Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Aros Koordinatoruddannelse

Bliv koordinator med uddannelsesbevis på din uddannelse!

Er I koordinatorer, sekretærer, assistenter, administrative medarbejdere eller receptionister, og savner I en konkret faglighed i jeres hverdag? Så er vores koordinatoruddannelse lige noget for jer! Vi giver jer alle de værktøjer, I behøver for at blive en effektiv koordinator med masser af bolde i luften!

 

Aros Koordinatoruddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på 7 intensive kursusdage + 2 e-learningsmoduler, hvor vi sørger for, at I kommer igennem alle de emner og områder, som I skal bruge som professionel koordinator. Vi har håndplukket de kurser, der gør jer til koordinator i verdensklasse!

 

Læs mere om de 6 spændende moduler herunder. Bemærk, at I har mulighed for at bytte rundt på modulerne, hvis datoerne ikke passer jer. Kontakt os eventuelt for mere information.

 

100test56test 100test42.5test 124.5test28test 80test29test 154test40test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Uddannelsen afholdes som en internt uddannelsen i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov (vi anbefaler 7 dage).
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Bliv professionel koordinator – med uddannelsesbevis!

Når modul 6 er veloverstået, får I overrakt vores uddannelsesbevis som et bevis på, at I mestrer alle de forskellige kompetencer, der gør jer til professionel koordinator.

Vi fokuserer på involvering og konkrete værktøjer!

Denne koordinatoruddannelse er ikke baseret på et traditionelt undervisningsforløb, hvor I sidder med hænderne i skødet og lytter til en kedelig forelæsning fra 9-16. Vi ved nemlig, at I ikke får fuldt udbytte af jeres nye viden, hvis I ikke prøver at bruge den med det samme! Derfor har vi fokus på casearbejde, opgaveløsning, sparring og øvelser i undervisningen – og vi har desuden, i alt beskedenhed, hentet de førende undervisere på området til at sørge for, at I kommer helt i mål!


Sådan er uddannelsen opbygget!

Aros Koordinatoruddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på 7 intensive kursusdage + 2 e-learningsmoduler, hvor vi sørger for, at I kommer igennem alle de emner og områder, som I skal bruge som professionel koordinatorer. Vi har håndplukket de kurser, der gør jer til koordinator i verdensklasse!

Modul 1: Jeres koordinatorrolle

Første modul tager afsæt i jeres rolle som arbejdspladsens eller projektets midtpunkt, som skal koordinere, være effektiv, bevare overblikket og samtidigt være skarp og imødekommende i din kommunikation. Modulet er således opbygget omkring jeres personlige potentiale som koordinator og menneske. Vi diskuterer, hvordan jeres koordinatorrolle er i dag, og hvor I gerne vil have den hen. I vil desuden få feedback på jeres Belbin-test, som I har taget inden kursusstart. På dette modul fokuserer vi på at sætte mål, og I vil blive introduceret til repræsentationssystemer.

Modul 2: Assertiv kommunikation

God kommunikation er nøglen til jeres succes som koordinator. I lærer at kommunikere på en effektiv og dialogskabende måde, og I får nogle enkle modeller til assertiv kommunikation, som er nemme at anvende over for både kolleger, ledere, kunder og leverandører. I lærer desuden om konflikthåndtering, og vi tester, hvordan jeres egen profil er i forhold til både kommunikation og konfliktløsning.

Modul 3: Vælg mellem 11 forskellige kurser! (specialisering)

Vi giver jer muligheden for at sætte et personligt præg på jeres uddannelse, så  I får nye kompetencer dér, hvor I har allerstørst behov. I kan frit vælge et af nedenstående ni spændende kurser. Hvis I klikker på linket, kan I læse mere om kurserne og se datoerne.

 • Skriv bedre tekster: Lær at skrive læsevenlige og fængende tekster til fx brochurer, hjemmesider, intranettet mv.
 • Skriv korrekt dansk: Få helt styr på grammatikken, tegnsætning og alle de sproglige finurligheder.
 • Positiv psykologi: Lær at sætte dine styrker i spil samt at skabe større integritet og respekt om din egen person, og få mere glæde og succes i dit arbejdsliv.
 • Lynkursus i korrekturlæsning: Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og korrekturlæsning.
 • Business English: Bliv en haj til forretningsengelsk! Vi arbejder med både det mundtlige og skriftlige engelsk.
 • Skriv til nettet: Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering!
 • Grafisk facilitering i praksis: Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!
 • Præsentationsteknik med gennemslagskraft: Dette kursus styrker din personlige gennemslagskraft og lærer dig at holde fængende og professionelle oplæg.
 • Præsentationsteknik for særligt nervøse: Lær at smide nervøsiteten over bord og holde sikre og kraftfulde præsentationer.
 • Facilitering og co-creation: På dette kursus lærer du at vende den tidskrævende skude og lede møder og opgaver sikkert og effektivt i havn.
 • Grundlæggende Excel: På dette kursus lærer du alle de grundlæggende principper i Excel, der med garanti vil gøre din hverdag lettere.
 • Videregående Excel: Er du i stedet mere fortrolig med Excel, lærer du på dette kursus mere om de smarte genveje til lettere databehandling og analyse.

 

Modul 4: Styrk jeres personlige effektivitet!

Som koordinatorer har I mange bolde i luften, men det er vigtigt, at I kan bevare overblikket og ikke bliver stresset. Modul 4 giver jer effektive, men simple redskaber til hvordan I bedst planlægger jeres tid og opgaver, herunder ikke mindst prioritering af dem. I lærer, hvordan I bliver bedre til at tackle situationer, hvor andre lægger pres på jeres kalender, tid og jeres opgaver. Samtidig viser vi jer, hvordan Outlook faktisk kan være en værdifuld medspiller i dit koordinatorarbejde – og ikke blot en lidt uoverskuelig mail-platform!

Modul 5: Effektiv e-learning når det passer dig!

Det femte modul er vores e-learningsmodul, som I kan tage, lige når det passer jer, og som I også har adgang til efter uddannelsen. Modul 5 består af to e-kurser:

Effektiv e-mail kommunikation: I får gode tips til at kommunikere på e-mail, så I undgår misforståelser i din skriftlige kommunikation
Online kommakursus: vi giver jer 20 lektioner og 100 øvelser med det danske komma, så jeres skriftlige kommunikation fremstår fejlfri og professionel – og så smider vi lige et tilsvarende kursus over de engelske kommaer oven i hatten!

Modul 6: Afslutning

Den afsluttende kursusdag har to formål: At fylde den sidste viden på jer og at samle op på hele forløbet med henblik på at kigge fremad.
På modulets formiddag lærer I om effektiv mødeledelse, og I får værktøjer til at stille dig op foran en forsamling (evt. dine chefer) med helt ro i maven, hvor I vil lære, hvordan I bedst anvender både jeres krop og jeres stemme, og hvordan I kan komme i jeres egen successtilstand. Eftermiddagen bruger vi på at samle op på al den vigtige læring, I har fået igennem Aros-Koordinatoruddannelsen. Det foregår som en teamcoaching, og I får mulighed for at blive coachet og lægge en plan for, hvordan I kommer ud over stepperne med jeres mål. Og undervejs får I rig mulighed for at sparre med de andre deltagere om, hvordan I fremover kan bruge alle redskaberne i praksis.

Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Vibeke Se profil
Vibeke har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både projektleder, topleder og effektivitetskonsulent har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker. Vibeke har et godt blik på den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.
Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Vores koordinatoruddannelse er for jer, der har et kontorarbejde. I kan arbejde i både offentlige og private virksomheder, fx som:
• administrativ medarbejder
• receptionist
• sekretær
• koordinator
• blæksprutte.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Jeg har virkeligt lært meget på denne uddannelse – ville ønske jeg havde taget uddannelsen for 10 år siden. Det har hele vejen igennem været et rigtigt godt forløb, hvor I alle har været medvirkende til, at man føler sig godt tilpas.

  Birgit Pedersen Piccirillo

  Nadia er en fantastisk underviser. Hun er super dygtig til at gøre det hele meget interessant på en god og glad måde. Hun når helt ud i alle hjørner, og jeg tvivler på at der er nogle i lokalet der føler sig overset. Tak til Nadia for et fantastisk forløb! Jeg tror, at jeg er blevet en bedre version af mig selv, og at det er noget mine kollegaer vil mærke.

  Kristina Bøgstrøm

  Underviseren er utrolig indlevende, og en der virkelig formår at inddrage kursisterne i undervisningen. Hun er virkelig et inspirerende menneske at være sammen med, og hun formår at få kursisterne til at tænke over tingene. Hun vil blive savnet af mange os kursister, for hun har klart startet en proces i de fleste af os.

  Per Søgaard

  Højt niveau på en sindssygt indlevende måde - meget nærvær og indlevelse fra underviseren! Og også spændende og lærerige overraskelser undervejs.

  Karin Rosenquist

  Underviseren er guld værd! Hun er engageret og forstår at få alle med. Hun taler til en i øjenhøjde og jeg har kunne mærke, at hun virkelig brænder for det.

  Joan Erichsen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.