Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Skriv bedre tekster

Lær kunsten at skrive fængende overskrifter og formulere knivskarpe tekster, der bliver læst og forstået.

Spænder sætningerne ben for hinanden? Er det skriftlige arbejde i organisationen så tørt og umotiverende at det skræmmer kunderne væk og forvirrer jer indbyrdes? Dette skrivekursus lærer jer at forfatte tekster, der levende, enkelt og præcist formidler de budskaber, I gerne vil ud med. I får en omfattende skriveteknisk værktøjskasse og masser af feedback under kurset. Kurset er både for jer, der skriver rapporter, breve, oplæg, indlæg, afgørelser etc.

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At formulere jer præcist og troværdigt
 • At skrive spændende tekster om kedelige emner
 • At blive bevidst om den enkeltes personlige skrivestil og raffinere den
 • At tilpasse jeres skriftlige kommunikation til mange forskellige målgrupper
 • At blive skarpere på sætnings-opbygning og tekstopbygning
 • At sætte en krog i læseren
 • At arbejde med sproglige billeder
 • At rydde op i passive sætninger
 • At formulere knivskarpe budskaber
 • Og meget mere …
105test63.5test 80test29test 80test45.5test 100test21test 100test83.5test 80test36test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Få nyt mod på alle slags tekster

Uanset hvilken slags tekster I skriver i jeres organisation, giver vores skrivekursus jer nye sproglige og skrivetekniske redskaber at lege med. I kan sidde med alt fra rapporter og afgørelser til breve, indlæg eller oplæg – alle genrer har gavn af frisk input og nye perspektiver!

Lær at mestre sprogets mangfoldighed

Det danske sprog rummer et utal af facetter, og der er masser af muligheder for at dykke ned i en guldgrube af skriftlige kneb, der gør jeres tekster bedre, skarpere og lettere at læse for jeres kunder, samarbejdspartnere, kolleger eller andre modtagere. Samtidig viser vi jer også, hvordan I undgår at gå i nogle af de klassiske skriftlige fælder, der har præcis den modsatte effekt på jeres læsere!

I får masser af feedback på jeres tekster!

Kurset sikrer, at I får præcis den sparring, I har brug for i jeres egen og organisationens skriftlige kommunikation generelt. Under kurset skriver I tekster, der drøftes på holdet og individuelt. På den måde får hele organisationens skriftlige formidling et ordentlig boost – og det giver point på branding fronten!

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Hvem skriver du til? Vi foretager en lynanalyse af modtager og arbejder med at definere en persona. 
 • t en krog i din læser. Du lærer,hvordan du gør dit budskab relevant for modtageren. 
 • Skriv det vigtigste først! Vi fokuserer på nyhedstrekanten, overskrifterog pointer. 
 • Gør dit budskab jordnært. Vi stiller skarpt på, hvordan du viser din hovedpointe tydeligt og gør det håndgribelig for læseren. 
 • Få en god skriveproces. Du fårtips til, hvordan du opnår en bedre skriveproces. 
 • Hvordan gør du dine overskrifter dækkende og informative? 
 • Stjæl lidt fra reklameverdenen. Du får indsigti guldfiskemodellen, som du kan bygge indledning af din tekst op efter. 
 • Sprogråd fra tekstforfatteren. Vi gennemgårkonkrete tips og tricks til, hvordan du forbedrer dit sprog og dine tekster. 
Underviser
Annelouise Se profil
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv bedre tekster

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Skriv bedre tekster
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et godt kursus, der bringer mig fremad. Jeg vil blive markant mere skarp, når jeg producerer artikler og anden tekst.

  Anders Nielsen

  Det var først og fremmest inspirerende. Annette er en inspirerende lærer, god til at lære fra sig. Hun kom med mange forskellige eksempler på sproget og dets finurligheder. Dejligt intimt med mængden af kursister, man kunne rigtig kunne udfolde sig i trygge rammer.

  Jannie Thoning

  Rigtig godt kursus – jeg har fået meget ud af det.

  Maria Mølgaard Berg

  Jeg vurderer, at kurset vil have en stor indflydelse på mit skriftlige arbejde i forbindelse med at skrive præcise og forståelige mails. Det var et kursus af meget god kvalitet.

  Charlotte Holm 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.