Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Guide til en god sprogpolitik - for kommuner

Skal kommunen i gang med at lave en sprogpolitik?

Det er uhyre vigtigt, hvordan en kommune formulerer sig over for borgerne. Ikke kun for forståelsen af selve budskabet, men også for den opfattelse, borgerne får af kommunen. Her er to trin til at komme godt i gang med kommunens sprogpolitik.

Trin 1 – Nedfæld sprogpolitikken!
Sprogpolitikken skal nedfældes. Det er typisk en kommunikationsafdeling, der skriver sprogpolitikken, men det bør ske i samarbejde med kommunens øvrige afdelinger. Har kommunen ikke en kommunikationsafdeling, vil det typisk være en person fra marketingafdelingen, der er ansvarlig for udarbejdelsen.

Trin 2 – Implementér sprogpolitikken!
En sprogpolitik skal ikke bare ende i et ringbind i reolen. Det undgår man ved at lave standardskrivelser, som medarbejderne kan bruge i en travl dagligdag – og ved at gennemføre mindre interne kursusforløb, hvor der fokuseres på praktiske øvelser.

Få hjælp til at komme i gang Vil I have redskaber og hjælp til at nedskrive en sprogpolitik, tilbyder Aros Kurser en intensiv workshop, der hjælper jer rigtig godt i gang.

Læs mere her.
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.