Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Skriv til nettet - bedre webkommunikation

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive overskuelige og kreative webtekster. Du får desuden en gennemgang af webkommunikationen på jeres eget website.

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At skrive fængende tekster til hjemmesider, intranet, nyhedsbreve, blogs, Facebook og LinkedIn
 • At sætte en krog i læseren
 • At forstå forskellene mellem fysiske tekster og webtekster
 • At opbygge effektive og funktionelle webtekster, der bliver læst
 • At formulere knivskarpe budskaber
 • At gøre jeres webtekster læsevenlige
 • At forsyne jeres tekster med spændende overskrifter.
80test28test 100test50test 95test31.5test 90test38.5test 90test35.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Skriv kortfattede og forførende webtekster!

Internetlæserne er verdens mest utålmodige læsere! De læser sjældent ord for ord, men skanner i stedet siderne og zoomer ind, når noget fanger deres opmærksomhed. Som webskribent må man derfor lære at skrive kortfattet og overskueligt – men samtidig lære at forføre læserne og gøre dem nysgerrige.

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil

De fleste nye firmahjemmesider og offentlige hjemmesider er flotte, tjekkede og rasende dyre, men der er ofte sparet tid og penge på det vigtigste, nemlig selve indholdet! Men det er ikke længere et frit valg, hvorvidt en virksomhed skal være digitalt leveringsdygtige – det er et minimumskrav. Hvis teksterne på en hjemmeside fx er rodede, gabende kedsommelige og 4 km lange, hvad siger det så om dem, der ejer hjemmesiden? 

Skræddersyet til jer 

Dette kursus i webkommunikation skræddersyes til jeres behov, jeres sproglige forudsætninger og jeres personlige læringsstil. Forud for kurset svarer I derfor på nogle spørgsmål om jeres baggrund og erfaring med webkommunikation. 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Hvordan opbygger du overskuelige tekster, når du skriver til nettet?
 • Fat dig i korthed​. Vi fokuserer på, hvordan du skriver præcist og holder læseren i hånden.
 • Skriv som journalisten​. For journalisten handler det om at skrive det vigtigste først. Dette kneb kan du med fordel anvende, når du skriver webartikler.
 • Gør dine overskrifter dækkende. Vi gennemgår, hvad der kendetegner den gode overskrift.

Programmet for kursets anden dag

 • Skriv specifikt til læseren​. Det handler om, at vide, hvem du vil skrive til? Vi stiller skarpt på modtagerorienteret kommunikation.
 • Sæt en krog i læseren​! Fang læserens opmærksomhed og hold den. Bliv klogere på, hvordan du fanger læserens opmærksomhed.
 • Forfør læseren​ med dine webtekster. Du lærer, hvordan du skriver overbevisende og fængende.
 • Gør dine overskrifter sprudlende. Overskrifter skal ikke blot være dækkende, de skal også være vækkende. Du får teknikkerne til at skrive overskrifter, der tiltrækker læserens opmærksomhed.
Underviser
Annelouise Se profil
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Alle der skriver til internet eller intranet
 • Kommunikationsmedarbejdere
 • Webredaktører
 • Marketingmedarbejdere
 • Informationsmedarbejdere
 • Folk der gerne vil arbejde som webjournalist
 • Ledige der ønsker et konkret kompetenceløft
 • Journalister

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i webkommunikation, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus. Jeg har særligt lært, hvordan man hele tiden skal have fokus på modtageren, samt hvordan man gør læsestoffet mere tilgængeligt og fængslende. Alt hvad vi lærte, kan jeg i større eller mindre grad bruge til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige og mere fængende.

  Tina Forsingdal

  Kurset har en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Jeg skriver ikke så mange webtekster men det har helt klart givet mig nye redskaber til hvad jeg skal være opmærksom på. Og jeg er også blevet mere kritisk når jeg læser en webtekst. Kurset blev formidlet på en pædagogisk og let forståelig måde.

  Tania Serzedelo

  Jeg har lært utrolig mange ting på kurset. Blandt andet at sætte en krog i læseren, skrive direkte til læseren, vende teksten på hovedet, at der er plads til detaljer og at pakke det komplekse sprog langt væk. Det vil uden tvivl have en positiv påvirkning på mit arbejde lige med det samme. Også var underviseren rigtig dygtig til at formidle og sende sit budskab klart og tydeligt videre, så det var både levende og interessant.

  Karin Hansen

  Jeg synes, det var et godt og informativt kursus, og at underviseren formåede at tilpasse det os kursister. Det har allerede nu stor indflydelse på mit daglige arbejde. Vi er i gang med at lave en ny hjemmeside, og efter kurset kan jeg se, at vi skal have skrevet alle vores tekster om.

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.