var rolig, vidende, præcis, positiv og lyttende.”

 

Golden Days, Tinka Sonne
“Højt fagligt niveau. Effektivt, varieret og inspirerende. Underviseren var meget god til at tilpasse til deltagerne. Jeg oplevede det som et ambitiøst kursus med mange forskelligartede øvelser.”

 

AVN Energy, Ea Dyrbye
“Jeg synes, det var et godt og informativt kursus, og at underviseren formåede at tilpasse det os kursister. Det har allerede nu stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

 

Solrød Kommune, Laila Nissen
“Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov.”

 

SKAT, Birgitte Jespersen
“Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser.”

 

Torben Hesselbjerg
”Et rigtig godt kursus med mange redskaber.”

 

OK, Anne Dyrholm Dejgaard
“Kurset var godt. Jeg oplevede en velforberedt og dygtig underviser, der var god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.”

 

Wavin, Thomas Warbeg-Kähler
“Et godt kursus med en meget professionel underviser.”

 

Dragør Kommune, Ulla Blatt Bendtsen
“Supergodt kursus. Underviseren var ekstremt godt forberedt, hvilket var altafgørende.”

 

Danske Havne, Line Nørremark
“Kurset var rigtigt godt og lærerigt. Jeg har særligt lært at redigere, mens jeg skriver, og at nyde udfordringen ved at skrive.”

 

Fødevarestyrelsen, Ane Høiberg Nielsen
“Kurset var meget målrettet og af høj kvalitet; tydeligt, at kurset var tilrettelagt til os.”

 

YouSee, Helle Mørk Balling
“Det var et rigtig, rigtig godt kursus.” 

 

Syddjurs Kommune, Marianne Kristensen
“Det var en inspirerende dag, med en god og afvekslende undervisning/indhold.”

 

SCANPAN, Marianne Raunsbæk
“Rigtig godt kursus. Underviseren var meget engageret og god til at spotte det væsentlige.”
 
Arbejdsskadestyrelsen, Marie Lilja Jensen
“Kurset var supergodt.”

 

Symphogen, Jeff Salka
“Kurset havde på alle måder en meget høj kvalitet.” 

 

Neurodan, Birgitte Poulsen
“Kurset var af høj kvalitet. Underviseren var god til præcist at finde ud af, hvad den enkelte havde brug for.”

 

European Center for Minority Issues, Maj-Britt Risbjerg Hansen
“Et kursus med meget høj kvalitet. Fået en masse god feedback fra deltagere og instruktør. Jeg tror, det vil få en stor betydning for mine fremtidige præsentationer.”

 

Stark, Anette Work Frandsen
”Kurset var rigtig godt. Jeg fik nogle gode redskaber, som jeg kan bruge fremover. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.”

 

VIKING Life-Saving Equipment, Ania Brock Larsen
“Jeg synes, det var supergodt. Det vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

 

Energistyrelsen, Bjarke Hansen
“Fremragende kursus.”

 

Vestas Control Systems, Klaus Ulsøe
“Jeg oplevede det som et rigtig godt kursus. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse til mig.” 

 

Scleroseforeningen, Lotte Bach Hansen
“Det var supergodt! Meget konkrete regler og tips, som var lige til at tage med og bruge i hverdagen. Vi har nedskrevet alle tips, lamineret dem og hængt dem på vores opslagstavler.”

 

Danmarks Naturfredningsforening, Sine Beuse Fauerby
“Kurset var rigtig godt!”

 

Xellia Pharmaceuticals, Hanne Staugaard
“Det var et rigtig godt kursus. Jeg tænker meget mere over, hvordan jeg kommunikerer i pressede situationer, og jeg varierer min stemmebrug mere. Underviseren var meget god til at tilpasse undervisningen og indholdet til mig. Hun tog hensyn til, at vi var meget forskellige og havde behov for forskellig læring. Hun gav sig god tid til at høre den enkelte og arbejdede ud fra det.”
 
Chas. Hude, Mads Mortensen
”Kursets var rigtigt godt og levede fuldt ud op til, hvad jeg forventede. Det har haft en meget positiv indflydelse på mit arbejde. Jeg er blevet hurtigere til at udarbejde længere skrivelser.”

 

Syddjurs Kommune, Bitter Rasmussen
“Høj kvalitet. Jeg lærte meget og har delt min nye viden med ledergruppen.”

 

L&H Rørbyg, Michael Haslund
“Det var et godt kursus. Det faglige niveau var afpasset deltagerne. Jeg var langt bagud i forhold til de andre, følte mig ikke tabt undervejs. Dejligt med et lille hold, som giver en meget bedre stemning og dybdegående snakke om emnerne.”

 

Flyvevåbnet, Alex Nielsen
“Velforberedt, interessant kursus af høj kvalitet.”

 

De Økonomiske Råd, Steffen Lind
“Kompetent underviser. Jeg var overrasket over, at man kan lære så mange pointer på så kort tid. Jeg er blevet bedre til at strukturere min tekst omkring pointer, og det har også øget min skrivehastighed. Desuden er jeg blevet mere opmærksom på, hvordan jeg gør teksten interessant for læseren: Bruger færre passive udsagnsord og visualiserer i højere grad mine budskaber.”

 

Boligselskabernes Landsforening, Carina Seifert
“Supergodt kursus!”

 

TRE-FOR, Louise Kroløkke Lythje
”En rigtig god oplevelse. Kurset var af høj kvalitet – meget intenst og udbytterigt. Kurset har været til stor gavn.”

 

European Centre for Minority Issues, Maj-Britt Hansen
“Kurset var af høj kvalitet. Annette er en meget dygtig underviser der forstår at gribe kursisternes forskellige baggrunde og indbygge dem i undervisningen, så man lærer meget af hinanden. Meget inspirerende og spændende undervisning som jeg gerne anbefaler til andre.”

 

Post Danmark, Karina Nielsen
”Kurset var af meget høj kvalitet. Jeg har lært at skrive gode pressemeddelelser.”

 

Møller & Grønborg, Runa Hyldegård Pedersen
“God underviser, Stort udbytte.”

 

CBS, Helle Hessellund Klausen
“Kompetent, oplysende og motiverende kursus.”

 

Copenhagen Capacity, Dorthe Olsen
“Det var et godt kursus, der vil få rigtig stor indflydelse på mit arbejde.”

 

Energi- & Olieforum, Jacob Stahl Otte
“Høj kvalitet med fokus på teori såvel som praksis.”

 

Aarhus Universitet, Peter Kaihøj
“Rigtig godt kursus. Underviseren var god til at tilpasse stoffet og undervsningen til mig.”

 

SCANPAN, Marianne Raunsbæk
“God underviser, der helt tydeligt har en masse erfaring på området. Jeg lærte det, jeg kom for at lære.”

 

Rosenfelt & West eng., Michael Schandorph
“Rigtig godt kursus, dygtig underviser. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.”

 

Skanderborg Kommune, Britt Bach Madsen
“Rammerne var dejlige. God og inspirerende undervisning med konkrete eksempler efterfulgt af øvelser.”

 

Scleroseforeningen, Peter Christensen
“Alle var meget begejstrede! Jeg tror, at mange fik rykket på deres forestillinger, og kurset startede en masse diskussioner og tanker hos os.
Deltagerne var meget imponerede over underviserens gode forberedelse. Så tak herfra. Det var et fedt kursus.”
 

Boligselskabernes Landsforening, Heidi Andersen
“Rigtig godt kursus.”

 

Annette Jellesmark
“Supergodt kursus og en fantastisk underviser.”
 

Daka a.m.b.a., Tom Carsten Andersen
“Undervisningen var rigtig god og på et niveau, som var meget passende.”
 

Aarhus Kommune, Karin Kannegaard
“En god oplevelse. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.”
 
Lejerbo, Lissi Kristiansen
“Et godt kursus og en god underviser.”

 

Fødevarestyrelsen, Olaf Bennetzen
“Kurset var rigtig spændende og givende. Jeg har fået redskaber, jeg kan bruge med det samme, og jeg vurderer, at jeg fremover vil blive en mere udadvendt leder.”

 

Jan Olsen
“Superengageret underviser, fantastisk sted, spændende forplejning. Underviseren var god til at differentiere til de forskellige kursister.” 

 

Arbejdsskadestyrelsen, Anette Peo Pedersen
“Det var et rigtig godt kursus”

 

Regionspsykiatrien Randers, Jeanette Brinch Hansen
“Inspirerende kursus. Enkle redskaber, der var nemme at lære og huske. God planlægning. Meget god tilpasning til mig.”

 

Energistyrelsen, Katja Scharmann
“Kurset var rigtig godt skruet sammen. Jeg har særligt lært at gå uden om de fælder, journalisterne laver, når man interviewes. Underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til kursisterne.”

 

Difko Invest, Marianne Mikkelsen
“Meget godt kursus. Især fordi vi var så få deltagere.”

 

Pharmakon, Ulla Kvottrup
”Godt kursus med en levende foredragsholder.”

 

Dragør Kommune, Hanne Nordahl Friis
“Et veltilrettelagt kursus med en dygtig, kompetent og inspirerende underviser.”

 

Nordisk Trading Company, Jan Ringtved
“Superrelevante emner og øvelser. Det faglige indhold var meget passende.”

 

E3 Gruppen, Jesper Hansen
“Et meget velstruktureret kursus. Der var godt flow og ingen spildtid.” 

 

Assens Forsyning, Jannie Fløjborg Christensen
“Supergodt kursus. Levende og meget kompetent underviser, der var meget god til at tilpasse kurset til mig.”

 

Boligselskabernes Landsforening, Anja Andersen
“Supergod formidling fra en dygtig underviser. Hun lagde niveauet, så alle var udfordret. Kurset kommer til at få stor betydning for mit daglige arbejde.”

 

Finanssektorens Arbejdsgiverforening, Merete Preisler
“Kvaliteten af kurset var rigtig høj. Jeg har særligt lært at sortere alt det fra, som jeg primært har med for min egen skyld – og ikke for læserens. Jeg er samtidig blevet opmærksom på at skrive kortere og mere fængende.”

 

Syddjurs Kommune, Signe Fris Svenningsen
“Underviseren var god til at formidle sin meget store faglige viden omkring kommunikation på skrift. Kvaliteten af kurset var meget højt.”

Flådestationen Korsør, Lone Rasmussen
”Jeg synes, at det var et godt program, med relevant indhold, fremført af en dygtig underviser.” 
 

Dansk Supermarked A/S, Martin Frausing Poulsen
”Et kursus med meget højt niveau og vægt på den enkelte kursusdeltagers egentlige behov.” 
 
BEC, Joan Hjøllund Askaa 
”Kanondygtig underviser, der var godt forberedt, omstillingsparat, velkvalificeret og fokuseret på, hvad vi havde brug for.” 
 
DFF EDB, Camilla Skytte 
“Rigtig godt kursus og super underviser, som var forberedt og opmærksom på alt.” 
 
Siemens, Jarle Godsk-Hansen
“Supergodt kursus.”
 
Amcor Flexibles Horsens, Anni Fanø
”Supergodt kursus med masser af ting som jeg kan bruge i hverdagen. Underviseren var rigtig god til at gøre stoffet håndgribeligt.”

 

Rheinzink Danmark A/S, Louise Bruun Kristensen
”Supergodt kursus af høj kvalitet.”

 

Blue Water Shipping A/S, Britt Langerhauus Clausen
”Det var supergodt, og jeg fik rigtig meget med derfra, som jeg kan bruge i min dagligdag.”

 

Natur- og Miljøklagenævnet, Kenn Knudsen
”Det var et rigtig godt kursus med en god underviser.”

 

Øresunddirect, Karin Lundvall
”Et kursus af meget høj kvalitet med en rigtig god underviser”

 

TEKO Design & Business, Trine Stein
”Supergodt kursus, der var velstruktureret og interessant. Underviseren var super kompetent, engageret og eminent til konstruktiv og specifik feedback. Kurset vil få rigtig stor indflydelse på mit daglige arbejde.”
 
Husum Apotek, Bodil Hofman Hansen
”Det var et rigtig godt kursus af høj kvalitet.”
 
Coop Danmark, Iman Ahmad
”Underviserens måde at undervise på var excellent.”
 
Københavns Borgerservice, Marianne Hansen
”Særdeles godt, lærerigt og givende – især personligt.”

 

Psykiatrien Syd, Vivi Strange Pedersen
”Det var et super kursus, som varmt kan anbefales.”
 
Sennheiser Communications A/S, Anita Storm Hansen
“Det var et supergodt og inspirerende kursus.”

 

Københavns Lufthavne A/S, Evan Kazakidis
”Det var et rigtig godt kursus, og jeg har lært at blive mere opmærksom på det, jeg skriver.”

 

Holbæk Kommune – Sofielundskolen, Pia Damgaard Nielsen
”Rigtig godt kursus, og af meget høj kvalitet.”

 

SOS Vikar A/S, Lone Damgaard

“Jeg har lært rigtig meget om mig selv og samarbejdet med mine leder-kolleger på dette kursus. Det vil helt klart få en stor indflydelse på mit daglige arbejde på alle punkter. Lars er en helt fantastisk og meget inspirerende underviser!”

 
Københavns Kommune – Kultur- og Fritidsforvaltningen, Bettinna Skaaning
”Kurset var af høj kvalitet, og med en meget kompetent underviser.”
 
DR, Jessie Rosenstjerne
”Anja er en rigtig god underviser, og jeg fik mange aha-oplevelser.”

GEUS, Jørgen Tulstrup
“Kurset var MEGET godt, og underviserne var meget godt forberedt på vores problemstillinger og gode til at afholde kurset.”

 

KMD, Mette Gamby
“Kompetent og dygtig underviser, der evnede at lytte og give brugbar feedback.” 

 

Ida Borchersen Hansen
 ”Et intenst og ekstremt givende kursus.” 

 

DFF EDB, Kenneth Smed
“Kurset var præget af høj kvalitet og faglighed, og har givet mig øget fokus på de områder hvor jeg vil forbedre mig.”

 

Sprogcentret i Sisimiut, Drude Aviaja Becky Larsen
“Super inspirerende og godt kursus.”

 

KMD, Martin Backlund Rasmussen
“Kurset var af meget høj kvalitet med stor fokus på mine behov – super! Jeg har fået stort udbytte af kurset”

 

DFF EDB, Vinni Dahl
“Det har været en rigtig god oplevelse, at kurset er strukket over længere tid, hvor vi som kursister er blevet kontaktet både før og efter kurset.”

 

COOP, Sine Jess
“Kursus med kvaliteten helt i top! Det var struktureret, motiverende og med en engageret underviser.”

 

Blue Water Shipping A/S, Søren Madsen
“Kurset opfyldte alle mine forventninger.”

 

URTEKRAM International A/S, Tina Thorup Olsen
“Fastholdende, spændende og udfordrende kursus. Jeg tænker over kurset og mine nye værktøjer dagligt.”

 

Boligkontoret Århus, Michael Andersen
“Kurset vil få meget stor indflydelse på mit fremtidige arbejde.”

 

Contego Security, Trine Kjær Nielsen
“Virkelig godt kursus! Kurset var sagligt, indsigtsgivende og oplevelsesrigt.”

 

Det Grønne Område, Birgitte Andersen
“Super godt kursus!”

 

Industriens Uddannelser, Niels Bylund
“Kurset var præget af stort engagement og høj kvalitet. Jeg vil kunne bruge mine nye kompetencer stort set dagligt.”

 

Københavns Kommune, Maria Jul Jensen
“Rigtig godt kursus – en meget positiv oplevelse.”

 

Brønderslev Kommune, Gitte Christensen
“Meget godt og inspirerende kursusforløb.”

 

Egedal Kommune, Toni Brynaa
“Rigtig godt og meget brugbart kursus”

 

CBS, Kia Kartvedt 
“Rigtig godt kursus, hvor der blev taget udgangspunkt i konkrete situationer og brugt tid på den enkelte kursist.”

 

Telia, Susanne Rosenberg
“Virkelig godt kursus. Under kurset blev der taget hensyn til vores forventninger til kurset, og min fornemmelse var, at kurset blev 100% skræddersyet efter vores individuelle baggrund og behov”

 

Chubb, Marianne Christensen
”Det var et fantastisk godt og intenst kursus. Tak for 2 dejlige dage – jeg vil helt klart anbefale Aros Kurser til andre, der har lyst til at videreuddanne sig.”

 

Hjørring Kommune, Susanne Fristrup
“Det var et super godt kursus, hvor en meget dygtig underviser lærte mig at tackle min nervøsitet, så jeg ikke længere bliver nødt til at sige nej til at stå foran en forsamling. Jeg vil absolut anbefale AROS kurser til kollegaer og bekendte.”

 

Nordicom, Pernille Andersen
“Hvem havde troet, at man kan lære så meget og så samtidigt have det sjovt på samme tid? Dette er ikke mit første kursus hos AROS, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mit næste kursus også bliver hos dem!” 

 

SKAT, Nelly Svarre
”Det var et utroligt udbytterigt kursus.”

 

Akademikernes, Antje Grimm-Katborg Valore
”Kurset var præget af en meget engageret og kompetent underviser – afgjort en god oplevelse!”

 

Sundhedsstyrelsen, Susanne Meyer Steffensen
”Det var et godt kursus og underviseren var god til at tilpasse sin undervisning til deltagerne.”

 

Samsung, Kenneth Broberg
”Kurset var super og meget udbytterigt.”

 

Københavns Kommune, Jette Bønnelycke
”Inspirerende og givtigt kursus som var båret af meget levende og spændende undervisning.”

 

DTU, Aase Grundtvig
”Kurset var af god kvalitet.”

 

Videncenter for landbrug, Kjeld Askjær
”Super kursus – underviseren var meget kyndig på området.”

 

FOA, Gitte Hejberg
”Kurset var af høj kvalitet, med undervisere der klart vidste, hvad de talte om. Derudover formåede de også at give mig en oplevelse af, at undervisningen var tilpasset mine specifikke udfordringer og arbejdsområder.”

 

Kromann Reumert, Charlotte Henriksen
”Godt kursus, med en underviser der var dygtig til at tilpasse sit stof til mit behov.”

 

Solrød Kommune, Laila Nissen
”Kurset var af god kvalitet på et tilfredsstillende niveau.”

 

Max Fodgaard A/S, Lisbeth Helm-Petersen
”Kurset var af høj kvalitet, og det vil have stor indflydelse fremover. Forløbet var meget intenst, og jeg har fået rigtig meget med hjem.”

 

HK Nordjylland, Marianne Jørgensen
”Kurset var af høj kvalitet.”

 

Glostrup Kommune, Lone Trærup
”Virkelig positiv kursusoplevelse – har fået mange pointer med hjem. Kursusudbyttet er betydeligt, idet mange af de ting jeg lærte kan implementeres på andre arbejdsområder.”

 

Glostrup Kommune, Lene Larsen
”Super godt kursus, der oversteg mine forventninger.”

 

KOMBIT, Jan Dynnesen
”Rigtig godt kursus – konkret og resultatorienteret.”

 

Sundhedsstyrelsen, Stine Jønson
”Godt og relevant kursus.”

 

DTU, Marie Gissel Barfoed
”Kvaliteten var helt i top” 

 

Videncenter for landbrug, Hans Jeppe Andersen
”Kurset var en god oplevelse.”

 

FOA, Ettie Trier Petersen
”Godt tilrettelagt kursus med to inspirerende undervisere – de var engagerede og viste stor forståelse for netop min situation og hverdag.”

 

HK Nordjylland, Dorrit Christensen
”Det var et givende kursus. Underviseren var dygtig til at tilpasse sit stof til netop mine behov, og formåede at undervise på et passende niveau.”

 

Arla Foods Holstebro Mejeri, Bjarne Thyrrestrup
”Kurset var rigtig godt, og der var en vældig god energi i undervisningen alle dage. Underviseren var meget dygtig, og formåede at tilpasse stoffet til mig.”

 

PPC Denmark, Camilla Niss
”Det var et rigtig godt og lærerigt kursus, med en indlevende og engageret underviser. Han var dygtig til at tilpasse stoffet til os, så vi hver især fik mest muligt ud af undervisningen. Jeg har fået gode værktøjer med hjem, som jeg kan bruge til at kommunikere enkelt og tydeligt, hvilket vil gøre min hverdag lettere. ”

 

Telenor, Peter Frank
”Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv. ”

 

Projector, Per Møller
”Kurset var relevant, gennemtænkt og levende, med en meget kompetent underviser, der var dygtig til at tilpasse stoffet til os som kursister.”

 

Interface, Ann Charlott Lade
”Fantastisk kursus. Det var meget motiverende og relevant. Underviseren var dygtig til at tilpasse sit stof til os som kursister, og det gjorde undervisningen mere personlig og specifik. ”

 

Lindhardt og Ringhof Forlag, Kate Wichmann
”Det var et supergodt kursus, rart med få deltagere.”

 

Copenhagen Business School, Edita Arlauskaite
”Kvaliteten af kurset var meget høj. Indflydelsen fra kurset vil helt sikkert være betydelig.”

 

Skagen Strand, Gitte Skelly
”Godt planlagt, godt struktureret, god forplejning og gode faciliteter – godt kursus, kvaliteten var super.”

 

Arla Foods Holstebro Mejeri, Pia Bonitz
”Det var en spændende oplevelse, der samtidig udfordrede mig. Jeg har fået en masse værktøjer, jeg kan drage nytte af både personligt og fagligt.”

 

Job Vision, Anja Jakobsen
” Det har været en rigtig god oplevelse og nogle indholdsrige dage.”

 

Lodam, Jonna Strand
”Rigtig godt kursus, hvor der blev taget hensyn til vores enkelte behov.”

 

Studerende, Dorthe Bendtsen
”Det var et supergodt kursus med en kompetent og engageret underviser. Efter kurset har jeg fået mere mod på at tage udfordringer op, som jeg før ville have veget uden om. ”

 

Harsec, Tom Meyer
”Det var et veltilrettelagt kursus med virkelig gode indslag og stærke pointer. Kurset får stor betydning for mig fremover, og jeg tager virkelig meget med hjem i bagagen.”

 

Studievalg Sjælland, Morten Georg Hansen
”Udmærket kursus. Det har gjort mig mere opmærksom overfor de visuelle formidlingsmåders potentiale.” 

 

FOA, Elsy Holmgaard Thomsen
”Kurset var rigtig godt, især pga. underviseren. Han var god til at formidle, og samtidig meget faglig dygtig. Han formåede at få samlet op undervejs på en måde, så alle var med hele vejen.”

 

Københavns Kommune, Benny Nass
”Det var fantastisk! ”

 

Københavns Kommune, Danvør Bordoy
”Underviseren var fantastisk, virkelig en af de bedre.”

 

Faxe kommune, Anne-Grethe Rosted
”Det var en inspirerende og positiv kursusoplevelse. Jeg følte virkelig, at kurset var skræddersyet til mit behov. ”
 
Naviair, Nadia Guldbæk
”Kursus af god kvalitet med en meget kompetent underviser. Kurset vil få meget stor betydning for mit arbejdsliv frem over.”

 

Københavns Universitet, Pia Jølner
”Kurset var rigtig godt.”

 

Københavns Kommune, Rikke Levring
”Kursus af høj kvalitet med en dygtig underviser. Kurset har helt klart gjort min arbejdsdag bedre.”
 
Frederiksberg Forsyning, Peter Sørensen
”Rigtig godt og relevant kursus for det daglige miljø jeg færdes i.”

 

FoodService Danmark, Jonas Kjær
”Både kursuskvaliteten og det udbytte jeg fik fra kurset var meget højt. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer, som jeg kan arbejde med.”

 

Faxe kommune, Helle Jæger
”Godt kursus.”

 

Københavns Kommune, Bettina Hendriksen
”Inspirerende kursus! Der var energi og drive over hele linjen, og det var en positiv og lærerig oplevelse.”

 

FOA, Lena Krusbæk
”Det var et rigtig godt kursus med en dygtig og motiverende underviser.”

 

Københavns Tekniske Skole, Liv Christensen
”Det var et rigtig fint kursus. Jeg har fået flere redskaber at trække på, som virker effektivt. ”

 

Pharmakon, Charlotte Vissing
”Kvalitet på et godt fagligt niveau.” 

 

Ellegaard Göttingen Minipigs, Berit Brandli
”Det var et virkelig godt kursus. Jeg fik rigtig meget ud af det, især fordi vi var et lille hold, så jeg følte at undervisningen var målrettet mig. ”

 

Wodschow, Jan Zimmermann
”Kvaliteten på kurset var meget høj.”

 

DSB, Hans Jørgen Hansen
”Kurset har haft stor positiv indflydelse. Underviseren ramte os lige på kornet gang på gang, og hun formåede at give alle deltagere personlig feedback uanset vores udgangspunkt. Kurset har motiveret hele ledergruppen ud over mine forventninger. Kurset var virkelig en øjenåbner.”

 

Sundhedsstyrelsen, Inge Overby Jensen
”Underviseren var dygtig til at fange os lige der, hvor vi var.”

 

DI-Teknik A/S, Jørgen Bagger
”Det var en positivt kursusoplevelse. Kurset var inspirerende, og jeg har fået mange gode fif og input med hjem.”

 

KAB Taastrup, Niels Bisgaard
”Kursets kvalitet var helt i top. Underviseren er yderst kompetent og han har stor faglig indsigt. Han formår til fulde at tilpasse sin undervisning til den enkelte. Kurset har haft meget stor indflydelse for mig.”

 

Sundhedsstyrelsen, Kirsten Astrup Tengvad
”Høj kursuskvalitet og en super underviser.”

 

DSB, Poul Flor
”Det var et meget interessant kursus med en virkelig dygtig underviser.”

 

KAB, Ahmed Mohamed
”Interessant, spændende, inspirerende, professionelt og yderst lærerigt kursus. Det gav mig lige, hvad jeg manglede og mere til.”

 

Grundfos, Karin Nielsen
”Det var rigtig godt. Underviseren var eminent god til at forklare og svare på vores spørgsmål på en konkret måde. Han var fagligt dygtig og engageret.”

 

Philips, Martin Wallenius
”Kurset var supergodt.”

 

Tornby Menighedsråd, Anna-Mette Skovgaard Pedersen
”Meget målrettet og veltilrettelagt kursus. Højt niveau og topprofessionel underviser.”

 

Kolding Kommune, Bente Møller Jessen
”Helt fantastisk kursus.”

 

Oras Armatur, Anders Barrit
”Det var et supergodt kursus, som helt sikkert har en positiv indflydelse.”

 

Wodschow, Eddie Andersen
”Kurset var rigtig godt.”

 

DSB, Kim Munk
”Kurset var af høj kvalitet. Underviseren havde en god føling med gruppen – hun er yderst kompetent.”

 

Bettina Laugesen
”Soloforløbet var af rigtig god kvalitet. Niveauet var højt, og jeg har fået styr på de ting, jeg havde problemer med ved forløbets start.”

 

Jobcenter Haderslev, Helle Østergaard
”Kurset var super godt”

 

HedeDanmark, Birgitte Sætre Vejlby
”Godt kursus.” 

 

Odense Kommune, Elisabeth Hansen
”Rigtig god kursusoplevelse, som vil have positiv indflydelse fremover.” 

 

Københavns Kommune, Marianne Hartmann
”Det var et rigtig godt kursus.”
 

Greve Kommune, Tetyana Larina
”Det var et rigtig godt kursus med et relevant indhold.”

 

Aarhus Kommune, Lene Bjerg Jacobsen
”Det var et utroligt veltilrettelagt og inspirerende forløb. Undervisningen var en god kombination af redskaber, oplæg, refleksion og øvelser.”

 

Peqqissaanermik Ilinniarfik, Ane Marie Lauritsen
”Det var et rigtig godt kursus.”

 

Hasseris Gymnasium, Lisbeth Jul Andersen
”Det var et super godt kursus, hvor der var fokus på både generelle og individuelle ting.”

 

Aarhus Symfoniorkester, Mette Storgård Jensen
”Absolut i top! Underviseren var en formidabel formidler.”

 

Pieter Mouritsen A/S, Pieter Mouritsen
”Meget positiv og lærerig kursusoplevelse.”

 

NCC, Beton & Råhus, Jakob Hesdorf
”Det var et meget inspirerende kursus med en kompetent og inspirerende underviser. Kurset vil have stor indflydelse.”

 

Telenor, Louise Knudsen
”Det var et lærerigt forløb, som jeg vil kunne anvende i praksis.”

 

ISIS, Janne Wendt
”Det var et spændende og meget relevant kursus uanset ens baggrund. Jeg har fået en række konkrete teknikker, der nemt kan overføres til min hverdag.”

 

BRFkredit, Kristin Kledal
”Kvaliteten af kurset var helt i top!”

 

Aluline, Carina Poulsen
Kurset har på mange måder været en øjenåbner for mig og enormt lærerigt – super dygtig kursusleder!

 

Odense Centralbibliotek, Trine Toft
”Kursus på meget højt niveau.”

 

Odense Centralbibliotek, Kambiz Kalantar Hormoozi
”Godt og relevant forløb. Underviseren havde et godt blik for den enkelte kursists styrker og svagheder.”

 

Privat, Pernille Storr
”Godt kursus. Underviseren var inspirerende og god til at holde en fanget. ”

 

Aarhus Bibliotek, Mette Rabæk
”Professionelt, personligt og udviklende kursus.”

 

Hillerød Kommune, Karen Bitterwolf
”Super kursus.”

 

Siemens Wind Power, John Krath Pedersen
”Det var et godt kursus, meget hands-on og ikke for teoretisk.”

 

Aalborghus Gymnasium, Benthe Schou
”Godt tilrettelagt kursus med en dygtig underviser. Hun havde virkelig en god forståelse for hver enkelt kursus behov.”

 

VIA university college, Erik Hansen
”Rigtig god kursuskvalitet.”

 

Faaborg-Midtfyn Kommune, Anette Krøis
”Kursus af god kvalitet. Jeg fik gode fifs og tips.”

 

Højer Møbler, Pernille Gandrup
”Rigtig godt kursus, med en kompetent og behagelig underviser.”

 

Solrød Kommune, Laila Nissen
”Helt i top, godt og anvendeligt udbytte – indhold, sted og form gik op i en højere enhed.”

 

Aarhus Bibliotek, Sara Bindeballe
”Meget givende kursus. Skarp underviser, god stemning.”

 

HedeDanmark, Jørgen Kielstrup
”Kurset var veltilrettelagt og kursuslederen kompetent.”

 

Aarhus Universitet, Emil Hornung-Nissen
“Rigtig godt kursus, hvor jeg lærte at stole meget mere på mig selv. Underviseren var supergod til at tilpasse sig vores niveau.”

 

Psykiatrisk Center Amager, Lene O’Reilly
”Kurset var rigtig godt tilrettelagt i forhold til mine forudsætninger. Underviseren var en levende formidler.”

 

Musik & Ungdom, Laila Stender Bonde
”Fantastisk godt kursus, med stor indflydelse. Underviseren var dygtig til at kommunikere med hver enkelt deltager på deres niveau. Hun fangede
virkelig min udfordring.”

 

PFA Pension, Annemarie Hyldtoft Svendsen
”Kurset var af super god kvalitet. Underviseren var rigtig god.”

 

Lo-skolen, Helle Bonde
”Tip top kvalitet.”

 

Djøf, Marianne Klarskov Nielsen
”Virkelig godt og brugbart kursus af meget høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode fif og tricks, og en masse gode dokumenter med hjem. Skønt!”

 

Hvide Sande Shipyard, Brian Sangill
”Kursus præget af en meget kompetent og indlevende underviser. Det vil have stor indflydelse.”

 

Fødevareministeriet, Louise Juul
”Kurset var af høj kvalitet. Der var tilpas meget teori blandet med praktiske øvelser og konkrete eksempler.”

 

JyllandsPosten, Helle Bruun Olsen
”Virkelig et godt kursus, som jeg har fået en masse ud af.”

 

Metro Service A/S, Henrik Værum Høgh
”Kurset var af høj kvalitet, og det sætter en høj standard. Det kommer til at få indflydelse.”

 

Folketinget, Anne Stine Bang-Andersen
”Det var et godt, varieret og dynamisk kursus.”

 

Dong Energy, Anne-Mette Vad Nedergaard  
”Kurset var helt klart relevant og lærte mig meget, med professionelle undervisere.                          ”

 

Fighter Wing Skrydstrup, Finn Damkjær
”Høj kvalitet i undervisningen.”

 

No Zebra, Dennis Østergaard
”Kursus af højt fagligt niveau, med god dybde.”

 

Velux, Lars Egelund Mathes
”Kurset var af rigtig god kvalitet med stor faglig kompetence fra underviserens side. Kurset får stor indflydelse.”

 

TV2, Troels Barreth
”Kurset var af høj kvalitet”

 

Region Hovedstadens Psykiatri, Hanne Vesterhaab Nielsen
”Kurset var af høj kvalitet, og underviseren var meget kompetent. Hun brugte sine egne tips og tricks i undervisningen og virkede oprigtigt interesseret – og det virker.”

 

Marel, Pernille Lund Skov
”Rigtig godt kursus. Jeg har fået gode værktøjer med hjem, som jeg kan bruge hver eneste dag.”

 

Vesthimmerlands Kommune, Karen Engemann
”Supergodt kursus.”

 

Vesthimmerlands Kommune, Dorthe Femhøj Jensen
”Kursus af meget god kvalitet, med en virkelig kompetent underviser. Han var virkelig på, og tiden fløj afsted.”

 

Gentofte Bibliotek, Lone Aarslev
”Fantastisk lærer og fantastisk kursus, der vil have stor indflydelse.”

 

Morsø Kommune, Lise Skjødt
”Det var supergodt!”

 

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen
”Underviseren er enormt professionel. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer.”

 

Herlev kommune, Mads Kronbo Hermansen
”Inspirerende forløb.”

 

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Mette Vind Mikkelsen
”Rigtig godt kursus.”

 

Nyfors, Per Kaptain
”Spændende og motiverende forløb”

 

MTAB Danmark, Jørgen Jul Jensen 
”Hele forløbet var meget inspirerende, og jeg havde god kemi med underviseren.”

 

DK Company, Tatjana Meedom
”Jeg elskede at kurset var praktisk baseret, og designet til at vi kunne bruge det med det samme.”

 

Insight Building Automation, Chris Lodahl
”Godt kursus – underviseren var dygtig til at tilpasse både undervisning og materiale til kursisterne.”

 

Domea, Mette Jess
”Kurset var af meget god kvalitet.”

 

Nordea, Dorte Lund
”Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder.”

 

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lars Smith
”Kurset levede op til mine forventninger.”

 

Teleselskabet 3, Thomas Steen Møller
”Rigtig positiv kursusoplevelse, der var relevant og aktivt. Jeg har lært, hvilke ting der virker, og hvilke der ikke virker.”

 

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter
”Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse. Kurset har lært mig at stå stærkere, og jeg har lært at erstatte ”øh” med en effektfuld pause. Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som formidler.”

 

Hoya Lens Danmark (Scandinavia), Peter Blaabjerg
”Godt og fokuseret soloforløb.”

 

Københavns Politi, Marina Gunst
”Godt kursusindhold og en dygtig instruktør.”

 

FredericiaC, Britt Lindy Knudsen
”Det var et fantastisk godt kursus af meget høj kvalitet. Rammerne var perfekte og underviseren var meget dygtig.”

 

NS System, Nadia Nordberg Nielsen
”Kurset har givet mig gode fif og hands-on ting, jeg kan ændre.

 

Max Fodgaard, Lisbeth Helm-Petersen
Godt kursus. 

 

It-vest, Lene Bæk Jørgensen
”Rigtig godt kursus!”

 

AAK, Tenna Wagner Langmaack
”Supergodt kursus.”

 

AAK, Susanne Lihn
”Rigtig godt og lærerigt kursus..”

 

Dansk Atletik Forbund, Rasmus Møldrup Lorentzen
”Det var et rigtig godt kursus, som jeg håber vil få stor betydning.”

 

Business College Syd, Anni Trier
”Det var et rigtig interessant kursus, og jeg har fået mange ting med hjem.”

 

Vejle Kommune, Susanne Christiansen
”Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig.”

 

Coop Danmark, Lina Helverskov
”Det var et godt kursus, der har givet mig værktøjer som jeg kan bruge.”

 

StockRate Asset Management, Susanne Kofoed
”Jeg havde på forhånd sat mine forventninger til kurset meget højt, og jeg må indrømme – jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten af kurset var virkelig god, især fordi underviseren virkelig formåede at tilpasse indholdet til os løbende.”

 

AAK, Jeppe Hjorth
”Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre.”

 

Scanpipe, Henrik Larsen
”Kurset var af rigtig høj kvalitet”

 

JWT, Camilla Tullin
”Spændende og lærerigt kursus.” 

 

Teknisk Landsforbund, Jannik Stage
”Kvaliteten var i top.”

 

CP Kelco, Helle Ludvigsen
“Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede. Min interesse var konstant, og underviseren formåede at aktivere teorien gennem cases og praktiske eksempler.”

 

Telenor, Claus Nielsen
“Meget inspirerende kursus. Godt tempo, gode øvelser, masser af eksempler fra den virkelige verden. Jeg vil helt sikkert bruge nogle af de ting, der blev gennemgået både i mit daglige arbejde, men lige så meget privat – jeg er faktisk allerede startet.”

 

Region Hovedstaden, Vivi Dixen Møller
”Kurset gav stor inspiration med mange gode tips, som er direkte anvendelige.”

 

ISS Facility Services, Sanne Olsson
”Jeg synes kurset var rigtig godt.”

 

CPH Københavns lufthavne, Rikke Edvardsen
”Det var et godt kursus med en virkelig dygtig og inspirerende underviser.”

 

Erhvervs- og vækstministeriet, Natasja Tønder Bech
”Godt kursus med rigtig gode øvelser.”

 

Birgit Holten Vinder
”Supergodt kursus. Det vil få stor indflydelse!”

 

Eltel, Annette Østergaard
”Godt og informativt kursus.”

 

Neurodan, Chris Axelsen
”God oplevelse og god læring.”

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.