Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk

Kurset klæder jer på til at kommunikere med kolleger, kunder og samarbejdspartnere – på svensk

Har I brug for at blive jättebra til svensk? Dette svenskkursus tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver jer et solidt svensk ordforråd, så I bedre kan kommunikere med jeres svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere. 

 

 

 

 Jeres udbytte af dette kursus:

 • Træning i at tale og forstå svensk
 • Et godt ordforråd inden for svensk forretningssprog og dit eget faglige område
 • Komplet viden om svensk udtale
 • Viden om, hvilke fordomme om svenskerne, der holder vand
 • Fortrolighed med e-mails på svensk
 • Individuel feedback på dit svenske
 • Kendskab til høflighedsformer på svensk 
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Undgå sproglige misforståelser

Når man som dansker arbejder og kommunikerer med svenskere, stiller det store krav til éns sproglige formåen. En lille sproglig misforståelse kan nemt resultere i en stor fejl i éns arbejde. Og en lille kulturel forskel i måden at kommunikere på kan i værste fald resultere i samarbejdskonflikter. 

Bliv skrap til at tale og forstå svensk

Dette intensive svenskkursus fokuserer på den mundtlige kommunikation. I får viden og værktøjer til at kommunikere på svensk i en lang række sammenhænge: På møder, over telefonen, på e-mail, til konferencer og på gangen.  

Få aflivet eller bekræftet myterne om svenskerne

Vi danskere har mange farverige fordomme om svenskerne – og de har lige så mange fordomme om os! Hvilke af dem holder vand, og hvilke er røverhistorier? Få svaret på kurset og lær om de kulturelle forskelle, der har betydning for det faglige samarbejde.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Kurset giver jer en solid basisviden om det svenske sprog og et godt fagligt ordforråd. Kurset er samtidig meget praktisk anlagt; gennem samtaleøvelser og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder, og du får masser af personlig sparring undervejs.

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i svensk på jobbet, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Få det maksimale ud af jeres kursus!

Når I tilmelder jer et kursus hos Aros Kurser, sender vi jer gratis et lille e-learning-værktøj, der hjælper jer til at få størst udbytte af jeres kursus. 

Har I et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@arosbusinessacademy.gl

Læs mere om kursusprogrammet

Kursusprogrammet for de to dage

 • Du bliver introduceret for en række typiske svenske ordvendinger og fraser, som du bør kende til.
 • Vi arbejder med de øvelser, I har forberedt hjemmefra.
 • Bliv ekspert i at skrive e-mails på svensk. Du får teknikkerne til at skrive e-mails til både kollegaer og kunder.
 • Vi prøver din nye viden af i praksis gennem øvelser.
 • Tid på svensk kan skabe forvirring. Her stiller vi skarpt på tid og de typiske faldgruber.
 • Bliv klogere på myter! Vi ser nærmere på de myter, som du bør kende til.
Underviser
Magnus Se profil
Magnus er svensker og har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og ved Københavns Universitet. Han har undervist danske medarbejdere i forretningssvensk gennem de sidste 20 år, og han underviser desuden i forskelle mellem dansk og svensk kultur.
 
Magnus er en engageret og passioneret underviser, der har blik for den enkelte kursists præcise sproglige behov.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Målgruppen for dette kursus er dels danske medarbejdere, der arbejder i Sverige, dels danskere, der har svenske kolleger, svenske samarbejdspartnere eller svenske kunder. I behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.