Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Lad os lave jeres DiSC-profiler

Har I brug for at få lavet DiSC-personprofiler af jeres medarbejdere eller af en kundes medarbejdere?

Vi udarbejder almindelige og udvidede DISC-profiler og sender jer resultaterne. Vores konsulenter er certificerede i at udarbejde DISC-profiler og har mange års erfaringer i det fra store som små virksomheder.

 

Få fuldt udbytte af DiSC-profilen med rådgivning!

Skal I have mange DiSC-profiler, anbefaler vi, at I booker en lille workshop, der klæder jer på til at bruge resultaterne. Alternativet er at købe 1-2 konsulenttimer for hver DiSC-profil, I bestiller. Vi tilbyder desuden at afholde et tilpasset foredrag om DiSC, enten for rådgiverne, der skal bruge profilerne, eller for dem, der skal have lavet en DiSC-profil (eller hele arbejdspladsen).

 

Prøv et af vores kurser, der bygger på DiSC

Vi har op til flere kurser i vores katalog, som benytter sig af DiSC-profiler som en del af undervisningen. I kan sende enkelte medarbejdere afsted på åbne kurser som eksempelvis Personlig udvikling med DiSC. Vi har også det interne kursus DiSC: Styrk jeres samarbejde og kommunikation, som I allerede nu kan booke til hele teamet, afdelingen eller arbejdspladsen.

 

Hvad er en DiSC-profil?

En DiSC-profil bygger på resultaterne fra et nøje tilrettelagt spørgeskema, der kortlægger en persons præferencer og tendenser i forhold til menneskelige relationer, mentale drivkræfter, opgaver og udfordringer. En DiSC-profil kan bruges til at kortlægge en persons handlingsmønster i forskellige situationer og er et fantastisk redskab til hurtigt at vurdere, hvordan man med fordel kan interagere med et andet menneske.

 

Hvad står DiSC for?

Bag DiSC, der blev udtænkt i 1928, står blandt andet den amerikanske psykolog John Geir. DiSC bygger på teorier af den amerikanske psykolog dr. William Moulton Marston, der talte om fire mennesketyper defineret ud fra følgende karakteristika: 

 

  • Dominans
  • Indflydelse
  • Stabilitet
  • Competence-søgende

 

Bestil mere information (med priser)

DISC@arosbusinessacademy.gl

Tlf. 70 278 279

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.