Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Facilitering og co-creation

Slut med at spilde tid på ufrugtbare møder og projekter. På dette kursus i facilitering lærer I, hvordan I leder møder og løser opgaver med effektivitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje!

Slut med at spilde tid på ufrugtbare møder og projekter. På dette kursus i facilitering lærer I, hvordan I leder møder og løser opgaver med effektivitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje!

 

 

På dette kursus lærer I:

 • at designe og facilitere møder med et klart mål
 • de grundlæggende faciliteringsprincipper, der gør jer i stand til at bevare overblikket
 • at designe jeres egen mødeskitse, som kan bruges til facilitering af fremtidige møder
 • at benytte jer af design thinking og co-creation til at skabe fælles strategisk retning
 • at navigere igennem de forskellige ledelsesfaser fra forberedelse til evaluering
 • at fordre interaktion og samarbejde til møder og workshops
 • …og I får masser af erfaring med facilitering i praksis gennem øvelser og oplæg

 

100test12test 101test40test 114.5test60test 100test50test 100test28.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Hvorfor skal man facilitere?

I kender helt sikkert følelsen af at komme ud fra et mødelokale og føle, at tiden havde været bedre brugt andetsteds. Vi bruger generelt alt for lang tid på de helt forkerte ting, når vi holder møder, og det er en skam, for der er faktisk råd for det. Med de rette tiltag kan både effektiviteten, motivationen og det konkrete udbytte af mødet øges betydeligt. Men det kræver, at man har en facilitator med om bord som ved, hvad han laver!

Lær at bevare overblikket

At kunne facilitere betyder, at I er i stand til at styre en gruppe i mål på den mest effektive måde. I er i stand til at se henover det faglige indhold og i stedet fokusere fuldkommen på processen, der skal generere resultater. Samtidig er I i stand til at involvere mødedeltagerne på en sådan måde, at de bliver motiveret mod et fælles mål. På vores kursus i facilitering lærer I, hvordan I kan strukturere et møde, der tager højde for netop disse faktorer, så I som facilitator kan generere mærkbare resultater.

Tag hjem med en konkret plan

På vores kursus i facilitering af involverende møder og workshops fokuserer vi på, hvordan møder skal nytænkes og struktureres, så motivation og resultater kommer i højsædet. Gennem korte oplæg, refleksion og afprøvning i praksis lærer I, hvad det vil sige at påtage sig rollen som facilitator. Kurset tilpasses deltagernes individuelle situation, så I går fra kurset med din egen designede mødeskitse, som kan udgøre grundstrukturen til facilitering af jeres fremtidige møder. 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Skab engagement fra første minut. Dagens første øvelse med brief  encounters tager udgangspunkt i den fælles faglige opgave.
 • Fra Soldier Mindset til Scout Mindset – skab fælles ejerskab og engagement.
 • Vi gennemgår kursets opbygning. Du bliver introduceret for co-creation mindset, lateral tænkning og blyantmodellen i praksis.
 • Kom godt fra start – sådan åbner du mødet. Du lærer at rammesætte Gamespace med et tydeligt formål.
 • Øvelse i grupper: Vi ruster dig til formulere et engagerende åbningsspørgsmål og analysere dine deltagere med Empathy Map.
 • Skab fælles ejerskab. Du får teknikkerne til at give alle en stemme og skabe fælles forståelse hos deltagerne. Vi arbejder med Time boxing og lateral tænkning i praksis.
 • Bliv bevidst om, hvordan du stiller fokuserede spørgsmål, der skaber fremdrift.
 • Afrunding af mødet: Sådan overfører du mødet til hverdagen, så du sikrer fremdrift og engagement.
 • Individuel refleksion og opsamling. Øvelse med visualisering af hovedpointer og take aways.

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen med en fælles opsamling og refleksion over kursets første dag.
 • Sådan designer du energizers, der virker. Vi sætter fokus på kropssprog og deltagelse gennem praktiske øvelser i plenum.
 • Co-creation principperne i praksis – skab fælles ejerskab og bliv bevidst om roller og gruppedynamik.
 • Gruppearbejde med case: Du lærer at sætte alle elementerne sammen til et forløb i en mødeskabelon.
 • Grupperne præsenterer i plenum – dialog og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.
 • Hvad har du lært, og hvordan vil du bruge din nye viden?
Underviser
Terne Se profil
Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Hun faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder. Terne har desuden mere end 10 års erfaring i at facilitere møder og workshops og i at designe visuelle procesværktøjer, som styrker samarbejdet og hjælper grupper med at træffe beslutninger, som kan implementeres i deres daglige arbejde. Hun har en master fra Danmarks Designskole og er ansat som ekstern lektor på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse.

Terne er en engageret og energisk underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der har brug for at give både interne og eksterne møder et kick, når det gælder effektivitet og kreativitet. Om I er leder, projektleder, mødeleder eller noget helt fjerde, kan dette kursus i facilitering give jer helt nye perspektiver på og metoder til afholdelse af møder og workshops.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Facilitering og co-creation, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Facilitering og co-creation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Facilitering og co-creation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset er et af de mest intense og lærerige kurser, jeg nogensinde har deltaget i. Alt hvad vi så og hørte som præsentationer, blev afprøvet i praksis og lagret i hukommelsen på en virkelig effektiv måde. Jeg har allerede gennemført den første workshop med uvant ro i sindet, skarp tidsstyring og en ny måde at inddrage teamet i den fælles teamudvikling. Og det virkede!

  Louise Andreasen

  Der var mange konkrete øvelser på kurset og jeg fik derfor prøvet værktøjerne af, så jeg følte mig godt rustet til at gå ud og bruge dem i praksis i mit eget arbejde.

  Charlotte Konow

  Underviseren er virkelig dygtig, rigtig godt forberedt og gav et klart svar på alle spørgsmål.

  Sinn Hendi

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.