Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

Et kursus I skulle have været på for længe siden! Dette kursus i forhandlingsteknik lærer jer ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle. Det giver jer overskud til at finde kreative og begavede løsninger, der skaber merværdi for begge parter. I vil blive undervist af en internationalt efterspurgt forhandlingsekspert.

 

 

Jeres udbytte af dette kursus:

 • Forhandlingens forberedelse
 • Forhandlingstyper, -strategi og -stil
 • 4-D ForhandlingTM og positiv overtalelse
 • Standpunkter kontra interesser
 • Tillid, spørgeteknik og aktiv lytning
 • Kropssprog og forhandlingsmiljøer
 • Konfliktløsning og at tackle problematiske forhandlinger.

 

75test22.5test 75test22test 75test31test 75test38.5test 100test21test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kurset er ikke en udgift, men en værdifuld investering! 

Hvis I som eksempel køber og sælger produkter for sammenlagt en million kr. årligt, og I efter kurset forhandler 10 % bedre aftaler hjem, vil jeres nye kompetencer generere 100.000 kr. blot på ét år. En bedre investering er svær at finde.

I får ikke, hvad I fortjener – I får, hvad I forhandler!

Forhandling er en personlig kompetence, som med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. Efter dette kursus i forhandlingsteknik er I i stand til at forstå, hvordan I kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst: I vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så I når de mål, I har sat dig. 

Forberedelse er ikke bare vigtigt
– det er ALT

Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer I at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. I får desuden sat begreber på forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Fokus på praktisk forhandlingsteknik

I vil lære at forhandle via øvelser og se en prisvindende forhandlingsvideo, så I får indlært forhandling ved flere læringsformer, og jeres nye forhandlingskompetencer kan fæstnes solidt i din personlige værktøjskasse.

Konflikthåndtering og konfliktløsning

Selv med god forberedelse er det dog ikke altid, at forhandlingerne går som planlagt. Alle forhandlere kommer ud for forhandlinger, hvor der opstår konflikter. På dette kursus vil I lære, hvad I kan gøre for at løse konflikter, der opstår undervejs i forhandlingen.

Læring gennem flere kanaler

Kurset benytter sig af flere læringsprocesser og -kanaler, herunder professionel teori, gode eksempler fra virkeligheden, praktiske øvelser, videoer og plenumdrøftelser af emnerne. Det giver jer de bedste forudsætninger for at suge jeres nye viden til jer fra flere vinkler. Forud for kurset tager I også en lille læringstest og svarer på nogle spørgsmål, så underviseren kender lidt mere til jer forud for kurset.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Bliv en ekspert i forhandling! Vi arbejder med de forskellige forhandlingstyper, professionel forberedelse, forhandlingsemner og 4-D forhandling.
 • Adskil folk fra problemer. Vi lærer om prinicpled negotiation, Harvard-modellen og konfliktnedtrapning.
 • Forberedelse – the key to succes. Det er vigtigt, at du kender dine standpunkter og interesser, før du går ind i en forhandling. Her arbejder vi med begreberne: BATNA, reservation, target, framing og anchoring.
 • Dit nonverbale sprog er essentielt for din tillid. Vi stiller skarpt på forhandlingsstrategi og forhandlingsstil.
 • Bliv bedre til at lytte. Vi træner aktiv lytning, og hvordan du får modparten til at tale. Desuden arbejder vi med ØBS-modellen og de 3 adfærdstyper.

Programmet for kursets anden dag

 • How to spot a lie. Du lærer at afsløre, hvorvidt folk lyver gennem deres verbale træk. Vi arbejder med begreberne soft and sweet spots.
 • 93 % af effektiv kommunikation skyldes kropssprog og intonation. Så hvordan kommunikerer duvellykket,uden at kunne se modparten i øjnene?  Her træner vi effektiv kommunikation over mail og telefon.
 • Guide til forhandling: Stanford forhandlingsvideo– The sluggers come home!
 • Getting past no. På dagens sidste punkt lærer du at tackle den besværlige modpart til din egen fordel med udgangspunkt i 5 konkrete løsningsmodeller.
Undervisere
Mikkel Se profil
Mikkel er nok landets største ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han er chefadvokat og ekstern lektor i Juridisk Forhandling samt i the International Negotiation Competition (INC) ved Aarhus Universitet. Han underviser desuden i "Clues of Conception" og ”spot en løgn/Spot a Lie” (der i øvrigt har lagt fundament til en kendt tv-serie).
 
Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved Queen’s University i Belfast og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien og dommer hos International Chamber of Commerce, Paris. Du kan møde Mikkel på vores kurser i forhandlingsteknik i Aarhus. 
Morten Se profil
Morten en af Danmarks førende eksperter i forhandlingsteknik, salgspsykologi og kropssprog og har undervist i mere end 15 år. Hans passion er at lære andre, hvordan man læser menneskers adfærd og afkoder kommunikationen i salgs- og forhandlingssituationer. Mortens store erfaring fra erhvervslivet, kombineret med en solid teoretisk viden og en unik formidlingsevne, sikrer, at kurserne skaber reel værdi for deltagerne.

Morten er uddannet jurist med speciale i forhandling og konfliktløsning, og derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for salg og forretningsudvikling. Salg har været et gennemgående tema i Mortens karriere og hans erfaring spænder fra detailsalg til salg af komplekse B2B-løsninger og rådgivningssalg, både i marken og senere som både salgschef og salgsdirektør. Sideløbende med sin karriere har Morten undervist sælgere både i Danmark og internationalt og har blandt andet fungeret som certificeret Sales Trainer for Apple.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Vi forhandler alle hver eneste dag. Forhandling er en personlig kompetence, der er relevant og brugbar for alle mennesker. Kurset er derfor ikke afgrænset til én særlig målgruppe, men henvender sig til alle som fx projektledere, sælgere, indkøbere, jurister, chefer og HR-medarbejdere. Også medarbejdere i kommuner og andre offentlige myndigheder, der er i dialog med borgerne, kan have stort udbytte af dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forhandlingsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter.

  Richard John Neumeister

  Det var et super inspirerende kursus, der kan bruges til meget andet end bare mit daglige arbejde. Underviseren var meget engageret og havde tilpasset niveauet og stoffet efter vores behov.

  Jimmy Jørgensen

  Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

  Nick Thingholm Baandrup

  Rigtig godt kursus. Jeg ikke er i tvivl om at jeg kan og vil bruge mine nye redskaber fremover.

  Kim Borup 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.