Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Brænd igennem som leder

Ønsker du at brænde igennem som leder, er det essentielt, at du kommunikerer med hovedet, hjertet og kroppen. Jo mere du gør dette, desto større gennemslagskraft får du som leder.

Vi har sammensat en række tips til, hvordan du som leder indtager et rum og får ting til at ske:

1. Vær nærværende
Det skaber tryghed hos dine medarbejdere. Hold øjenkontakt, når du snakker. Og smil – det smitter!

2. Vis, hvem du er
Medarbejderne skal mærke, at du har styr på situationen. Så vær ikke bange for klart at kommunikere din holdning og dine styrker.

3. Fokusér på din stemmes variation – og styrk din artikulation
Brug din stemme bevidst i vanskelige situationer. Rolig og positiv stemmeføring gør svære situationer til en mere positiv oplevelse, ligesom det gør medarbejderne mere samarbejdsvillige.

4. Struktureret ledelse
Topledelsen, mellemledelsen og de daglige ledere skal ikke sidde med de samme opgaver. Sæt klare rammer og opgaver for ledelsens forskellige led – på den måde undgår du spildt arbejde.

Tag på kursus og få en bedre gennemslagskraft
Tag på kursus i personlig gennemslagskraft og få redskaberne til at slå igennem som leder.

Læs mere her: Personlig gennemslagskraft for ledere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.