Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Vennerabat

 

Vi giver 15 % i rabat til både dig og din ven eller kollega, hvis I tilmelder jer det samme kursus. På uddannelser gives der normalt en rabat på 1.500 kr. ekskl. moms pr. person, men tjek altid den gældende rabat på den aktuelle side for kurset eller uddannelsen. Du skal ved din tilmelding gøre opmærksom på, at du deltager med en ven (eller flere), og at du derfor gerne vil bede om vennerabat. Rabatten gælder for tilmeldte til det samme kursus på den samme kursusdato.

 

Vennerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder ikke for Online kommakursus, PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner samt vores Excel-kurser.

 

Er I flere end fire medarbejdere, kan det være en fordel at bestille kurset eller uddannelsen som et særligt tilpasset kursus (firmakursus). Hør mere på tlf. 70 278 279, i chatten nede til højre, eller ved at sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk.

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.