Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Sociale medier

Dette foredrag om de sociale medier giver et spændende indblik i både de kendte sociale medier som Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn og Flickr, men også de mindre kendte, som hver repræsenterer muligheder. Vi gennemgår spændende cases fra indland og udland, og der fokuseres på, hvordan I selv kan skabe værdi med de nye medier, teknologier og tjenester.

Hvad er sociale medier, og hvad kan vi bruge dem til?

Danmark er stadig bagud, når det kommer til kommerciel brug af sociale medier, alt imens en lang række udenlandske virksomheder og organisationer allerede har set potentialet og integreret det som et strategisk værktøj. Mange danske virksomheder har oprettet en side på Facebook eller en profil på Twitter, men værdien udebliver for de fleste.

Jeres udbytte af foredraget

I får viden om de sociale medier og udfolder derved potentialet i jeres virksomhed. I lærer om best practise og får konkrete metoder til at opnå værdi og deltagelse omkring jeres virksomheds brand, produkt og kommunikation.

De sociale medier kan bruges i PR, markedsføring og HR

De sociale medier kan bruges i mange sammenhænge og af både virksomheder, kommuner og organisationer. De kan understøtte markedsføring, kommunikation, HR eller service. Foredraget byder på cases fra ind-og udland med eksempler fra forskellige forretningsområder, fra virale kampagner til rekruttering.

Et foredrag tilpasset jer!

Dette foredrag i sociale medier tager udgangspunkt i jeres type af organisation – om I er en virksomhed, en kommune eller en anden offentlig forvaltning. 

Supplér med en målrettet workshop!

I forlængelse af foredraget kan I bestille en målrettet workshop med et specifikt fokus, der passer til jer. Se muligheder her: Kurser og workshops om sociale medier

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.