Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Content Marketing

Kursus

Succesfuld content marketing skaber interesse, loyalitet og i sidste ende salg hos jeres kunder – hvis I vel at mærke har et knivskarpt content! På dette kursus tager vi ikke blot fat på at udvikle nye idéer til og optimere på content eller indhold. Vi ser også på, hvor virksomheden eller organisationen er på vej hen, og hvad netop jeres succeskriterier er.

 

 

Det får I med hjem fra dette kursus:

 • Grundlæggende forståelse for praktisk anvendelse af content marketing
 • Viden om, hvilke typer af content, der fungerer for jeres virksomhed
 • Kundeforståelse gennem personaudvikling
 • Forståelse for, hvordan jeres indhold kan hjælpe kunden, og hvordan I måler effekten
 • Kontrol af indholdsproduktionen
 • Viden om den mest effektive distribuering af content
 • Strategi og succeskriterier for jeres egen content marketing indsats.

 

100test27test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Skab værdi med content marketing

Content marketing handler grundlæggende om, at jeres markedsføring skal være mere end tomme ord. Jeres marketing skal udstråle substans og samtidig tilbyde kunden et konstruktivt indhold. Fx via nyttige tips i nyhedsbrevet, et interessant blog-indlæg, en gratis podcast eller e-bog til download eller en artikel på jeres hjemmeside. Gennem dette content formidler I et billede af jeres virksomhed som pålidelige front-runners. 

Få content marketing under huden!

For at øge forståelsen af content marketing i praksis, går vi i løbet af kurset i dybden med forskellige eksempler fra ind- og udland. Vi arbejder med erfaringer fra danske virksomheder, der allerede har succes med content marketing. Hele kursusforløbet fungerer som en dynamisk tænketank, hvor deltagerne tester deres tanker i et kvalificeret, konstruktivt forum under kyndig vejledning. 

Strømlin jeres content marketing strategi!

På kurset ruster vi jer til at arbejde med en konkret content marketing strategi, som I efter kurset vil være i stand til at implementere i virksomheden eller organisationen – med succes. Vi ser på forskellige tilgange til content marketing, og sørger for at finde den mest optimale fremgangsmåde for jer gennem bl.a. casearbejde.

Underviser
Emil Se profil
Emil har i en årrække arbejdet intensivt med content marketing, e-mail markedsføring og strategisk rådgivning for både B2B og B2C kunder.
I sit arbejde som tekstforfatter for forskellige virksomheder har han bred erfaring med tekstproduktion og kampagnemanagement med internet eller nyhedsbreve som primære medier.
Emil er desuden Cand.mag. i retorik og selverklæret sprogkrakiler.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette  kursus i content marketing er målrettet jer, der står foran at skulle arbejde med content marketing i organisationen. I er måske projektansvarlig eller teamleder i en kommunikations- eller marketingafdeling, men kurset er også relevant, hvis I er direkte involveret i at udvikle content i din organisation.

Uanset om I arbejder i B2B-, B2C eller arbejder med borger- eller medlemskommunikation, vil I kunne høste nyttige erfaringer under kurset.

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i content marketing, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Content Marketing

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Content Marketing
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  The course definitely met my expectations, I got a lot of new inspiration and insights. I am sure the result of the course will be betteer content, when fully implemented.

  Michael Thelle

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.