Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Salgstræning for ikke-sælgere

Lær at håndtere kunderelationer med stor sikkerhed og professionel præcision.

Flere og flere virksomheder har set værdien i, at medarbejdere med kundekontakt er salgsorienterede og kan skabe mersalg. Men for ikke-sælgere er det en personlig udfordring. På dette salgskursus for ikke-sælgere får I enkle værktøjer til at overkomme barriererne og til at sælge på kundernes præmisser. 

 

 

 

På dette kursus lærer I at: 

  • udvikle jeres egen salgsstil
  • tage kontakt med kunden
  • håndtere kundernes indvendinger
  • målrette jeres salg efter kundens behov
  • lave mersalg
  • træde i karakter som sælger
  • skabe en målrettet og behaglig samtale
  • håndtere besværlige kunder og samtaler
  • skabe profitable og holdbare kunderelationer
  • planlægge jeres salg og mål.

 

100test33.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Salg kan virke skræmmende (men er det ikke)

Det er vigtigt, at I har modet til at sælge. For mange kan det virke skræmmende, at skulle henvende sig til en kunde. På vores kursus i salgstræning for ikke-sælgere får I de grundlæggende teknikker, der giver jer den sikkerhed, I har brug for. I lærer at åbne samtalen og skabe kontakt til kunden, så I kan komme godt fra start med jeres salg.

Lær at spotte kundens behov

Med kurset i salgstræning får I værktøjerne til at indgå i en behagelig og optimal dialog med kunden. For når først I mestrer samtalen, kommer salget naturligt. I lærer at identificere og forstå kundens behov, så I kan målrette jeres salg efter den enkelte kunde og samtidig yde god kundeservice. Efter kurset vil I med jeres nye viden være i stand til at opbygge stærke profitbare kunderelationer – til fordel for både kunden, jer selv og jeres arbejdsgiver.

Underviseren har fokus på jer og jeres potentiale!

På vores kursus ved underviseren, at det er jer og jeres potentiale, der er i fokus. Mennesker har forskellige udfordringer, og der findes ingen færdig formel for salg. Derfor vil underviseren altid have jeres niveau i øjenhøjde. Inden kursets start vil I blive spurgt ind til jeres behov og forudsætninger, så I får en målrettet undervisning.

I bliver trænet fra start!

Allerede på kurset bliver jeres nye evner sat på prøve. På vores kursus vil I indgå i gruppetræning, hvor I lærer at anvende jeres nye egenskaber, og hvor I automatisk udvider jeres værktøjskasse. I vil løbende modtage konstruktiv kritik fra jeres medkursister og ikke mindst feedback fra jeres underviser. Alle hjælper hinanden med at blive klogere.

I får en ny værktøjskasse med hjem

Kurset har en praktisk tilgang og veksler mellem undervisning og træning. Efter kurset vil I komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så I kan føre jeres nye færdigheder ud i livet. Sammen laver vi en personlig handlingsplan, som I kan tage med hjem og bruge til gavn for hele virksomheden.

Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i salgstræning for ikke-sælgere, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem kan deltage på dette kursus?

Vores kursus er for dig, der arbejder uden for salgsafdelingen, men stadig er i direkte kontakt med kunderne. Det er for dig, der stræber efter at optimere dine kunders køb og tilfredshed. Og for dig der ikke længere har lyst til at halte bagefter, når det kommer til vigtige salgsteknikker.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Salgstræning for ikke-sælgere

    Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

    Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

    Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

    Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

    Har du spørgsmål?

    Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

    Vi ser frem til at møde dig

    Aros
    Din besked er blevet sendt.

    Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

    Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

    Aros
    Hent materiale
    ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    Kursus/Uddannelse Salgstræning for ikke-sælgere
    [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

    Aros

    Supergodt og lærerigt kursus. Underviseren var rigtig god til at forklare tingene, og hun var især dygtig til at give konstruktiv feedback.

    Lars Egelund Mathes 

    97,9%
    af alle kursister

    af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

    Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
    om kommunikation GRATIS!
    ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.