Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Agil Ledelse (og den agile organisation)

At skabe et agilt mind-set i organisationen er et krav i en omskiftelig verden med krav om hurtige resultater. Den agile leder er fremtidens leder!

I den stigende omskiftelighed bliver det stadigt mere nødvendigt som leder at kunne arbejde agilt. Øgede markedskrav, tidspres og kompleksitet gør, at den moderne organisation skal skabe hurtigere resultater – med færre fejl – og den skal kunne tilpasse sig undervejs. Det får I ved at opbygge et agilt mind-set og en ledelseskultur, der understøtter involvering, empowerment og feedback.

 

På kurset lærer I at:

 • At forstå, hvordan Scrum og andre agile metoder virker
 • At kunne kombinere traditionelle og agile metoder
 • At forstå principper og værdier i en agil organisation
 • At skabe forudsigelighed med agil planlægning
 • At lave agile kundeaftaler, kontrakter og kravstyring
 • At understøtte den agile udvikling i jeres organisation
 • At skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø med løbende forbedringer
 • At være agile ledere.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Fra ”command & control” til evolutionær ledelsesstil

Gennem tiden er organisationsformen og ledelsesstilen blevet tilpasset fra diktatorisk, til hierarkisk, over konkurrence- og procedurebåren, mod involverende og teambaseret. Den teknologiske udvikling og vores ændrede levevis påvirker måden, vi ser os selv som medarbejdere, kollegaer og ledere. Fremtidens organisationer vil derfor være mere dynamiske, helhedsorienterede og have en højere grad af formålsdrevet selvledelse. Der er et behov for at gøre op med ’command & control’ tankegangen, så vi kan frigøre energi og overskud med en involverende, delegerende, fri og evolutionær ledelsesstil.

Agile udfordringer kræver agil ledelse

Agile metoder (kendt som SCRUM) blev først udbredt i softwarebranchen, hvor kompleksitet, forandringer og uvished gjorde det svært at fastsætte krav, metoder og løsningens indhold i starten af et projekt. Det er svært at forudsige pris og levering, når man er usikker på det præcise indhold, eller hvordan opgaven skal løses. De samme udfordringer rammer nu mange andre brancher, hvor kompleksitet, udfordringer og muligheder gør det nødvendigt at sikre en adaptiv planlægning, evolutionær udvikling, tidlig levering og løbende forbedring – som et fleksibelt svar på konstante forandringer.

Skab robuste og selvkørende teams

Det er medarbejderne, der skaber værdien for kunderne. Ved at fokusere på medarbejdernes rammer, behov og forståelse for opgaven vil I kunne skabe en positiv udvikling i teamet. Involvering og empowerment vil sikre ejerskab, motivation og løbende forbedringer, som giver bedre kvalitet, hurtigere løsninger og mere værdi. Med en agil kultur vil I kunne skabe mere stabilitet, forudsigelighed og bæredygtighed i arbejdet og gøre de enkelte teams mere robuste og selvkørende. Det vil frigive ledelseskapacitet til andre formål.

Lederkurset bliver selvfølgelig agilt!

Selve kurset gennemføres med en agil tilgang, hvor deltagerne involveres i tilpasning og gennemførsel af indholdet. For at sikre en høj grad af læring og forståelse veksles der mellem undervisning, dialog, sparring, praktiske gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser. Det er vigtigt for os, at I har mulighed for at anvende jeres nye viden og værktøjer umiddelbart efter kurset. Derfor får I helt praktiske teknikker og metoder med hjem, der kan bruges uden yderligere forberedelse. Men målet er også, at I bliver udfordret, provokeret og inspireret i forhold til jeres tankegang og verdensopfattelse, så I kommer hjem med en varig forandring i jeres egen ledelse.

Se hvordan programmet kan se ud

Program for kursets første dag

 • Hvordan ændrer vores omverden sig og hvorfor er det vigtigt?
 • Fremtidens organisation
 • Agil ledelse, værdier og principper
 • Introduktion til Scrum og andre agile metoder
 • Hvordan opnår man forudsigelighed i agil planlægning
 • Salg og kontrakter i agile sammenhænge
 • Agile leverancer udenfor softwarebranchen.

Program for kursets anden dag

 • Ledelsesparadigmet – Fra micro management til selvledelse
 • Hvordan agile og traditionelle metoder kan blandes, og hvorfor er det nødvendigt
 • Stakeholder management, kommunikation, involvering og feedback-kultur
 • Hvordan man implementerer og understøtter en agil transformation
 • Ledelsesrollen i agile organisationer og projekter
 • Hvor er jeg i min egen udvikling og ledelsesstil?
Underviser
Thommas Se profil
Thommas er en af landets førende eksperter i agil ledelse. Han har arbejdet med ledelse og projektledelse indenfor både traditionelle og agile metoder hos bl.a. InnoScan, Vestas og Terma. Han har en baggrund som officer i hæren og er uddannet maskiningeniør og er dertil certificeret underviser og træner i bla. IPMA-B, PRINCE2, SAFe og Scrum.

Baseret på tyve års erfaring som leder, konsulent, coach og underviser stræber Thommas efter at skabe motivation, forståelse og sammenhæng i organisationer og teams.

Han kan lide at udfordre tankegange og overbevisninger, så deltagerne får en dybere og mere perspektiveret forståelse af den virkelighed, som de arbejder i. Det er vigtigt for Thommas, at hans kursister både får nogle konkrete teknikker og noget overordnet inspiration med hjem.
Kursets målgruppe

Agil ledelse henvender sig til både mindre erfarne ledere, og de mere erfarne ledere, der ønsker at få agile kompetencer. Kurset henvender sig til alle typer virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Agil Ledelse (og den agile organisation)

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Agil Ledelse (og den agile organisation)
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.