Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Assertiv kommunikation

Styrk jeres interne og eksterne relationer og skab mærkbare resultater med positiv kommunikation.

Vil I gerne blive bedre til at kommunikere klart, positivt, effektfuldt og anerkendende? Så er dette kursus i assertiv kommunikation (assertion) det helt rette for jeres virksomhed. Kurset giver medarbejderne større personlig power samtidig med, at I styrker jeres relationer til andre. I får desuden testet hver jeres personlige kommunikationsstil og konfliktstil.

 

 

På dette kursus i assertiv kommunikation lærer I blandt andet at:

 • få jeres budskaber klart og hensigtsmæssigt frem
 • løse og forebygge konfliktsituationer
 • få større gennemslagskraft i jeres kommunikation
 • kommunikere effektivt med forskellige persontyper og målgrupper
 • forstå og anvende begrebet assertion
 • forstå jeres egne kommunikationsmønstre
 • tænke i muligheder frem for begrænsninger.

 

90test38.5test 100test21.5test 100test50test 100test39test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Assertiv kommunikation giver jer større succes

Begrebet assertion og assertiv kommunikation handler om at kommunikere med et dobbeltmål for øje: For det første skal I respektere jer selv, både som personer og organisation, så I opnår den nødvendige power til at sætte jer igennem. For det andet skal I samtidig respektere og lytte til andre i kommunikationen. Fordi assertiv kommunikation er klar, positiv og anerkendende kommunikation, kan den hjælpe jer til at skabe bedre relationer og få større succes, både over for hinanden og for kunder.

Assertionstræning skaber resultater på bundlinjen

Mestrer jeres medarbejdere assertiv kommunikation, vil de gavnlige effekter sprede sig som ringe i vandet gennem organisationen. Kunder, der bliver mødt med positiv kommunikation, kommer igen. Ledere, der kommunikerer assertivt, får lettere deres medarbejdere med sig. Og medarbejdere, der kommunikerer assertivt indbyrdes, kan lettere udfolde deres fulde potentiale i en konstruktiv hverdag. Og det er noget, der skaber resultater – helt nede på bundlinjen.

Få testet jeres egen kommunikation!

På kurset lærer I at kommunikere hensigtsmæssigt og effektivt med forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunikationsmønster, og hver deltager finder ud af, hvordan assertion virker bedst for lige præcis dem. I laver i løbet af kurset en test, der viser hver enkelts personlige kommunikationsstil og konfliktstil. Efter kurset kommer I alle således hjem med en masse nye indsigter og teknikker, som I kan implementere direkte i organisationen.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

Konflikter, pressede situationer og selvkontrol

 • Du bliver klogere på, hvad kommunikation er og på kommunikationstrekantens aspekter.
 • Hjernens alarmsystem – altid på vagt! Vi arbejder med hjernens opbygning, hvorfor konflikter opstår, konflikttrappen og din personlige konfliktstil.
 • Assertion – vejen til resultater og gode relationer. Vi gennemgår 4 konkrete måder at håndtere pres på med udgangspunkt i refleksionsøvelser. Derudover får du testet din egen personlige stil.
 • Hvordan beroliger man sig selv i en presset situation? Lær at sætte anker og få styr på dine følelser, selv i de mest pressede situationer.

Programmet for kursets anden dag

Støttende feedback, aktiv lytning og nonverbal kommunikation

 • Vi stiller skarpt på værdier og deres betydning i vores liv. Her får du afklaret dine egne værdier
 • Selvværdets betydning for at kunne være ligeværdig i mødet med andre. Øvelse i vejen til et grundlæggende godt og værdifuldt samarbejde med andre.
 • Vi arbejdermed verbal assertion og assertivefeedback-modeller.
 • Bliv en aktiv lytter! Vi fokuserer på cirkulær spørgeteknik, fokus og nærvær.
 • Vi får forståelse for kropssprogets betydning i kommunikation, og hvordan vi kan bevare et positivt fokus
Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle mennesker, der vil forbedre deres hverdag og videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Gennem assertiv kommunikation skaber man også positive resultater på bundlinjen. Kurset er altså både for medarbejdere, mellemledere og topledere.

Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide

Når du tilmelder dig dette kursus i assertiv kommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Meget engageret og passioneret underviser, der brænder igennem fra første minut. Jeg er fuldstændig blæst bagover af underviserens kompetencer og viden på området. Hendes evne til at formidle stoffet er langt over niveau, og jeg føler mig meget privilegeret over at have været på kurset.

  Annika Schelde

  Jeg har sjældent været på et kursus som var så intenst. Underviseren formåede virkelig at bygge kurset op, så man kunne se meningen med det hele. Der vil gå lang tid, inden jeg får armene ned igen! 🙂

  Trine Guldager

  Jeg synes, at underviseren er fantastisk! Hun forstår at fastholde vores opmærksomhed hele dagen samtidig med, at hun putter gode informationer i hovedet på os. Hun involverer os og gør undervisningen interessant.

  Dorthe Holm Larsen

  Nadia er en helt og aldeles fremragende underviser, som på meget sympatisk vis formår at få alle med i undervisningen og at gøre stoffet interessant og levende.

  Rikke Landgren

  Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig. Underviseren var dygtig til at tilpasse kurset til os, og hvis man kom med noget konkret man ville have belyst, blev det gjort uden problemer.

  Susanne Christiansen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.