Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Positiv psykologi

Udfold dine styrker og få mere succes i dit arbejde! 

Med dette kursus bliver I på arbejdspladsens større optimister. I lærer at sætte jeres styrker i spil og få mere glæde og success i jeres arbejdsliv. Også vil I også lære, hvordan jeres nye evner vil have en positiv effekt på hele jeres arbejdsplads.

 

 

På dette kursus får I værktøjer til at:

 • Få et stærkere mindset
 • Udfolde jeres styrker
 • Få større gennemslagskraft
 • Blive mere robuste
 • Opleve mere arbejdsglæde
 • Skabe bedre samarbejde
 • Overvinde jeres forhindringer

 

100test29test 100.5test52.5test 80test29test 154test40test 95test31.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Aktivér jeres styrker 

På kurset vil I lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom I vil lære at identificere og sætte jeres personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.

Styrker kompenserer vores svagheder

Da en af verdens største ledelsesguruer Carl Roger i en alder af 93 år blev interviewet og spurgt: ”hvad er det vigtigste, du har lært om ledelse?”, var hans svar: ”at bruge menneskers styrker på en sådan måde, at deres svagheder mister deres betydning”. Siden har forskningen vist, at når vi sætter vore styrker i spil, skabes der mere trivsel, engagement, læring, samarbejde og målopfyldelse.

Et stærkt mindset styrker os

På samme måde har jeres mindset og jeres måde at tænke på, ifølge en af verdens førende trivselsforskere Martin Seligman, en afgørende betydning for jeres trivsel og præstationer, specielt når I møder modgang. Tænker I mere optimistisk, præsterer I op til 80 % bedre, end hvis I tænker pessimistisk under pres! Derfor er optimisme- og styrketeorien ved at vinde stor udbredelse i både erhvervslivet, privatlivet og uddannelsessektoren.

Lad de positive tanker dominere

På kursets første dag vil I lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker jeres trivsel, succes og mulighed for at realisere jeres potentiale. Og vigtigst vil I lære, hvordan I kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. På kursets anden dag vil I identificere jeres top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer I skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer jer. Og vigtigst vil I lære, hvordan I med stor fordel kan sætte jeres styrker mere i spil i jeres arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere.

Hvad er positiv psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe positive tilstande og få det enkelte menneske og organisationer til at trives – ligesom det handler om at udnytte det enkelte menneskes og organisationens fulde potentiale, udleve styrker samt skabe ekstraordinær performance. 

Kurset har en praktisk tilgang

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan I kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på jeres arbejdsplads.

Personlig styrketest

Inden kurset vil I tage en personlig styrketest samt en tanketest, som I får feedback på og arbejder videre med i løbet af selve kurset.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Hvad er positiv psykologi? Vi arbejder med PERMA​-modellen, trivsel og centrale værktøjer.
 • Tænker du over, hvad du tænker? Vi sætter skarpt på tankeledelse, hjernetræning​, kognitiv psykologi og den kognitive diamant.
 • Positiv og optimistisk tænkning: Hvordan formindsker du negativitet? Vi fokuserer på den positive spiral.
 • Vi ser på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd.​
 • Be mindful: Vi lærer om mindset og mindfulness

Programmet for kursets anden dag

 • Bliv klogere på de 24 universelle styrker​ og de 6 dyder.
 • Brug af styrker skaber engagement! Aktivér dine egne og andres styrker.
 • Vi stiller skarpt på håndtering af styrker under pres​.
 • Hvordan bruger du dine styrker på arbejdet? Vi arbejder med målsætning og personlig handleplan.
 • Vi sætter fokus dine styrker og træner positiv feedback ud fra øvelser. 
Underviser
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er til jer, der vil arbejde med jer selv og jeres positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om jeres egne personer. Hvis I gerne vil have endnu mere ud af jeres evner og udnytte jeres potentiale i højere grad, end I gør nu, så vil I have stor gavn af dette kursus – uanset om I er ledere, medarbejdere eller HR-konsulenter.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i positiv psykologi, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Bestil kurset som åbent kursus

I toppen af højre hjørne kan du skifte og se på, hvilke datoer at kurset afholdes som åbent kursus

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Positiv psykologi

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Positiv psykologi
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren er super dygtig, engageret, nærværende og entusiastisk. Hun får alle med fra start til slut og tilpasser løbende sin undervisning til de konkrete kursister. Hun brænder igennem med sin energi og sit engagement og man føler sig i meget gode hænder, når man deltager på hendes kurser. Jeg føler mig privilegeret.

  Annika Schelde

  Det er den mest engagerede underviser, som deler ud af sin fantastiske viden. Jeg er blevet klogere på mig selv, mine styrker og hvor jeg skal passe på, at de ikke bliver mine svagheder. Kurset vil have stor indflydelse, da jeg i min dagligdag har med mennesker at gøre og det er virkelig vigtigt, at man mærker sig selv og er i balance.

  Katja Clementsen

  Underviseren Nadia er den bedste/dygtigste lærer, jeg har haft.

  Jette Jensen

  Underviseren er helt fantastisk! Hun brænder for emnet, og det lyser ud af hende. Jeg har lært meget om mig selv og måder at bevare det positive syn på.

  Mette Aackmann

  Fantastisk inspirerende, dejlig og imødekommende underviser. Nadia gjorde hele kurset værd at deltage i - tak for det!

  Gritt Jakobsen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.