Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Korrekt komma – og de andre tegn

Få styr på kommaerne og de andre tegn en gang for alle! Dette kursus i tegnsætning hjælper jer med at få has på grammatikken og struktureringen af jeres tekster, så de bliver lettere og mere behagelige at læse.

Dette kursus i kommatering og tegnsætning giver jer 100 % styr på komma og alle de andre tegn – én gang for alle! Det hjælper jer samtidig til at strukturere jeres tekster bedre og give dine læsere en bedre læseoplevelse.

 

 

 

Det får I med hjem fra dette kursus:

 • Simple huskeregler – så I kan sætte kommaerne korrekt hver gang!
 • Viden om de øvrige tegn – hvornår og hvordan man bruger dem
 • Evne til at opbygge klart forståelige og overskuelige sætninger
 • En større tryghed ved at skrive tekster
 • Adgang til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser.

 

150test33test 150test35test 150test34test 150test27test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Komma: Et lille tegn med stor betydning

Gammelt komma, nyt komma, grammatisk komma og pausekomma. Der er ikke noget at sige til, at mange danskere er lidt forvirrede. Men det nytter ikke noget at give op.

På dansk er det nemlig uhyre vigtigt, at kommaerne sættes rigtigt. Står de forkert – eller er der slet ingen – kan det være svært at læse en tekst og få den rette mening ud af den.

I får også adgang til vores Online Kommakursus – helt gratis!

For at I rigtigt kan træne jeres kommasætning, giver vi jer på kurset en gratis adgangskode til vores online kommakursus (Værdi 595 kr. ekskl. moms). Så kan I i ro og mag sidde hjemme hos jer selv og øve jer i at din kommatering. Der er mere end 100 øvelser i vores online kommakursus!

læs mere om kursusprogrammet

Programmet for dagen

 • Har du styr på kommareglerne? Vi starter dagen ud med grundlæggende sætningsforståelse og kommatering.
 • Vi går i dybden med de forskellige typer kommatering – både med og uden startkomma.
 • Kender du forskellen? Vi lærer om forskellen på hoved- og ledsætninger.
 • Vi arbejder med, hvordan man skal bruge punktum, kolon og semikolon. Du får konkrete huskeregler til, hvornår de forskellige tegn skal bruges.
 • Bliv klogere på, hvornår du skal bruge spørgsmålstegn, udråbstegn, tankestreg og anførselstegn.
 • Få fyldt værktøjskassen op! Du vil lære om de typiske faldgruber, og du får konkrete huskeregler til, hvordan du undgår dem.
Underviser
Anja Se profil
Anja er en dygtig formidler, der underviser i det tekniske og sproglige. I sin undervisning tager hun afsæt i kursisternes behov og tilrettelægger undervisningen herefter.

Anja har med sin baggrund som sproglærer i folkeskolen, en kandidatuddannelse i generel pædagogik samt en tillægsuddannelse i faglig formidling fra Danmarks Journalisthøjskole arbejdet med sprogundervisning, tekstredigering og bogudgivelser. Sideløbende arbejder Anja som lektor ved Silkeborg Lærerseminarium.
Christel Se profil
Christel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag og dagblade. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.
Lea Se profil
Lea er en erfaren underviser udi den tekniske skrivekunst. Hun er en spændende underviser, der har blik for den enkelte kursists behov, og hun er dygtig til at motivere kursisterne.

Lea er lektor ved University College Sjælland. Hun er uddannet dansklærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet.
Gratis Online Kommakursus

Med i prisen får I en licens til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser! I sparer kr. 595 kr. ekskl. moms.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kommakursus er målrettet alle, der ikke føler sig sikre i kommasætning og anden tegnsætning. Kender I svarene på følgende spørgsmål, har I sandsynligvis ikke brug for et tegnsætningskursus:

 

 • Hvad er en ledsætning?
 • Hvad er startkomma?
 • Hvornår bruger man semikolon?
 • Hvad er den præcise forskel på ”hér” og ”her”?

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forhandlingsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Korrekt komma – og de andre tegn

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Korrekt komma – og de andre tegn
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  God underviser, Stort udbytte.

  Runa Hyldegård Pedersen

  Et rigtig godt od udbytterigt kursus, hvor jeg har fået styr på kommareglerne og blevet mere sikker på mine evner. Kurset vil have stor indflydelse på mit arbejde!

  Anne Kathrine Clinton

  En rigtig god oplevelse. Kurset var af høj kvalitet - meget intenst og udbytterigt. Kurset har været til stor gavn.

  Louise Kroløkke Lythje

  Det var et rigtig godt kursus. Underviseren var interessant at lytte til. Jeg har fået styr på kommareglerne, og jeg kan mærke allerede i dag, at jeg er mere opmærksom på dem – jeg kommer til at sende nogle mere forståelige mails i fremtiden. 

  Ida Engelund 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.