Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Journalistens hemmeligheder

Du behøver ikke at være uddannet journalist, for at blive en dygtig kommunikatør, men du kan helt sikkert bruge nogle af journalistikkens kneb i din kommunikation.

Vi har sammensat fire tips til, hvordan du skriver bedre tekster:

1. Oplev det selv
Tag ud. Oplev det selv. Spørg ind. Vær kritisk. Et godt interview fra begivenheden er altid bedre end en google-baseret artikel.

2. Sig det med billeder
Det er ofte billedsproget, der giver en tekst liv og gør den interessant at læse.

3. Sæt en deadline
Sådan gør rigtige journalister. Lidt pres kan faktisk være med til, at arbejdet glider bedre. Så sæt en deadline og overhold den.

4. Det ligger i detaljen
Brug din overskrift og underoverskrift til at vække opmærksomhed og fange læserens opmærksomhed. Måske en faktaboks kunne passe ind? Og hvad med billedtekster? Den slags giver din tekst et mere professionelt udtryk.

Kursus i at skrive gode artikler:

Tag på vores kursus ”Skriv gode artikler” og lær flere af journalistikkens hemmeligheder.

Læs mere her: Skriv gode artikler
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.