Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Få succes som mellemleder

Som mellemleder arbejder du under krydspres, orienterer dig i alle retninger og optræder i rollen som overordnet, underordnet, ambassadør og kollega. Det kan føles som om, at man bliver klemt både oppefra og nedefra. At være en god mellemleder kræver derfor overblik, viden og en god forståelse af sig selv.

Vi har sammensat fire tips til, hvordan du styrker din rolle som mellemleder:

1. Præsentér dit arbejde klart
Når du skal formidle i forskellige retninger, er det vigtigt, at du er god til at præsentere. Arbejd især på klare formuleringer og et udtryksfuldt kropssprog.

2. Firmaet før mig
Mellemledere skal mere end nogen andre vise, at deres holdninger og handlinger stemmer 100 procent overens med firmaets værdier. Det betyder dog ikke, at du altid skal være enig med den øverste ledelse.

3. Træd til
Mellemledere er ofte ansvarlige for ledelsen af de enkelte projekter. Du skal kunne træde til spontant og være hurtig til at hoppe i lederskoene på projekter eller for et team. Forbered dig på det!

4. Vis tillid med åbne øjne
Uddelegér opgaver og vejled dine medarbejdere til selvstændigt at løse problemer, så du ikke drukner i arbejde. Men husk at følge op på resultater – og vær konsekvent i dine krav.

Tag en lederuddannelse:
Med Aros Mini MBA får du et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som kan hjælpe dig til at blive en endnu bedre mellemleder.

Læs mere om uddannelsen her: Aros Mini MBA
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.