Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Bliv en legendarisk kollega på 7 dage

Hvis du gerne vil gå over i historien som en legendarisk kollega, kræver det benhårdt arbejde!

Vi har derfor lagt et intensivt træningsprogram for dig, der gerne vil nå sikkert i mål. Modsat maratontræning eller styrketræning behøver du dog ikke at træne uge efter uge. Du kan nøjes med at træne ordentligt i én uge. God fornøjelse med træningen!

Mandag
Øv dig i ikke at dømme dine kolleger. Dine kolleger er ikke nødvendigvis dovne, fordi de ikke leverer til tiden. Og dine kolleger er ikke nødvendigvis mindre begavede, fordi de ikke har løst en opgave, som du mener, at den skal løses. Træn dig selv op til at tænke, at folk altid har grunde til at gøre, som de gør.

Tirsdag
Tilbyd din hjælp til pressede kolleger. Hvis en kollega river sig i håret over en deadline, så tilbyd din assistance – i det store eller det små. Du kan tilbyde at tage en delopgave, eller du kan blot hente en kop kaffe. Begge dele vil med sikkerhed værdsættes af kollegaen.

Onsdag
Øv dig i at tage problemer ved hornene. Er du kørt skævt på en kollega, eller er du blevet ukonstruktivt uenig med en kollega, så tag en snak med kollegaen om det. Hvis du undgår problemet, vil det sandsynligvis vokse sig større og fylde unødvendigt meget. NB: At tage problemer ved hornene betyder ikke, at du skal tage alle konflikter for enhver pris. Vælg dine konflikter med omhu.

Torsdag
Vær venlig – også over for kantinedamen og rengøringsmanden. Det lyder måske banalt, men de fleste af os glemmer af og til at smile, sige godmorgen og at se op fra skærmen, når nogen taler til os. Venligheden smitter af på vores omgivelser og bidrager til arbejdsglæden.

Fredag
Øv dig i at tage imod kritik med elegance. Forsøg altid at se kritik af dit arbejde udefra – og lær dig selv at opfatte kritikken konstruktivt. Brug også dit kropssprog til at signalere ro og overskud. Du kan altid tage det op senere, hvis du mener, at kritikken er ukonstruktiv eller uberettiget. Men i situationen skal du altså hverken lancere et forsvar eller et angreb.

Lørdag
Gå i front med sociale arrangementer. Små sociale arrangementer styrker sammenholdet og arbejdsglæden på en arbejdsplads. Den legendariske kollega går i front, når der skal arrangeres DHL-stafet og en månedlig café-aftale.

Søndag
Ring til en ven og fortæl om alle de erfaringer, du har gjort dig gennem ugen. Og sæt dig derefter i en solstråle i lænestolen og vær godt tilfreds med dig selv.

Styrk din mundtlige kommunikation med kollegerne!
Tag på kursus i mundtlig kommunikation: Mundtlig kommunikation - to kursusdage i Aarhus eller København

Styrk hele arbejdspladsens kommunikation og samarbejde!
Workshop hos jer: Bedre intern kommunikation
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.