Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Skriv korrekt dansk

Dette er et kursus for jer, der en gang for alle vil have styr på grammatikken og de sproglige faldgruber. Vi kommer hele vejen rundt om tegnsætning, stavning og typiske sproglige fejl.

På dette kursus i korrekt skriftlig dansk rydder vi op i de sproglige fejl. I får styr på tegnsætning og stavning, og I får konkrete redskaber til at skrive bedre og til at undgå de typiske sproglige fejl.

 

 

Det får I med hjem fra dette kursus:

 • Redskaber til at undgå de mest typiske stavefejl
 • Huskeregler til at sætte kommaerne og de andre tegn rigtigt
 • Evne til at styre uden om de værste faldgruber i det danske sprog
 • Større sproglig bevidsthed
 • Større sikkerhed i at læse korrektur på andres og egne tekster
 • Større tryghed ved at skrive tekster
 • Adgang til vores online kommakursus med mere end 100 øvelser

 

100test54.5test 100test29.5test 250test51.5test 35test30test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Bliv mere tryg ved at skrive, stave og sætte tegn!

Det er langtfra alle, der føler sig fortrolige med at skrive og stave, og det kan nemt give skår i arbejdsglæden. Undersøgelser viser desuden, at det påvirker virksomhedens image i negativ retning, når medarbejdernes breve og e-mails har kommafejl, stavefejl og grammatiske fejl.

Bliv fri for stavefejl og kommafejl!

Den gode tekst er først og fremmest fri for stavefejl og kommafejl. Men dansk retskrivning ændrer sig hele tiden. Bedst som vi var ved at forstå det ‘nye komma’, ja så forsvandt det igen – eller det vil sige næsten. På dette stavekursus kommer vi al forvirringen til livs!

I får også adgang til vores online kommakursus – helt gratis!

For at I rigtigt kan træne at sætte kommaerne korrekt, giver vi jer på kurset en gratis adgangskode til vores online kommakursus (Værdi 595 kr. ekskl. moms). Så kan I i ro og mag sidde hjemme hos jer selv og øve jer i at sætte kommaerne korrekt. Der er mere end 100 øvelser i vores online kommakursus! 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i skriv korrekt dansk, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i korrekt skriftlig dansk er målrettet jer, der gerne vil blive bedre til at skrive og stave. Kender I svarene på følgende spørgsmål, har I nok ikke brug for et kursus:

 • Hvornår hedder det ”sin”, og hvornår hedder det ”hans”?
 • Hvad er et startkomma?
 • Hedder det ”vi finansierer det”, eller ”vi finansiere det”?
 • Hvornår skriver man ”uden for” og hvornår ”udenfor”?
 • Hedder det ”en firma profil” eller ”en firmaprofil”?
 • Hvornår bruger man semikolon?
 • Hedder det ”to teams” eller ”to team”?
Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • På dagens første punkt gennemgår vigrundlæggende sætningsforståelse og kommatering med startkomma. 
 • Vi stiller skarpt på de typiske faldgruber, og du får huskeregler til, hvordan du undgår dem. 
 • Vi går i dybden med de forskellige typer kommatering både med og uden startkomma. 
 • Du lærer atkende forskel på hoved- og ledsætninger. 
 • Hvordan og hvornår skal du brugepunktum, kolon og semikolon? Du fårhuskeregler til, hvornår de forskellige tegn skal bruges. 
 • Bliv klogere på, hvordan og hvornår du skal bruge spørgsmålstegn, udråbstegn, tankestreg, og anførselstegn.

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen med at arbejde med de 11 ordklasser. Her fokuserer vi særligt på navneord, udsagnsord, tillægsord og forholdsord.
 • Vi arbejder med enkelt- eller dobbeltkonsonant og sammensatte ord.
 • Vi ser på de typiske fejl og udfordringer. Du får konkrete råd til, hvordan du undgår dem.
 • Findpuds dit eget sprog.
Underviser
Anja Se profil
Anja er en dygtig formidler, der underviser i det tekniske og sproglige. I sin undervisning tager hun afsæt i kursisternes behov og tilrettelægger undervisningen herefter.

Anja har med sin baggrund som sproglærer i folkeskolen, en kandidatuddannelse i generel pædagogik samt en tillægsuddannelse i faglig formidling fra Danmarks Journalisthøjskole arbejdet med sprogundervisning, tekstredigering og bogudgivelser. Sideløbende arbejder Anja som lektor ved Silkeborg Lærerseminarium.
Christel Se profil
Christel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag og dagblade. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.
Lea Se profil
Lea er en erfaren underviser udi den tekniske skrivekunst. Hun er en spændende underviser, der har blik for den enkelte kursists behov, og hun er dygtig til at motivere kursisterne.

Lea er lektor ved University College Sjælland. Hun er uddannet dansklærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet.
Gratis Online Kommakursus

Med i prisen får I en licens til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser! Du sparer kr. 595 kr. ekskl. moms.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

 

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv korrekt dansk

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Skriv korrekt dansk
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren var dygtig til lære fra sig på en letforståelig måde. Kurset var lige det, jeg har behov for.

  Lon Nguyen

  Et rigtig godt kursus, der gav nogle gode redskaber til at stave korrekt. Det har gjort mig meget mere sikker på stavning, og jeg har fået argumenter for, hvorfor noget skal være, som det skal.

  Hanne Petersen

  Det var et rigtig godt kursus. Jeg har fået væsentligt bedre styr på især kommateringen, og jeg føler mig på mere sikker grund nu. Det var dejligt med en meget engageret underviser, der hængte sig i alle detaljer.

  Anders V. Kristensen

  Fantastisk spændende, lærerigt og levende kursus, præget af to gode undervisere, som kan deres kram.

  Jytte Søby

  Perfekt kursus med meget stor indflydelse!

  Lene Boholm

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.