Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Sprognyheder og tip til bedre kommunikation 1Tre nye danske ord:

Bandepoliti sb. (2008) Særlig politienhed, der skal tage sig af bandekriminalitet.

Hockeymor sb. (2008) Kvinde, som bruger meget tid med sin familie, fx med at køre børnene til hockeykampe.

Tredjehåndsryger sb. (2009) Person, der bliver udsat for de stoffer, der er tilbage, når røgen fra andres tobaksrygning er væk.

Tip til bedre kommunikation Når læserne sidder med dine tekster i hånden, søger de typisk svar på en række spørgsmål: Hvad drejer det sig om? Hvem er de involverede?

Hvordan hænger det sammen? Hvorfor hænger det sådan sammen?

Den dygtige formidler giver læserne de svar, de søger. Den rigtig dygtige formidler sørger for at svare på spørgsmålene i den rækkefølge, læserne stiller dem.

Sprogmyte: Bekræfte eller bekræftige?
Rigtig mange danskere bruger ordet "bekræftige" i stedet for "bekræfte". Det er imidlertid ikke korrekt. "Bekræftige" er ganske vist et gammelt dansk ord, men det har aldrig været en del af Retskrivningsordbogen.

Tag på vores lynkursus i korrekturlæsning, og bliv en kompetent og effektiv korrekturlæser.
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.