Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Et tip til effektiv webkommunikation

Et lille, men vigtigt tip til at forbedre din webkommunikation:

Fokusér på pointen og skær alt overflødigt bort
Gør dig selv den tjeneste at finde ind til tekstens kerne. På den måde bliver det tydeligt for dig, hvad der er relevant, og hvad der bare er fyld.

Tekstens hovedbudskab skal gengives i tekstens manchet, der står lige under overskriften og fylder maksimalt to sætninger. Og husk: Kun ét budskab i manchetten! Bruger du ikke manchetter, skal du blot gengive hovedbudskabet i det første afsnit af din tekst.

Få mange flere tips til effektiv webkommunikation
Deltag på kurset "Skriv til nettet - bedre webkommunikation" og bliv en haj til at skrive spændende og effektive tekster til internet og intranet.

Læs mere om kurset her: Skriv til nettet - bedre webkommunikation

To kursusdage i København eller Aarhus
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.