Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Personlig udvikling

Styrk din personlige præsentation (kursus)

På dette 2-dages-kursus arbejder vi med helheden: Publikum, budskab, udstyr og éns egen personlighed. Du lærer præsentationsteknik og at bruge energien fra publikum.
Styrk din personlige præsentation

 

Mundtlig kommunikation (kursus)

Dette kursus over to intensive dage ruster dig til den mundtlige kommunikation på arbejdspladsen. Du får effektive redskaber til at tale, så andre opfatter dig som troværdig, karismatisk, kompetent, sympatisk og handlingsstærk. Og du får samtidig værktøjer til at formidle dine pointer og vælge de rette ord, når du taler.
Mundtlig kommunikation

 

Effektive PowerPoint-præsentationer (PowerPoint-kursus)

Dette PowerPoint-kursus lærer dig at opbygge overskuelige og indbydende slideshows, der effektivt kommunikerer dine budskaber. 
Effektive PowerPoint-præsentationer


Forandringsledelse (kursus)


Dette kursus ruster dig til at gennemføre en succesfuld forandringsproces i organisationen. Du får en teoretisk viden om forandringsledelse, men hovedvægten vil være på de praktiske værktøjer. Hver deltager får en individuel handlingsplan for udvikling af egne forandringskompetencer.
Forandringsledelse og forandringskommunikation


Projektledelse


Uddannelsen fokuserer på de mest brugbare redskaber inden for projektledelse og giver dig samtidig et solidt teoretisk fundament. Undervisningen foregår over 2+2 dage, og der afsluttes med online eksamen.
Den Intensive Projektlederuddannelse


Faglig formidling – kommunikér jordnært! (kursus)


Lær at omdanne dine faglige pointer til letforståelige artikler, fremlæggelser, foredrag og pressemeddelelser – uden at gå på kompromis med din faglighed!
Faglig formidling – kommunikér jordnært!

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.