Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Få succes på Facebook og de andre sociale medier

De sociale medier gemmer på uendelige muligheder, og de kan potentielt være med til at styrke dit brand. Det kræver dog, at dine læsere kan relatere sig til det, du poster.
 
Vi har sammensat en række tips, så du kan lære hemmeligheden bag succes på de sociale medier!

1. Hvorfor skal vi følge netop dig?
Kan du ikke selv svare på det, vil folk heller ikke like dig og dit indhold. Derfor skal du først og fremmest finde frem til hensigten med din SoMe-tilstedeværelse – og hvad der gør netop din virksomhed relevant.

2. Vær personlig i din formidling
Vil du ramme læserne, må du være præcis og personlig. Læserne vil gerne spejle sig i det, du har at sige. Find som det første ud af, hvem du skriver til.

3. Hvad er det værd?
Facebook rummer uendelige mængder af information, men kun en brøkdel løber med opmærksomheden. Vis kort og præcist, hvorfor dit budskab er relevant og værdifuldt for læserne.

4. Afslut med en bydeform og foreslå, hvad næste mulighed er
Skriv eksempelvis – “Hvis du vil vide mere, så klik ind på vores hjemmeside hér...”

Kursus i succes med salg på Facebook
Tag på vores kursus ”Succes med salg på Facebook” og lær, hvordan du får afsat dit budskab på de social medier – helt uden at reklamere.

Læs mere her: Succes med salg på Facebook
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.