Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

En samling vindere eller et vinderhold?

I erhvervslivet bruger man ofte referencer til sportens verden, når man vil demonstrere pointer og forventninger om resultater og udvikling. Topatleter er karakteriseret ved at have et ønske om at nå toppen, hvilket giver brændstof til at fortsætte udviklingen og forbedre præstationerne. Den samme situation og ambition kendetegner også erhvervslivet.

Udtrykket Winning Team er blevet synonym med et team, der består af vidt forskellige personligheder med vidt forskellige kernekompetencer og alligevel formår at trække i samme retning mod et fælles mål. Et sådan team bygger på fælles forståelse af forventninger, fokusering, kommunikation og anerkendelse. Kort sagt: The Winning Team har fælles værdier og fælles målopfattelse. De er ikke blot en samling vindere – de er et team!

Temadag for afdelingen: Building Winning Teams
Har din afdeling brug for et power boost og ny dynamik? Denne workshop har fokus på jer som team og teammedlemmer, så I sammen skaber et winning team.

Læs mere: Building Winning Teams

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation
At skabe winning teams handler om at skabe forandringer og om at skabe en forandringskultur.

Lær det her: Forandringsledelse og forandringskommunikation
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.