Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Business English – soloforløb

Kursus

Dette solokursus i “Business English” opbygger jeres erhvervsmæssige ordforråd og styrker jer i at tale, skrive og forstå engelsk i forbindelse med jeres arbejde. Underviseren tager udgangspunkt i jeres situation, jeres behov og jeres sproglige niveau i dette personlige kursus i engelsk.

 

Varighed:

Vi tilbyder soloforløb på 10 sessioner a to timer. Der vil være hjemmearbejde mellem sessionerne.

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Et solidt ordforråd inden for “Business English” og inden for dit eget faglige område
 • Individuel feedback på dit engelske
 • Træning og sikkerhed i at smalltalke på engelsk
 • Overblik over særlige stavemåder og kommatering på engelsk
 • Viden om høflighedsformer på engelsk – både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
 • En større glæde ved at tale og skrive engelsk i forbindelse med dit arbejde.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Interesseret i et kortere engelskkursus med flere kursusdeltagere?

Business English (2 intensive dage).

 

Et praktisk kursus i engelsk med masser af sparring

Dette solokursus i “Business English” giver jer en solid sproglig viden og et stort fagligt ordforråd, men er samtidig meget praktisk anlagt. Gennem samtaleøvelser, workshops og små rollespil får I trænet dine nye færdigheder og får masser af personlig sparring undervejs.

 

I får også adgang til vores online engelske kommakursus – helt gratis!

For at I rigtigt kan træne at sætte de engelske kommaer korrekt, giver vi jer som en del af soloforløbet en gratis adgangskode til vores online engeske kommakursus (værdi 299 kr. ekskl. moms). Så kan I i ro og mag sidde hjemme hos jer selv og øve jer i at sætte kommaerne korrekt. I føres igennem 14 lektioner og cirka 90 øvelser i vores overskuelige og letforståelige online engelske kommakursus! 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 


Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Business English – soloforløb, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

 

Helt praktisk om kursets afholdelse

Kurset afholdes som udgangspunkt hos AROS Konference, men kan mod et tillæg også afholdes på jeres arbejdsplads. Der er lidt forberedelse inden kurset og lidt lektier mellem dagene. 


Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@arosbusinessacademy.gl

Underviser
Krisia Se profil
Krisia er en erfaren underviser, der i flere år har hjulpet sine kursister med at styrke deres engelske forretningssprog med effektiv og opløftende sprogtilegnelse af højeste kvalitet. Hun har engelsk som modersmål, men er også Cambridge CELTA-certificeret. På den måde kombinerer hun sin kreativitet og entusiasme for sproget med de professionelle værktøjer, der gør kursisterne i stand til at blive mere flydende og korrekte i både skrift og tale.

Krisia har tilbragt 5 år i Istanbul, hvor hun primært har undervist højtstående forretningsfolk i engelsk. Derfor ved hun præcist, hvad der skal til for at rykke dit engelske, så du kommer til at lyde professionel, mere naturlig og korrekt.

Du møder Krisia på kurset i Aarhus.
Runa Se profil
Runa er uddannet sprog- og kulturformidler i engelsk og er desuden uddannet tolk, oversætter og korrespondent i engelsk. Hun er født og opvokset i Danmark, men har studeret og arbejdet i udlandet i en stor del af hendes liv. Runa begyndte som sprogunderviser i 2008 og har i dag en meget bred undervisningserfaring, som du vil nyde godt af på hendes kursus. Som underviser er Runa passioneret, engageret, rolig og struktureret underviser. Og så er hun rigtig god til at skabe helt trygge rammer for undervisningen.

Du kan opleve Runa på vores kurser i Business English i København.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Business English – soloforløb

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Business English – soloforløb
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Soloforløbet var af rigtig god kvalitet. Niveauet var højt, og jeg har fået styr på de ting, jeg havde problemer med ved forløbets start. Det vil have meget stor indflydelse på min hverdag fremover.

  Bettina Laugesen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.