Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Multitasking kvæler effektivitet

Hvis du vil være mere effektiv, skal du ikke lære at multitaske, men derimod at singletaske!

Din hjerne kan nemlig kun gøre én ting ad gangen – og ved hele tiden at flytte opmærksomheden mellem opgaver, får du aldrig fuldt fokus på noget. Du får altså lavet et ringere produkt, og det tager længere tid.

Vibeke er vores ekspert og underviser i personlig planlægning og effektivitet, og hun har løsningen til dig, hvis du vil være mere effektiv end dine kollegaer.

Lær at singletaske med tre teknikker:
  • Prioritér: Afslut din dag med at danne dig et overblik over morgendagens arbejdsopgaver, hvor du laver en prioritering. Lav en liste over opgaverne, og undervurdér med vilje, hvad du kan nå. Det giver dig luft til uforudsete opgaver og sikrer, at du når i mål. Sørg for kun at lave én af opgaverne ad gangen – den vigtigste først.
  • Vurdér: Du kommer til at løbe ind i en masse uforudsete hasteopgaver i løbet af en dag. Men sandheden er, at de fleste af dem ikke haster så meget, som de lader til. Vurdér om de haster så meget, at de bliver nødt til at blive presset ind foran den vigtige opgave, du er i gang med. Med andre ord skal den vurderes og prioriteres i forhold til resten af listen med arbejdsopgaver.
  • Ryd op: Det er kritisk, at du får ryddet distraktioner af vejen – både fysisk og mentalt. Din hjerne søger automatisk efter overspringshandlinger. Jo mere du hjælper den på vej med rod på skrivebordet og larm fra computer og telefon, jo nemmere bliver det at foretage en overspringshandling. Både de private og de arbejdsrelevante. Sluk for de sociale medier og fjern notifikationer fra mailen. Markér eventuelt over for dine kollegaer, at du er optaget i en periode, hvis du arbejder på noget med høj prioritet.

Bliv endnu mere effektiv!
Hvis du gerne vil lære mere om bl.a. singletasking og blive mere effektiv end både kollegaer og konkurrenter, så kan jeg varmt anbefale kurset personlig planlægning og effektivitet.

Jeg har selv været på kurset, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mit arbejdsliv – og for mit privatliv. For det kan om noget hjælpe dig af med stress!

Du kan klikke her for at lære mere om, hvordan kurset kan gøre dig mere effektiv. Der er også en masse gode bulletpoints, du kan præsentere for din chef, som viser, hvordan du vil blive en bedre og mere effektiv medarbejder, efter du har været på kurset.

Mvh. Anders Rosenlund, uddannelseschef (og knaldeffektiv medarbejder).
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.