Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Hjælp til sprogpolitik, skriveguide og kommunikationspolitik

Lad os hjælpe jer med at få den helt perfekte sprogpolitik, skriveguide eller kommunikationspolitik. Vi tilbyder rådgivning, sparring ift. jeres arbejde med sprogpolitikken, skriveguiden eller kommunikationspolitikken, og vi tilbyder også at udarbejde den på jeres vegne.

 

Hjælp til ny sprogpolitik,  skriveguide eller kommunikationspolitik?

Skal I lave en helt ny sprogpolitik, skriveguide eller kommunikationspolitik?

Vi assisterer i den forberedende research, udarbejdelsen og implementeringen.

 

Hjælp til forbedring af eksisterende sprogpolitik, skriveguide eller kommunikationspolitik

Har I brug for at give den eksisterende sprogpolitik, skriveguide eller kommunikationspolitik et mærkbart løft?


Lad os gå den kritisk i gennem i relation til jeres specifikke medarbejdere, kunder (eller borgere) og arbejdsområde. Og lad os sammen se på, hvad der skal bevares, hvad der skal ændres, og hvad der skal fokuseres endnu mere på.


Vi rådgiver jer også i forbindelse med lanceringen af den reviderede sprogpolitik, skriveguide eller kommunikationspolitik over for medarbejderne.


Giv os et kald på
 tlf. 70 278 279 og fortæl os lidt om jeres behov. Det koster ikke noget, og I er ikke forpligtede på at vælge os, efter vores snak. I er også velkomne til at sende en mail til raadgivning@arosbusinessacademy.gl

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.