Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Få en rammeaftale – og få en kompetent læringsrådgiver med i pakken!

 

Hvis I jævnligt bruger os til kompetenceudvikling, eller planlægger at gøre det fremadrettet, så læs med her. Vi tilbyder nemlig rammeaftaler, der giver rabat på alle kurser og uddannelser – og desuden rådgivning om intern læring, uddannelsesplanlægning og kompetenceudvikling.

 

Tlf. 70 278 279

 

Hvad skal I opfylde for at få en rammeaftale?

Modellen er meget enkel. Hvis din arbejdsplads over det kommende år planlægger at placere mere end blot 100.000 kr. (ekskl. moms) hos os, kan I søge om en rammeaftale. Den gives således ikke automatisk, og den beror altid på en dialog med jer.

 

Tre gode grunde til at søge om en rammeaftale

Med en rammeaftale hos Aros Kurser & Uddannelse får I …

  • Minimum 10 % i rabat, når I sender medarbejdere på vores åbne kurser og uddannelser
  • Minimum 10 % i rabat, når I bestiller skræddersyede kurser og uddannelsesforløb
  • En kompetent læringsekspert, der rådgiver om læring, uddannelsesplanlægning og kompetenceudvikling.

 

Hvad vil det sige, at I får en læringsrådgiver?

For hver 100.000 kr. (ekskl. moms), I planlægger at bruge på vores kurser og uddannelser over et år, tilbyder vi 4 rådgivningstimer.  Timerne kan bruges helt efter eget behov. I kan invitere læringsrådgiveren til et arbejdsmøde, eller I kan dele timerne ud over flere rådgivningssamtaler over telefon (dog minimum 1 time per session).

 

I kan bruge rådgivningen til at styrke jeres interne uddannelsesdesigns, jeres strategiske kompetenceudvikling, jeres læringsprofil, jeres egne underviseres didaktiske kompetencer eller til sparring på interne kursusforløb.

 

En rammeaftale binder jer ikke på hænder og fødder!

En rammeaftale hos os betyder ikke, at vi forbyder jer at bruge andre kursusudbydere sideløbende. Selv om vi udbyder rigtig mange kurser og uddannelser, har vi ikke alt. Det eneste, vi forventer, er, at I bestiller kurser og uddannelser for det beløb, I selv har vurderet, at I vil nå for et år – og som jeres rabat er beregnet ud fra. Hvis I ikke når dette beløb, bortfalder rabatten for det år og vil genforhandles det kommende år.

 

Hvem er jeres læringsrådgiver?

Jeres læringsrådgiver er Anders Rosenlund, uddannelseschef hos Aros Kurser & Uddannelse. Han har en kandidatuddannelse inden for pædagogisk filosofi fra Danmarks Pædagogiske Universitet og har desuden en læreruddannelse og en journalistisk uddannelse i faglig formidling.

 

Som uddannelseschef har han det overordnede ansvar for vores flere tusinde kursisters udbytte af kurser og uddannelser. Og han er derfor den primære sparringspartner med vores 70 undervisere. Han har gennem de sidste 10 år designet hundredevis af kurser og uddannelsesforløb – både åbne kurser og uddannelser afholdt hos os og skræddersyede/interne forløb hos vores kunder. Og han har udviklet en stribe af læringsværktøjer, som vores kunder hver dag nyder godt af.

 

Hør mere, og tag en dialog om jeres muligheder

Tlf. 70 278 279 / rammeaftaler@arosbusinessacademy.gl

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.