Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Personlig udvikling med DiSC

Indsigt giver udsigt: Brug DiSC-profilen til at finde ind til jeres kernekompetencer, lære jer selv og andre bedre at kende og (gen)finde gejsten i hverdagen. På kurset får I både DiSC-profil, en personlig handleplan og massere af feedback!

 

 

 

På kurset får I

 • Personlig DiSC-profil
 • Redskaber til at bruge DiSC som indgang til både jer selv og verden
 • Selvrefleksion og udvikling
 • Øget forståelse for jeres og andres behov
 • Styrket samarbejde med andre
 • Tydeligere retning: hvor skal I hen herfra?
 • En personlig handleplan til brug med det samme!
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Brug DiSC som landkort

DiSC er ikke kun et HR- og ledelsesværktøj – det er også jeres mulighed for at arbejde med jer selv. I kan bruge jeres personlige DiSC-profil til bedre at forstå, hvorfor I reagerer som I gør i forskellige situationer. Derfor kan DiSC give jer en række aha-oplevelser, som hjælper jer nærmere jeres motivationsfaktorer. Med DiSC som landkort bliver I bedre til at navigere i jeres personligheds terræn, så I kan finde hele vejen op på bjergryggen, hvor det store forkromede overblik breder sig ud for jeres fødder.

DiSC styrker samarbejdet!

Vi indgår hele tiden i forskellige sociale sammenhænge både på arbejdet og privat. Og forstår I, hvad der driver jer selv og andre omkring dig, har I en klar fordel! Med din DiSC-profil i rygsækken, får I en langt større forståelse for, hvorfor jeres kolleger reagerer, som de gør, og hvad I kan gøre for at imødekomme dem – uden at gå på kompromis med jer selv! DiSC bliver jeres nye yndlingsværktøj til at skabe dialog med andre omkring jer, mens I styrker samarbejdet med jeres kolleger.

Vi arbejder praktisk med DiSC som værktøj

Dette todages kursus i DiSC og personlig udvikling er workshopbaseret, så I får afprøvet de forskellige måder, jeres DISC-profiler kan bruges som effektivt værktøj på. Med max 8 deltagere skaber vi sammen et rum, hvor I kan lære mere om jer selv gennem jeres DiSC-profiler. Vi fordyber os og arbejder med forskellige værktøjer til selvrefleksion og personlig udvikling med afsæt i evidensbaseret forskning fra den positive psykologi og forskellige processer fra Life- & Business Coaching. Vi kigger fremad og fokuserer på forløb, retning og handling!

I udarbejder en individuel handleplan!

På kurset arbejder vi løbende med jeres egen personlige handleplan, som I sammen med underviseren udarbejder på baggrund af jeres DiSC-profiler. Handleplanen er et helt konkret stykke papir, I kan tage med hjem, der udstikker den retning, jeres udvikling skal tage i den kommende tid. Vil I sætte trumf på jeres handleplan og jeres personlige udvikling, kan I tilkøbe individuelle coaching-sessioner med kursets underviser, som er certificeret coach. Kontakt os på info@arosbusinessacademy.dk og hør mere.

Er hverdagen havregrød eller hamsterhjul, skal I handle!

Alle når til et punkt i deres professionelle karriere eller deres privatliv, hvor det er tid til at gøre status. Om hverdagen føles som et hamsterhjul i ekspresfart eller en portion klistret havregrød, er sådan set underordnet – uanset hvad, er det nemlig ikke en tilstand, der behøver at vare ved! Tag det som en kærkommen henstilling fra jer selv om, at det er på tide at handle – og dette kursus er jeres mulighed for netop dét!

Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Hvem bør deltage?

Kurset er til jer, der er klar til at se jer selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra DiSC. I er interesseret i at udnytte jeres fulde potentiale, kortlægge jeres motivationsfaktorer og forny relationerne i jeres hverdag på en positiv måde.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. I kan læse mere her.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig udvikling med DiSC

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Personlig udvikling med DiSC
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.