Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Overrask din chef med en gude-præsentation

Du er ekspert på dit fagområde, men er du også ekspert i at formidle det?
Giv dig selv denne udfordring, næste gang du skal lave en præsentation: Brug 30 procent af din forberedelsestid på at fastlægge indholdet og 70 procent på at arbejde med selve formidlingen af dit indhold.

Indholdet er naturligvis vigtigt, men den samme pointe kan leveres på et hav af forskellige måder. Og måden, den leveres på, er afgørende for, hvordan pointen opfattes og opleves – og for hvordan du selv og hele din præsentation bliver oplevet!

Få helt styr på manuskriptet
Når du har fastlagt, hvad du vil sige, skal du øve, øve og øve. En præsentation er ikke det samme som et handout. Du skal tilføje noget ekstra, og det må meget gerne være kontakten med publikum. Bruge eventuelt cue cards eller bedre endnu: Lær din præsentation udenad. Jo mere du kan af dit stof, jo mere overskud har du til alt det andet, der betyder noget: Stemmeføring, kropssprog, talepauser og den vigtige kontakt.

Tal højt med dig selv
Når du øver din præsentation, er det en stor fordel at tale højt. Tag eventuelt tid på din præsentation. Begge dele gør det nemmere for dig at skære overflødigt materiale fra, så præsentationen bliver skarpere.

Træn kontakten med publikum
Kontakt med publikum er altid overvældende, men det er halvdelen af din præsentation. Hvis du er uvant med præsentationer eller uvant med at have kontakt under dine præsentationer, så find et testpublikum, der kan give dig feedback. Så er du forberedt på at have alles øjne rettet mod dig!

Tjek vores solokurser i præsentation og kommunikation
Aros Kurser udbyder soloforløb i præsentationsteknik. Forløbet bliver skræddersyet til dig, og du vil se klare resultater – netop fordi du træner og får konkret brugbare værktøjer, som hele tiden justeres til din virkelighed: Solokursus i præsentation og kommunikation

Læs mere om vores åbne kursus i præsentationsteknik
Præsentationsteknik med gennemslagskraft
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.