Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Kursus i Powerpoint: Lav fængende slideshows!

Kursus

Første step til en professionel og overbevisende præsentation er at lave et levende og inspirerende slideshow.  Det får jeres tilhørere til at lytte mere med, og de vil bedre kunne huske jeres budskaber, når projektoren er slukket igen. På dette kursus lærer I, hvor nemt det egentlig er at få succes med jeres PowerPoint-præsentationer.

 


Det lærer I på dette kursus:
 

 • Lave professionelle præsentationer
 • Omsætte jeres tekst til visuelle budskaber  
 • Skabe overblik og forståelse i jeres præsentation
 • Bruge grafiske elementer (hvornår, hvor meget og hvordan)
 • Arbejde mere effektivt med skitser og diagrammer
 • Nå ind til kernen af jeres budskab.

 

100test22test 100test21.5test 100test30.5test 101test40test 175test32test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed 1 dag
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Visuelle præsentationer forstærker jeres budskab
– og styrker jeres brand

Levende præsentationer er effektfulde præsentationer. De kan understøtte og forstærke jeres budskab, hvis de er professionelt lavet. Det kræver mere end at hente et par tegninger fra nettet. Men er det gjort rigtigt, vil ikke blot I, men også virksomhedens eller organisationens brand, få et løft.  

Et effektivt kursus, der gør en forskel  

På dette kursus tænker vi ud af boksen og arbejder med det visuelle udtryk. I sidste halvdel af kurset skal I arbejde med jeres egne idéer, og I får masser af gode råd og tips, så I allerede til jeres næste præsentation kan være flyvende med et inspirerende slideshow.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Hvad er det egentlig, vi jagter? Vi afklarer, hvad de mest effektive præsentationer er kendetegnet ved, gennem en refleksionsøvelse.
 • Storyline og struktur – to vigtige elementer i den velfungerende PowerPoint. Du lærer om to forskellige måder, du kan struktureres dit budskab på samt en 4-trins proces til at udvikle præsentationer efter.
 • Mange præsentationer er alt for komplekse. Du får kendskab til fem vigtige elementer, som du bør tage stilling til for at ramme dine modtagere bedst muligt.
 • Etableringen af troværdighed er centralt! Vi stiller skarpt på de tre grundelementer i afsenderens troværdighed og raffinering af PowerPoint-materiale.
 • Du præsenteres for ’Best Practise PowerPoint’, som er en kortlægning af, de mest effektive måder at arbejde med PowerPoint.
 • Sådan gør du dine slides lækre visuelt! Bliv klogere på, hvilke midler du kan tage i brug for at gøre din præsentation bedre visuelt.
Underviser
Jacob Se profil
I mere end 10 år har Jacob undervist i PowerPoint og præsentationsteknik, hvor store virksomheder som Dong, Bosch og Deloitte gjort brug af hans faglige ekspertise. Jacob har også en BA i retorik og teatervidenskab samt overbygningsstudier i retorik fra Københavns Universitet. Og som om det ikke skulle være nok, er han også sceneinstruktør fra Statens Teaterskole. Det er med baggrund i alle disse erfaringer fra både teori og praksis, at Jacob har været med til at udvikle dette kursus i PowerPoint og formidling.
Hvem bør deltage på dette kursus?

PowerPoint-kurset er målrettet jer, der har brug for at styrke budskaberne i jeres slideshows. I kan være en erfarne brugere af PowerPoint, men I kan også være helt grønne.

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring! 

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Udryd kedelige PowerPoint-slideshows!, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i Powerpoint: Lav fængende slideshows!

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kursus i Powerpoint: Lav fængende slideshows!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et super kursus med stor kvalitet! Det var let forståeligt og foregik i et passende tempo – samtidig med at underviseren var godt forberedt.

  Dorte Lund

  Det var et godt kursus med en virkelig dygtig og inspirerende underviser.

  Rikke Edvardsen

  Det var et godt kursus, hvor jeg har fået en masse gode og håndgribelige tips og tricks med hjem. Jeg er blevet gjort opmærksom på en masse nye ting som jeg vil lægge vægt på til min næste power point-præsentation.

  Helle Palsgaard Andersen

  Kurset gav stor inspiration med mange gode tips, som er direkte anvendelige. Der er ingen tvivl om, at vi skal have en grundig gennemgang af vores undervisningsmateriale med henblik på gennemgribende ændringer

  Vivi Dixen Møller

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.