Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Vores tilgang til læring

 

Den korte version
Vi tilpasser vores kurser til dig og din unikke læringsprofil.

 

Den lange version
Man kan ikke fylde læring på et andet menneske, som man kan fylde benzin på en bil. Sådan tænkte man ellers om læring frem til midten af det 20. århundrede. Hvis blot man stillede ny viden til rådighed, tænkte man, ville den lærende automatisk optage den nye viden. Og hvis han eller hun ikke optog den, måtte man blot stille den til rådighed igen – og igen.

 

Læring foregår inde i den lærendes hoved
I dag er vi heldigvis blevet klogere. Vi ved, at læring alene foregår inde i den lærendes hoved. Her optages den nye viden og kobles med anden viden som i et spindelvæv. Jo flere kontaktpunkter den nye viden har med den viden, den lærende i forvejen har, jo større er sandsynligheden for, at den nye viden sætter sig fast. Og i dag ved vi samtidig, at der ikke er to mennesker, der lærer ens.

 

Alle lærer forskelligt
Læringens succes afhænger i høj grad af den lærende selv, der er nødt til at være motiveret for at lære, men i endnu højere af selve undervisningen, for vi lærer som sagt ikke på helt samme måde: Nogle lærer bedst, når undervisningen er analytisk, struktureret og logisk opbygget. Andre lærer bedst, når de kan få lov til at være kreative og intuitive. Nogle mennesker lærer bedst, når de bevæger sig under læringen og deltager i øvelser og små præsentationer. Andre lærer bedst, når de sidder stille og lytter med en blok foran sig og en kuglepen i hånden.

 

Vi tilpasser undervisningen til dig!
Vores undervisere tilpasser undervisningen og indholdet til de enkelte kursisters foretrukne måde at lære på. Det betyder i hovedreglen, at der under et kursus benyttes forskellige undervisningsstile og forskellige tilgange til læringen. Ifølge de amerikanske forskere Dunn & Dunn er der overordnet tale om seks forskellige læringsstile.

 

Alle læringsstile kan være i spil på samme kursus
Hos Aros Kurser betyder det i praksis, at alle disse læringsstile kan være i spil på det samme kursus, hvis kursisterne repræsenterer samtlige læringsstile. I Aros Kurser arbejder vi med læringsstile i en lidt modificeret udgave af den, man finder hos Dunn & Dunn. Deres udgave fokuserer på børns læring og for alle former for læring. Hos Aros Kurser underviser vi voksne mennesker på kortere- eller længerevarende kurser. Vi fokuserer med andre ord på det, som det giver mening for vores undervisere at integrere i undervisningen.

 

Læs mere her:
Mød vores undervisere
Læs om målet for vores undervisning
Hvad kan du forvente som kursist hos os?

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.