Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Faglig formidling – kommunikér jordnært!

Hiv fagtermer og tunge begreber helt ned på jorden, så I bliver forstået, uden at det går ud over jeres faglighed.

Dette kursus lærer jeres medarbejdere at omdanne faglige pointer til letforståelige og fængende artikler, fremlæggelser, foredrag og pressemeddelelser – uden at gå på kompromis med deres faglighed! Kurset giver dem teori og en vifte af konkrete værktøjer – og de får masser af feedback på deres egen faglige kommunikation.

 

 

Det lærer medarbejderne på dette kursus:

 • At gøre snirklede faglige pointer letforståelige og fængende for andre
 • At blive opmærksom på deres læsere og lyttere
 • At skrive og tale for læsernes skyld (og ikke jeres egen)
 • At give afkald på detaljer, der ikke er relevante for jeres modtagere
 • At skrive og tale konkret og levende
 • At sluge noget af jeres faglige stolthed.

 

75test50test 86test16test 200test42test 100test53.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kom ned fra elfenbenstårnet!

Det indforståede fagsprog har sine styrker, når man kommunikerer med andre fagfolk. I alle andre sammenhænge må man være skrap til at trække sine pointer ned på jorden og gøre dem forståelige og relevante for læsere og lyttere. Det lærer I på dette kursus i faglig formidling!

God faglig formidling styrker både intern og ekstern kommunikation

At mestre formidlingens kunst styrker relationen mellem kolleger og til samarbejdspartnere og kunder. Den giver jer en dybere indsigt i jeres egen faglighed og giver jer mulighed for at udbrede jeres egne faglige pointer til et større publikum – fx gennem pressemeddelelser, foredrag og artikler. Faglig formidling styrker således både den interne og den eksterne kommunikation i en organisation.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset i faglig formidling

 • Vi reflekterer i fælleskab om, hvad formålet med faglig formidling er. Og vi ser på, hvilke udfordringer I står overfor.
 • Kend din modtager! Vi tager udgangspunkt i dig – hvem formidler du til?
 • Vi skal kommunikere journalistisk. Vi arbejder med nyhedstrekanten, vinkel, budskab og de fem nyhedskriterier.
 • Sådan fastholder du din læser. Du lærer, hvordan du undgår at kede modtageren.
 • Ryd op i dine sætninger! Vi går i dybden med, hvordan du skaber overblik på sætningsniveau.
 • Drop passiver. Skriv aktivt og levende. Vi stiller vi skarpt på, hvordan man skriver levende.
 • Få teknikkerne til at blive en bedre formidler. Her træner vi den mundtlige præsentation.
Underviser
Annelouise Se profil
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Faglig formidling – kommunikér jordnært!

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Faglig formidling – kommunikér jordnært!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Meget høj kvalitet. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har blandt andet lært, at det er vigtigt, at jeg taler til min modtager og ikke bare til mit eget ego. At det er vigtigt, at jeg reducerer min brug af fremmedord. At mine præsentationer, tekster og foredrag skal bygges op efter nyhedstrekanten - hvilket absolut ikke er tilfældet lige nu, hvor jeg starter med at kede modtageren med ligegyldige detaljer beskrevet i svære fagtermer.

  Lotte Jacobsen

  God kvalitet i kraft af velunderbygget og relevant kobling imellem praktik og teori. Et meget lille hold gav underviseren gode vilkår til at individualisere. God ide at arbejde med den enkeltes egen 'ide'.

  Henrik Ustrup 

  Jeg oplevede det som et rigtig godt kursus. Jeg har særligt lært, at modtageren skal være i fokus. Fremadrettet vil jeg være meget mere opmærksom på, hvordan jeg formidler. Desuden vil kurset have en effekt på, hvordan jeg bygger mine præsentationer op. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.

  Klaus Ulsøe

  Kompetent underviser. Jeg var overrasket over, at man kan lære så mange pointer på så kort tid. Jeg er blevet bedre til at strukturere min tekst omkring pointer, og det har også øget min skrivehastighed. Desuden er jeg blevet mere opmærksom på, hvordan jeg gør teksten interessant for læseren: Bruger færre passive udsagnsord og visualiserer i højere grad mine budskaber.

  Steffen Lind

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.