Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Business English: Kursus i forretningsengelsk

Dette kursus i erhvervsengelsk afholdes over to intensive dage. Kurset opbygger jeres erhvervsmæssige ordforråd og styrker jer i at tale, skrive og forstå engelsk i forbindelse med jeres arbejde. Underviseren tager udgangspunkt i kursisternes individuelle behov og sproglige niveau.

 

 

Jeres udbytte af dette kursus:

 • Et solidt ordforråd inden for “Business English” og inden for dit eget faglige område
 • Individuel feedback på dit engelsk
 • Træning og sikkerhed i at smalltalke på engelsk
 • Overblik over særlige stavemåder og kommatering på engelsk
 • Viden om høflighedsformer på engelsk – både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
 • En større glæde ved at tale og skrive engelsk i forbindelse med dit arbejde.

 

100test34test 100test24test 60test60test 197.5test20test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Både mundtlig og skriftlig kommunikation

Vores kursus i engelsk fokuserer på den mundtlige erhvervskommunikation, men behandler også de vigtigste elementer i den skriftlige kommunikation. I bliver med andre ord klædt på til at kommunikere på engelsk i en lang række roller og sammenhænge: Som mødeleder og mødedeltager, som oplægsholder, som skribent, over e-mail og brev, over telefonen, som sælger og som forhandler.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Dette kursus i “Business English” giver jer en solid sproglig viden og et stort fagligt ordforråd, men er samtidig meget praktisk anlagt. Gennem samtaleøvelser, workshops og små rollespil får I trænet jeres nye færdigheder og får masser af personlig sparring undervejs på vores engelskkursus.

I får også adgang til vores online engelske kommakursus – helt gratis!

For at I rigtigt kan træne at sætte de engelske kommaer korrekt, giver vi jer, som en del af kurset, en gratis adgangskode til vores online engeske kommakursus (værdi 299 kr. ekskl. moms). Så kan I i ro og mag sidde hjemme hos jer selv og øve jer i at sætte kommaerne korrekt. I føres igennem 14 lektioner og cirka 90 øvelser i vores overskuelige og letforståelige online engelske kommakursus! 

Jeres forudsætninger for at deltage

I behøver ikke at være mester i engelsk for at deltage. Det forudsættes dog, at I kan gøre jer forståelig på engelsk, og at I nogenlunde sikkert kan føre en samtale på engelsk. Hvis I er i tvivl, er I velkommen til at kontakte os.  

Helt praktisk om kursets afholdelse

Dette kursus i engelsk afholdes over to sammenhængende dage. Der er forberedelse inden kurset, men ingen lektier mellem dagene. Forberedelsen består af læsning og nogle grammatiske øvelser. Underviseren vil tale engelsk under hele kursusforløbet.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Undervurder ikke kulturforskelle! Du lærer om vigtige kulturforskelle mellem englændere, amerikanere og danskere​.
 • Bliv mester i at smalltalke på engelsk!​ Du får teknikkerne til at holde samtalen kørende.
 • Grammatik der ofte går galt for danskere​. Du lærer om de typiske faldgruber på engelsk, og hvordan du undgår dem.
 • Hvordan skriver man en god e-mail på engelsk?​
 • Brugbare engelsk ord: Vi arbejder med en række ord, som du med fordel kan tage i brug, når du kommunikerer på engelsk.
 • Få kendskab til en række almindelige ord og fraser på engelsk​.
 • At skrive vs. at tale: Vi arbejder med forskellen på mundtligt og skriftlig kommunikation.
 • Kommunikér en pointe på engelsk!

Programmet for kursets anden dag

 • Du får en guide til engelsk møder. Her træner vi møder i praksis gennem øvelser. Øvelserne klæder dig på til at anvende din nye viden i rigtige mødesituationer.
 • Udvid din horisont! Du får tips og tricks til, hvordan du henvender dig til personer i en række forskellige lande​.
 • Bliv klædt på til at indgå i møder og drøftelser på engelsk.
 • Forny din viden! Vi stiller skarpt på formalitet. Her arbejder vi med formel og uformel sprog på engelsk.
Underviser
Krisia Se profil
Krisia er en erfaren underviser, der i flere år har hjulpet sine kursister med at styrke deres engelske forretningssprog med effektiv og opløftende sprogtilegnelse af højeste kvalitet. Hun har engelsk som modersmål, men er også Cambridge CELTA-certificeret. På den måde kombinerer hun sin kreativitet og entusiasme for sproget med de professionelle værktøjer, der gør kursisterne i stand til at blive mere flydende og korrekte i både skrift og tale.

Krisia har tilbragt 5 år i Istanbul, hvor hun primært har undervist højtstående forretningsfolk i engelsk. Derfor ved hun præcist, hvad der skal til for at rykke dit engelske, så du kommer til at lyde professionel, mere naturlig og korrekt.

Du møder Krisia på kurset i Aarhus.
Runa Se profil
Runa er uddannet sprog- og kulturformidler i engelsk og er desuden uddannet tolk, oversætter og korrespondent i engelsk. Hun er født og opvokset i Danmark, men har studeret og arbejdet i udlandet i en stor del af hendes liv. Runa begyndte som sprogunderviser i 2008 og har i dag en meget bred undervisningserfaring, som du vil nyde godt af på hendes kursus. Som underviser er Runa passioneret, engageret, rolig og struktureret underviser. Og så er hun rigtig god til at skabe helt trygge rammer for undervisningen.

Du kan opleve Runa på vores kurser i Business English i København.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Business English: Kursus i forretningsengelsk, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Bestil kurset som solokursus!

Dette kursus i Business English kan også bestilles som solokursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Har I et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@arosbusinessacademy.gl

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Business English: Kursus i forretningsengelsk

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Business English: Kursus i forretningsengelsk
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et fantastisk godt og intenst kursus. Stor ros til underviseren, som er sympatisk og dygtig til at gøre undervisningen spændende og levende. Mit engelsk er blevet meget forbedret, og jeg har fået sikkerhed til at tale uden at falde over ordene.Tak for 2 dejlige dage – jeg vil helt klart anbefale Aros Kurser til andre, der har lyst til at videreuddanne sig.

  Marianne Christensen

  Jeg er meget positivt overrasket over, hvor høj kvaliteten af et todageskursus kan være. Jeg har fået en betydelig større komfort med engelsk og en skærpet opmærksomhed på sproget. Stort engagement fra underviseren, som formåede at sætte materialet i kontekst til vores forskellige dagligdage.

  Christian Falberg

  Kurset var af høj kvalitet – underviseren var dygtig til at lære fra sig. Jeg har fået boostet mine engelskkundskaber og fået nye redskaber til at komme videre. Kurset har stor indflydelse i min hverdag – jeg bliver hurtigere og bedre til mit job.

  Martin Oer Jensen

  Det var et kursus af ualmindelig høj kvalitet og animerende undervisning! Med mine nye fagspecifikke kompetencer bliver mine engelsksprogede samtaler langt mere naturlige og flydende, og jeg får mulighed for, at blive en bedre vejleder.

  Robert Sølvkjær

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.