Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Kurser i København

 

Aros Kurser i København tilbyder en vifte af kurser i alt fra skriftlig og mundtlig kommunikation til lederkurser på højt niveau samt kurser i projektledelse, samarbejde og facilitering. Ja, faktisk er der et kursus for enhver smag og for enhver arbejdsopgave i erhvervslivet!

h

Vores åbne kurser udbydes i København og i Århus, mens vores interne kommunekurser og firmakurser typisk afholdes hos kunden selv, uanset hvor i landet, I befinder jer. I enkelte tilfælde vil firmakurser og kommunekurser afholdes i et konferencecenter i København, Århus eller en anden by.

skrt

Du kan finde alle vores kurser lige her

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.