Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

6 tips til bedre præsentationer

Dya Hauch er oprindeligt uddannet skuespiller, men som underviser hos Aros er hun i dag en af landets førende eksperter inden for præsentationsteknik. Med et særligt blik for fremtoning og formidling sikrer hun værdifuld gennemslagskraft til vores kursister.

Herunder giver hun tips konkrete tips til at øge gennemslagskraften og evnen til at præsentere:

1. Indholdet: Strukturér dit indhold. Find ud af, hvad du vil du sige – og hvordan vil du sige det.

2. Brug sproget: Vælg dine ord. Du skal understrege det særligt vigtige indhold med ord, der tydeligt understreger det. Tag fat i ordene – fold dem ud. Brug sproget og dine sanser, når du fortæller.

3. Skab kontakt: Find overskud i at være til stede med de mennesker, som du skal præsentere for. Udvis interesse i dem. Vis dem, hvem du er. Det skaber tryghed.

4. Brug din krop: De bevægelser, vi laver, påvirker hormonudskillelsen i vores krop. Det påvirker energien i vores krop – og den energi, vi giver videre til vores omgivelser. Med andre ord har det stor betydning, hvordan du bevæger dig. Hvis du er opmærksom på det, vil du øge din gennemslagskraft.

5. Brug din stemme: Der ligger stor kraft i stemmen. Ved at variere dit stemmeleje, tale højt og helt lavt, variere dit tempo og f.eks. holde gode pauser, vil du ændre din gennemslagskraft markant.

6. Vejrtrækningen: Træk vejret! Vi glemmer at trække vejret dybt, når vi er meget koncentrerede og har for travlt. Det er skadeligt for vores helbred og vores energi. Vi kan træne vores vejrtrækning, så den bliver så fri som muligt.

Når du begynder træningen af de seks områder, vil du opleve, at det er sjovt – og at du får en bedre kontakt med dig selv. Det vil smitte af på dine relationer, og du vil blive en stærkere formidler.

Dya Josefine Hauch er underviser på disse kurser hos Aros Kurser:

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik - for særligt nervøse

Soloforløb i præsentation eller kommunikation

Moderne undervisningsteknik

Personlig gennemslagskraft for ledere

Improve your presentation skills
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.