Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Rådgivning om sprogpolitik

Har I styr på sprogpolitikken på jeres arbejdsplads? Ellers hjælper vi meget gerne til med at få lagt en klar kurs for organisationen. Kontakt uddannelseschef Anders Rosenlund på 70 278 279 eller skriv til sprogpolitik@arosbusinessacademy.gl

 

Vi opbygger, indfører og uddanner jer i den nye sprogpolitik

Har I bare brug for at opdatere firmaets generelle sprogpolitik, eller vil I have lagt en konkret diskurs til en bestemt afdeling eller et område? Vi opbygger en skræddersyet plan for jeres sprogpolitik, der fungerer i lige præcis jeres firma og tilpasses de specifikke behov. Samtidig gør vi det klart, hvordan jeres nye måde at kommunikere på kan implementeres i organisationens hverdag effektivt og enkelt. Opgaven er først afsluttet for os, når I selv er uddannet i firmaets sprogpolitik og kan bruge den til at skabe fremgang. 

 

Positiv kommunikation skaber signal værdi

Hvor hurtigt dømmer du selv andre? Sprogpolitikkens formål et at sikre, at alle organisationens medlemmer møder kunder eller samarbejdspartnere på samme professionelle facon. Det har en stor signalværdi for dit firma, at alle medarbejder kommunikerer på samme troværdige måde. En velorganiseret sprogpolitik både i den mundtlige og skriftlige kommunikation kan faktisk være altafgørende, når en kunde skal vælge dit firma frem for et andet. 

 

Skab en god og produktiv stemning på arbejdspladsen

Vi kender det godt alle sammen. Kollegaens måde at kommunikere på til morgenmødet var faktisk ret irriterende. Kommunikation og sprog rummer så mange finesser, at vi nemt kan komme til tale forbi hinanden eller give et forkert indtryk på andre. Sprogpolitikken kan ikke kun bruges udadtil, men skaber også en fælles diskurs på arbejdspladsen. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde ud af, hvilken sprogpolitik, der fungerer bedst i jeres omgivelser og sikre, at den bliver brugt. 

 

Du får jeres sprogmanual i hånden

Når vi sammen med jer har fundet den rigtige måde at skabe jeres sprogpolitik på, udarbejder vi jeres sprogmanual. Det dokument, der kan blive jeres helt egen kommunikationsbibel, som sikrer, at sprogpolitikken fungerer på alle niveauer. Sprogmanualen vil selvfølgelig også indeholde de konkrete beslutninger, der hænger sammen med jeres nye og forbedrede sprogpolitik. De ord i bruger fremover, de kanaler i kommunikerer igennem til kunderne eller den argumentopbygning i anvender til interne møder. 

 

Har du brug for lidt ekstra?

Vi vil selvfølgelig gerne høre om, hvilke problemer du har med jeres sprogpolitik – store eller små. Så kan vi finde ud af, hvilken form for rådgivning, der passer til dit behov. Det koster ikke noget, og I er ikke forpligtet til at vælge os til opgaven bagefter. Få mere information omkring rådgivning inden for sprogpolitik ved at ringe til uddannelseschef Anders Rosenlund på 70 278 279 eller skriv til sprogpolitik@arosbusinessacademy.gl

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.