Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Personlig planlægning og effektivitet

Dette inspirerende kursus i personlig effektivitet hjælper jer med at bryde de dårlige vaner og få styr på jeres tid og daglige gøremål. I får effektive værktøjer til at organisere og strukturere jeres arbejdsdag, så I får større overblik, bedre workflow og reduceret jeres dårlige samvittighed. 

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At tage tidsrøvere og overspringshandlinger ved hornene
 • At håndtere jeres e-mails
 • Opgaveløsning via Outlook
 • At skabe ro og fordybelse i en hverdag med mange afbrydelser
 • At bryde de vaner, der spænder ben for en effektiv hverdag
 • At prioritere jeres tid og opgaver
 • At undgå at være slave af jeres indbakke
 • At bevare orden og overblik i travle perioder
 • At arbejde med et konstruktivt workflow
 • At få de vigtigste ting gjort.

 

100test23test 100test86test 100test27test 100test66.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Få ro og overblik i en travl hverdag!

Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene er nogle af de væsentligste årsager til stress. Dette kursus vil gøre jer bedre til at planlægge jeres arbejdsopgaver og jeres e-mails, så I får skabt ro og overblik. Slutresultatet er et bedre workflow, et reduceret stressniveau og en større arbejdsglæde, hvilket styrker både motivationen, produktiviteten og resultaterne.

Vi giver jer GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i personlig planlægning og effektivitet får I automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til jer, så I kan holde jer skarpe længe efter kurset

Skrot jeres dårlige vaner!

Det kan være rigtigt svært at bryde vaner, særligt de dårlige. I har måske allerede forsøgt jer med to-do-lister eller lignende, uden at det har hjulpet markant. På dette kursus i personlig planlægning og effektivitet arbejder vi intenst med at bryde vanerne én gang for alle. I den forbindelse får I en håndfuld vigtige værktøjer, men vi fokuserer også på det mentale aspekt i at bryde vaner. 

Læs mere om kursusprogrammet

Sådan ser kursusdagen ud

 • Få overblik i din hverdag! Lav en to-do liste, tilføj deadlines og fokuser kun på én opgave.
 • Lister der virker. Få konkrete råd til, hvordan du laver effektive to-do lister.
 • Planlæg din uge og opdel din dag! Vi arbejder med planlægning i blokke.
 • Bryd de dårlige vaner i indbakken. Du får konkrete råd til, hvordan du får en struktureret mail. Vi gennemgår 2-minutters reglen og Inbox Zero.
 • Fjern forstyrrelser og lær at håndtere afbrydelser. På dagens sidste punkt arbejder vi med fokusstyring.
 • Outlook– du får værktøjerne til bedre at styre dine arbejdsopgaver og din tid. 
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Jer, der har mange bolde i luften og ofte meget travlt
 • Jer, der savner ro og overblik i dit arbejdsliv
 • Jer, der gerne vil være mere produktiv, men har svært ved at finde tid til det hele.
 • Jer, der arbejder med projektledelse i større eller mindre projekter
 • Jer, der ofte bliver forstyrret af e-mails, telefonen eller kollegaen, der prikker dig på skulderen, hvilket gør det svært for dig at fordybe dig og nå dine opgaver og de aftaler, du har indgået.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Personlig planlægning og effektivitet, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig planlægning og effektivitet

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Personlig planlægning og effektivitet
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var en øjenåbner. Jeg har fået rigtig gode værktøjer, som jeg skal lære at bruge og efterleve. Det var et rigtig informativt kursus, hvor vi gik i dybden med de fejl, vi gør og fik forståelse for, hvorfor vi gør dem, og hvordan vi kunne ændre på dem. Jeg vil helt sikkert blive mere effektiv og blive bedre til at bruge min tid optimalt.

  Carina Wedel

  Kurset var en åbenbaring i forhold til, hvor lidt tid jeg egentlig har til rådighed til mine egne opgaver – så tror da pokker, at planlægningen skrider. Det var fedt at holdet var lille, så der var god tid til os alle sammen. Generelt en rigtig god oplevelse.

  Miriam Niemann 

  Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet.

  Preben Gaedt 

  Meget relevant og brugbart. Det har allerede haft en betydning - jeg føler at min arbejdsdag er langt mere effektiv - pga. simple værktøjer som oprydning/strukturering af mailen.

  Mette Møller Sørensen 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.