Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

Én ting er sikkert: Kunstig intelligens vil ændre jeres branche! Og har I ikke allerede en strategi (og business case), der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer – uanset hvor solid jeres organisation er i dag!

De 5 bedste grunde til at tage på MasterClass i Machine Learning og AI

1) I får en solid forståelse af, hvorfor og hvordan AI-teknologier vil sætte agendaen de næste mange år

2) AI-projekter er både teknologi og forretning. I bliver introduceret til de forretningsmæssige og organisatoriske forhold I bør overveje, inden I går i gang med arbejdet. Ingen succes uden implementering!

3) I bliver introduceret til de muligheder, teknologierne giver virksomheder på tværs af sektorer og på tværs af virksomhedens funktioner

4) I får en introduktion til teknologierne og de forudsætninger, der skal være på plads, for at I kan anvende dem i praksis

5) I får jeres egne overvejelser udvidet med en Business Case, som I kan bruge til at accelerere arbejdet i virksomheden eller organisationen.

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Derfor skal I have styr på AI og Machine Learning lige nu!

Machine Learning, Artificial Intelligence (AI) og Big Data er ikke værktøjer fra et fremtidsscenarie. De har forlængst gjort deres indtog, og hvis jeres branche ikke allerede er forandret, er den godt i gang med at blive det – lige foran næsen på jer. Vores kursus klæder jer på til at blive en del af forandringen, så I ikke risikerer at blive sat af udviklingen, men i stedet kan bruge teknologiens mange nye potentialer til jeres fordel.

I udvikler en flyvefærdig case i løbet af kurset

Denne MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data er designet, så I får så meget som muligt ud af jeres nye viden gennem en hands-on-tilgang til stoffet. Derfor arbejder vi aktivt med at bygge og forstærke jeres egen case i løbet af kurset. Vi identificerer, hvordan de nye teknologier påvirker organisationen, og de muligheder, som forandringerne åbner for. I laver jeres eget heatmap, som I bruger til at idégenerere ud fra. Vi ser på implementeringsmuligheder og identificerer risici for det valgte projekt. Inden kursets sidste dag videreudvikler I jeres case, så I på dag 3 kan arbejde med at styrke den med en gennemarbejdet business case. I bliver udfordret på jeres idé og klædt på til at præsentere den foran resten af organisation.

I sidder på en skatkiste af data – dyk ned i den og kom foran!

AI handler om data. Og uanset hvilken branche I er i, bygger virksomheden på enorme mængder af data. I bruger sikkert en del af den data i jeres hverdag uden at tænke nærmere over det. Fx når I søger i kundekartoteket eller laver status. Men har I overvejet, hvilke forretningsmuligheder, besparelser eller gode ideer, der ligger gemt i al den data, som I ikke bruger? Det er svært at gå til sådan en guldmine uden de rette værktøjer – men på vores tætpakkede MasterClass får I et indblik i, hvad AI, Machine Learning og Big Data kan gøre for jer!

Mød jeres undervisere!
Claus Se profil
Siden 1995 har Claus arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre til at møde kundernes behov og til at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet.
I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast.
I den anden halvdel har Claus – siden 2005 - arbejdet som management konsulent hos PA Consulting, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transformation af processer, organisationer og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.
Morten Se profil
Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group og har haft førende danske og internationale virksomheder som kunder. Morten var indtil for nyligt partner i Deloitte Digital med fokus på at hjælpe kunder med at formulere og implementere digitale strategier og platforme. Han har nu startet sin egen rådgivningsvirksomhed med fokus på den menneskelige side af digitalisering.


Han har i løbet af sin karriere arbejdet med en række af verdens førende virksomheder inden for teknologi, finansielle ydelser og life science. Han har en IT-baggrund, som kombineret med en MBA og næsten 20 års erfaring som ledelseskonsulent, giver ham en unik kombination af IT, forretning og ledelse – det er den, hans kursister får gavn af, når han underviser.
Målgruppe

Denne MasterClass er for jer, der interesserer jer for, hvordan AI former jeres branche eller virksomhed, og som har mod på at tage udfordringen op. I kan være ledere, projektmedarbejdere eller sidde i en afdeling, hvor I kan se potentialet i nye tilgange til jeres data.

Muligt program

Dag 1

 • Intro, agenda mv.
 • Scenesætning/kontekst
 • Refleksion/Opsamling
 • AI-teknologi – hvad omfatter det
 • Et AI-anvendelsesrammeværk
 • Infrastruktur for AI
 • Opsamling.

Dag 2

 • Recap af dag 1
 • Jeres eget heatmap
 • Kundedreven udvikling
 • Metode
 • Innovation med AI
 • AI deep-dive 2 baseret på konkrete idéer
 • Organisatorisk impact
 • Individuelt arbejde med egen idé for at samle overblikket
 • Risikostyring som succesfaktor
 • Hjemmeopgave.

Dag 3

 • Opsamling
 • Business Casen – nødvendig og relevant
 • Individuelt arbejde med egen case samt plan for produktion
 • Kursushjernen giver input
 • Hands-on slutspurt
 • Shark Tank/Trykprøvning
 • Byg din fremtid i 3D
 • Afslutning.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.