Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Agil projektledelse med SCRUM

På dette effektive kursus får I værktøjerne til at kunne facilitere agile processer og at skabe sammenhæng mellem de forskellige agile processer og deres gennemførsel.

“Agile” er en relativt ny projektledelsesfilosofi, der har vist sig at være meget effektiv inden for mange typer af projekter. På dette projektlederkursus lærer I, hvordan I med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig have godt styr på processen.

 

 

Det lærer I på kurset: 

 • At sætte den agile filosofi ind i en projektkontekst
 • At håndtere de agile principper, herunder SCRUM som metode
 • At facilitere agile processer
 • At skabe sammenhæng mellem agile   processer og gennemførsel
 • At arbejde med selvstyrende teams i agile sammenhænge  

 

99test99test 100test19test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

En ny, spændende tilgang til projektledelse

Agil projektledelse står i modsætning til klassiske projektledelsesstrategier og -metoder, der iværksætter et meget omfattende planlægningsarbejde fra starten af projektet. “Agile” indebærer en trinvis, iterativ tilgang til projekterne og lader projektet diktere sine egne parametre så meget som muligt. 

Agil projektledelse skaber motivation

Selv om “Agile” arbejder med en lettere styring på udviklingsprojekter, end organisationer almindeligvis er vant til, betyder det ikke, at “Agile” er mindre disciplineret end andre projektstyringsmetoder. I stedet for at stole på disciplin og regler, der dikteres fra oven, udvikler den agile projektgruppe selv sin disciplin og forpligter sig herved til projektet. På den måde kan et udviklingsteam blive en yderst motiveret selvejende enhed, og processen bliver mere strømlinet og effektiv.

I lærer at håndtere selvstyrende team

På dette effektive kursus får I værktøjerne til at kunne facilitere agile processer og at skabe sammenhæng mellem de forskellige agile processer og deres gennemførsel. I lærer desuden, hvordan I arbejder med udfordringen omkring selvstyrende team i agile forløb – en vigtig forudsætning for projekternes succes. 

Læs mere om kursusprogrammet

Sådan ser dagen ud

 • Det agil manifest: Vi starter dagen ud med at lære om den agile filosofi.
 • Hvor giver agil projektledelse værdi? Du lærer om, hvordan agil projektledelse kan skabe værdi.
 • Vi ser på agil contra klassisk projektledelse.
 • Hvor sikker er du? Vi arbejder med afklaring af interesser og risikovurdering.
 • Organisering af teams– hvordanorganiser man vellykket et team?
 • SCRUM som metode: Vi slutter kurset af med at prøve teorien af i praksis ud fra en teamøvelse.
Underviser
Thommas Se profil
Thommas er en af landets førende eksperter i agil ledelse. Han har arbejdet med ledelse og projektledelse indenfor både traditionelle og agile metoder hos bl.a. InnoScan, Vestas og Terma. Han har en baggrund som officer i hæren og er uddannet maskiningeniør og er dertil certificeret underviser og træner i bla. IPMA-B, PRINCE2, SAFe og Scrum.

Baseret på tyve års erfaring som leder, konsulent, coach og underviser stræber Thommas efter at skabe motivation, forståelse og sammenhæng i organisationer og teams.

Han kan lide at udfordre tankegange og overbevisninger, så deltagerne får en dybere og mere perspektiveret forståelse af den virkelighed, som de arbejder i. Det er vigtigt for Thommas, at hans kursister både får nogle konkrete teknikker og noget overordnet inspiration med hjem.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette intensive kursus i projektledelse er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.  

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i agil projektledelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Agil projektledelse med SCRUM

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Agil projektledelse med SCRUM
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Godt kursus, med en underviser der var dygtig til at tilpasse sit stof til mit behov. Jeg er blevet bedre til at tænke projektorienteret.

  Charlotte Henriksen

  Kurset var af god kvalitet på et tilfredsstillende niveau. Jeg har fået større forståelse for de agile principper og arbejdsformen i SCRUM, en viden jeg kan implementere i mine daglige arbejdsopgaver. Underviseren var god til at komme omkring principperne i et passende niveau.

  Laila Nissen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.